🥴24👻

3.2K 236 20
                                    

Uběhl den co jsem utekl. Nevím kde jsem, ten les je snad nekonečný. Pořád mám pocit... Jakoby tu byl. ,,Nesnáším tě! Hajzle jeden zasranej!" argh. Potřeboval jsem si malinko ulevit. Doufám že to slyšel. Kreten. Pičus. Nojo...dost už Taehyungu.

Jdu dál... Mám hlad a žízeň. Jsem unavený mocinky, heh. Tak nějak se bojím v lese spát. Může mě něco sežrat. A nebo zabít Kook, taky možnost. Ale mám pocit, že by mě napřed mučil. Jo to jde víc k němu.

Uslyšel jsem prasknutí větvičky, a ne,nebyl jsem to já . Slyšel jsem to za sebou, otočil jsem se abych se tedy podíval co to je. Nikdo. Za tím stromem.

,,Kooku!jestli jsi to ty! Tak už mě kurva nech! Nechci tě ani vidět! Ublížil si mi! Nah! Co si vůbec o sobě myslíš!? Že si vrah a můžeš všechno?! Tak to se šeredně pleteš!" jestli teď po mě vystartuje, tak se poseru strachy mimochodem. Kdo by se ho nebál.

Vykoukla osoba s králičí maskou. Dopici! ,,Neutečeš~" rychle jsem se rozběhl a zdrhal pryč. JENŽE to by pan Taehyung by  nemohl být nemehlo a zakopnout o větev.

Rozmázl jsem se tam jak palačinka. Teď! Teď prostě musím zakopnout!
Lehl jsem si na záda. Auva, asi jsem si něco udělal s kotníkem. Sedl jsem si opatrně. Podíval jsem se před sebe a tam stál on. KOOK S KRÁLIČÍ MASKOU.

,,Taehyungie se nám zranil~? To snad nee~" proč to dělá...
Sklopil jsem hlavu, co dělám.. Však já ho pořád miluju... Jsem blázen..
Měli by se mi líbit holky... Ne kluci Taehyungu. Už tady je chyba.
,,Ale~ přeci Taehyungie není smutný~"

Stekla mi slza, proč jsem vlastně utekl...bylo to úplně zbytečný, akorát jsem si teď přihoršil. ,,J...ja"
Stoupl si ke mně a sehl se ke mně.
,,ty?" dal mi ruku na tvář a palcem setřel slzu. ,,Nechtěl..." poplácal mě po tváři.

,,Si zlobiví, víš to?" jemně jsem kývl. Radši. Sundal si masku a dal jí vedle sebe. Takhle je mnohem hezčí. Malinko jsem se pousmál.
Chytl mě za bradu. ,,Půjdeme domů, ano?"

,,Dobře... Ale prosím neubližuj mi! Já už to neudělám!" rozbrečel jsem se. Napřed dělám ze sebe silného a pak tady brečím jako malá holčička...

,,Tiško" hladí mi tváře, je to strašně příjemný, líbí se mi když mě takhle hladí. Podal mi masku.

,,Podrž" vzal jsem ji a držel. Vzal si mě na sebe jako koalu. Omotal jsem mu ruce kolem krku a on mi dal ruce na zadek. Jsjsjjsjs, tam niet! Depky.
Začel jsem se červenat.

,,Sladký~ ale Kookiemu utíkat nebudeš, ano~? Nebo bude bacinky na prdelku"
polkl jsem. Obejmul mu víc krk a položil si hlavu.  ,,Miluju tě i když mi ubližuješ..." pak už jsem usl.

𝕭𝖚𝖓𝖓𝖞 𝕶𝖎𝖑𝖑𝖊𝖗? /VKOOK /Where stories live. Discover now