disappear-fin.

665 79 18
                                    

"Nereye gidiyoruz Jaemin-ah?"

Atkımı boynuma daha sıkı bağlamış, Jeno'yu elinden tutup önümüzdeki çiçekçiye sürükledim:"Çok önemli bir yer, bu yüzden şikayet etmekten vazgeç ve beni takip et."

"Tanrı aşkına, Noel'de kime çiçek alırsın?"

Jeno'yla çıkmaya başlayalı bir yıldan biraz fazla oldu, bazı şeyleri atlattığımı fark edebilmemse umduğumdan çok daha uzun sürdü.

En başlarda onu sevdiğim için kendimi bir hain gibi hissettim, bu yüzden çıkmaya başladığımızdan beri kendimde Renjun'i ziyaret edecek yüzü bir türlü bulamadım.

Bu ziyaretim, büyük ihtimalle sonuncusu olacak, pişman hissetmek istemiyorum artık.

"İşte geldik, daha ne ağlıyorsun ya sen?"

Geldiğimiz yeri görmesiyle şikayet etmeyi kesmiş, duraksamıştı:"Jaemin—"

Elini biraz daha sıktım, endişelenmeye başlamıştım, bir an gerçekten onu karşımda göreceğimi düşündüm, bu ümitlerim hiç bitmez mi?

   Mezarının önüne geldiğimizde çiçekleri bıraktım:"Renjun, özür dilerim, uzun zamandır seni ziyarete gelmemiştim.

   Beni en son gördüğünde bedenim yaralarla kaplıydı, eh sadece bedenim değil, her açıdan hasarlıydım. Uzun zaman boyunca ölümünden kendimi sorumlu tuttum, ailene ulaşmayı bir türlü başaramadığım için sinirlendim. Yapabilecekken yapmadığım şeyler için üzgünüm, geç kalmayı istemezdim.

   En kötüsü de burada yalnızsın, ben hariç seni ziyarete gelen yok. Her ne kadar seni anmaya devam eden olsa da, gelen yok. Bunun üstüne bir de Jeno'dan hoşlanmaya başlayınca, kendimi daha da suçlu hissetmeye başladım.

   Ama sana söylemediğim şöyle bir şey var, onun yanında asla kendimi kötü hissetmiyorum. Tam tersine uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.

   Böylece değiştiğimi anladım, bir şeylerin yavaşça farkına varıyordum. Artık yanımda sen yoktun ve bir başkası bu konuda gözlerimi açmamda yardımcı oldu." burada gözlerimin dolduğunu fark etmemle duraksadım, yaşlarımı hemen silip konuşmaya devam ettim,"O olmasa burada olmazdım sanırım."

   Eski ben yavaş yavaş kayboluyor, bütün varlığını geçmişte bırakıyor. Ben artık bir başkasını seviyor ve değer veriyorum.

    Umarım bunu anlayışla karşılarsın, ayrıca daha önce söyleyemediğim için söyleyeyim, Mutlu Noeller Renjun-ah."



•••••••

    Burada bırakmak istedim, devamı için pek bir şey düşünemedim ve devam ettirmeye çalışsaydım iyice batıracağımı düşündüm. Bu yüzden finali burada bırakıyorum.

-shia

disappear||nominHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin