10

847 77 135
                                    

Eddie 1 saat önce evine gitmişti. Diğer herkes Ben'in evinde kalıyordu. Bev'in odasında toplanmışlardı. Richie yastığa sarılıyordu, Mike Bev ve Ben bir yorganı paylaşıyorlardı, Stan ise Bill'e naz yapıyordu. Richie ofladı.

"Mikeeeeyy!! Neden yanıma gelmiyorsun ya? Spaghetti de gitti zaten... O bana sarılırdı, çok küstüm Mikey" Stanley gözlerini yuvarladı.

'Sana kimse dokunmak istemiyor geveze' Mike tam konuşacakken Stan atladı. Richie gözlüklerini düzeltip dudaklarını yaladı. Bu onun kötü bir şaka yapacağını gösteriyordu.

"Dün gece annen öyle demiyordu ama!! OOOFFF-" Richie Bill tarafından kafasına peçete kutusu yemişti. Bill bu hareketi sayesinde sevgilisinden bir gülümseme kazanmıştı.

"Of ya! Siz Cidden çok sıkıcısınız. Eds olsaydı beni dışlamazdı." diye söylendi Richie.

'Hayır, tam tersine Eddie bizim yanımıza gelirdi.' dedi Mike, yanındakileri göstererek. Stanley gülünce Richie gözünü devirdi.

"Sana noluyor Drama Kraliçesi? En azından ben sevgilime trip atmıyorum."

'Senin sevgilin yok ki' dedi Ben Richie'ye cevap olarak. Richie sırıtıp gözlüğünü düzeltti.

"Hayatımda olan herşeyi size söyleyecek değilim ya" dedi gururlu bir şekilde.

'OHOHOHOHOOOO!!' Bev nerdeyse havayla boğuluyordu.

'Tahmin edeyim, Eddie'nin annesi' dedi Bill ciddi bir şekilde.

"Annesini aldığım gibi kızını da alırım diye bir söz duymadınız mı hiç gençler?" dedi Richie tekrardan gözlüklerini düzeltirken.

'Evet! Çünkü öyle bir kelime yok! Ve şu lanet olası gözlüğünü de düzeltmeyi bırak.' dedi Stan rahatsız olmuş bir şekilde.

'Reis bu özgüven nerden geldi bir anda lan?' dedi Bev elleri Ben'in omzundayken. Richie kendini beğenmiş bir şekilde güldü.

"Ya işte sevilince herkes tarafından, böyle oluyor Bev'cim..."

'Hallowen' i izleyince buna bişeyler oluyor kanka, havalara giriyor bu.'dedi Bill eliyle deli işareti yaparak.

'Hey, şişe çevirmece oynayalım mı gençler?' dedi Mike.

"İyi fikir çünkü Mike ve ben, siz aşk kuşlarından sıkıldık! Ben şişeyi getiririm." Richie sarıldığı yastığı yere atıp odadan ayrıldı. O hemen şişe alıp geldiğinde odadaki herkes gülüyordu.

"Burda ben yokken Stan Bill' e filan mı yavşadı lan ne kaçırdım?" Richie yere oturdu ve yastığını tekrar kucağına aldı.

'Sen sussana geveze! Senin Eddie' ye yavşamanı da gördük!' dedi Stan.  Richie şişeyi yere yerleştirip neredeyse düşecek olan gözlüğünü düzeltti.

"Ben Eddie' nin annesine yavşıyorum bir kere! Aaa!!"

'Neyse hadi çevirelim şunu boş yapmayın' dedi Mike Richie'nin yanına geçerken. Herkes daire oluşturduktan sonra Mike şişeyi çevirdi. Şişe Richie ve Beverly de durdu. Beverly soruyordu.

'Doğruluk mu cesaret mi Rich?'

"Cesareti yolla bebeğim" dedi Richie. Beverly gülümsedi ve gözlerini kıstı.

'Telefondan herhangi bir numarayı çevirip 'Ateşli geceler için ara' diyeceksin. Kabul?' Richie hemen kafa salladı.

"Ben bunu hergün yapıyorum ki, neyse sen nedersen o olur" hepsi beraber kalktı ve aşağıya indi. Richie ev telefonunu alıp bir numara çevirdi ve telefonu kulağına tuttu. Diğer hat direk cevap vermişti.

'Alo?!' kızın sesi çok heyecanlı çıkmıştı. Herhalde sevgilisi ya da dedikodu yapan arkadaşı sanmıştı arayanı. Richie çabucak boğazını temizledi.

"Selam bebek~ Ateşli geceler istiyorsan aramaktan çekinme, ben Richie Tozier~" dedi Richie sesini karizmatik 40 yaşındaki bir adama benzeterek.

'Benim sevgilimin var.'

"Benim de. Annenle mutluyuz." dedi Richie ve telefonu kapattı. Bev  gülmeye başladı.

'İyiydi bu!'

"Sadece sevgilim var diye etrafta gezinen mal kızlardandı işte bu da" dedi ve orda biraz daha durduktan sonra odaya geri döndüler.

Bu cesaretten sonra bütün cesaret soruları öpüşmeli olmuştu. Herkes öpüşmüştü kısacası. Stan Bill'e bu yüzden triplerin en berbatını atmıştı ve ufak kıskançlıklar olmuştu.

Şu üstteki fotoğrafı kendime atarken bi de sınıfın ingilizce grubuna atmışım ing hocasından linç yedim aq utançtan geberiyorum HSNDKDNDODJFKUFOF

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şu üstteki fotoğrafı kendime atarken bi de sınıfın ingilizce grubuna atmışım ing hocasından linç yedim aq utançtan geberiyorum HSNDKDNDODJFKUFOF

I Know Your Secret~ Reddie ♡Where stories live. Discover now