13

859 80 382
                                    

Kahvaltı bittikten sonra kulüp evine gittiler. Richie gittikleri an kendini hamağa attı. Eddie de onun yanına koştu.

"Hey! Benim sıramdı bu sefer Rich! Çekil!" Richie gülümseyerek kafasını sağa sola salladı. Biraz kenara çekilerek yanındaki boşluğu işaret etti. Eddie sessiz kaldı, yanakları hafiften pembeleşmişti. Gözlerini yuvarlayıp Richie'nin yanına sıkıştı.

'Gıcık...' Eddie başını Richie'nin  koluna koyarak söyledi. Gözlerini kapatmıştı, başı ağrıyordu. Beverly Richie ve Eddie'yi böyle görünce Richie'ye göz kırptı. Richie de Beverly'e gülümsedi
'Bill?! Sen... Çantayı aldın mı?!' Stanley birden panikledi. Bill ona kafası karışık bir şekilde baktı.

'Ne çantası?- Ha siktiiirrr!' Yiyecek çantasını unutmuşlardı. Eddie kafasını kaldırdı.

"Orada sadece yiyecekler yok muydu ki? Dışarıdan alırız problem etmeyin. Benim yanımda para var zaten. O yüzden anırmayın, başım ağrıyor!!" Eddie oflayarak başını tekrar Richie' nin koluna koydu.

'Masaj yapmamı ister misin Eddie Bear?' Richie yüzünde hafif bir gülümsemeyle sordu. Eddie gözlerini açıp kaşları çatık bir şekilde gülümsedi. Çünkü bu baya garibine gitmişti. Bilmiyorum annenden ya da sevgilinden duyacağın bir şeye benziyordu...

"Yap bakalım geveze" Richie gözlerini yuvarladı.

'Sadece geveze diyorsun bana, biraz insan başka isimler de takar yanında. Mesela ben! Eddie bear, Eduardo Andele, Eds, Eddie Spagetti ve daha neler neler yani!' dedi Richie gülerek. Eddie istemsizce gülümsemesine devam ediyordu.

"Uzatma gerizekalı diyorum ya işte. Hadi mesaj yap bana gerizekalım" Eddie ona ne dediğinin farkında olmadığı için sakince gözünü kapattı. Richie ise mal mal gülümsüyordu. Eddie'nin başının altında olan koluna hareket ettirmemeye özen göstererek diğer eliyle Eddie'nin alnına dokundu. Hafifçe tek elliyle ona mesaj yaptı. Zor bir işti bu ama Richie yapabilirdi. Onlar bunu yaparken diyerleri de sırtlarını duvara yaslamış onlara bakıyorlardı. Yani Bill ve Stan tartışıyorlardı ama onun dışında diğerleri onları izliyordu. Eddie ve Richie kimse onlara dikkat etmiyor sansalar da öyle değildi. Stan agresif bir şekilde Richie'ye baktı.

'Hey Rich! Sen hiçbir işe yaramıyorsun şuan! Hadi o koca kalçını kaldırıp erzak çantasını al!' Eddie huysuz bir şekilde onlara baktı.

"Senin sevgilin unuttu, bizi karıştırma bu işe" Bill hafifçe kaşlarını sattı. En iyi arkadaşı olmaktan nasıl Stan'in sevgilisi lakabını almıştı? Eddie ona mesafeli davranıyordu sanki...

'Sadece geveze gitsin diyoruz Eddie'cim. Senin başın ağrıyor uyursun sen o yokken zaten hamak da sana kalır ne güzel işte.' dedi Bill gülümseyerek.

'O giderse ben de giderim' dedi Eddie gözlerini tekrar kapatarak. Richie şaşkın bir şekilde Eddie'nin alnına masaj yapmayı bıraktı.

'Cidden mi Eds?' Eddie sakince kafasını salladı.

"Richie durma ya çok iyi masaj yapıyorsun" (fesatları yorumlar bölümüne alıyoruz) Richie Eddie'nin yanağını çekti.

'İşte bu yüzden annen bana aşık Eds!' Eddie kaşlarını çattı ve ofladı.

"Hadi boş yapma da gidelim yol bir saat sürüyor zaten. Bana da birşeyler ısmarlarsın dönüşte gelmemiz uzun sürer" Richie kafasını salladı ve kulüp evinden çıktılar.

Bu hayatta şuana kadar tek gururlu olduğum şey Sivaslı olmak😔👌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu hayatta şuana kadar tek gururlu olduğum şey Sivaslı olmak😔👌

Sivaslıları görelim hadi bakalım ooohhh misss👉👉

I Know Your Secret~ Reddie ♡Where stories live. Discover now