1.

11 1 0
                                    

Ráno

,,Crrrrrr" Sakra zase ten otravný zvuk budíku , já se na to už vykašlu ,zase ta škola . Jsem ve druháku a už chci pryč . Chci jet do Californie za Jeadnem. No nic po 10 minutách převalování v posteli jsem konečně vstala . Jako první co jsem udělala je jít do koupelny , až málem prasklo zrcadlo sama sebe jsem se lekla . Takže vyčistila jsem si zuby , nalíčila jsem se a  potom jsem šla si něco udělat s mým hárem. 15 minut jsem přemýšlela co si s nimi udělat , nakonec jsem se rozhodla že si je trošku navlním . Z koupelny jsem rovnou měla namířeno do mé šatny.Vzala jsem si černý kalhoty , k tomu bílou jemnou mikinu a conversky . Jsem oblečená a můžeme vyrazit do té klece zváné ,,škola". Ještě jsem si vzala vak a do něj jsem naházela mobil . samozdřejmě sluchátka protože bez nich nikam nevycházím.

 samozdřejmě sluchátka protože bez nich nikam nevycházím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ve škole

Už na mě z dálky mává Millie , rozeběhne se ke mě a obejme mě ,se divím že jsem nespadli.Sedím sama takže si s nikým nemůžu povídat , zazvonilo na matiku a přišla učitelka a vedla kluka ... počkat coooo? Co tady děla Jeaden , bože můj to se mi jenom zdá . ,, Takže třído máme tady nového žáka , přijel až z Californie , Představ se nám Jeadne " . ,, Takže jmenuju se Jeaden Lieberher Je mi 16 let , Jsem z Californie ,ale přestěhovali jsme se  s matkou kvůli její práci ". ,, Děkujeme Jeadne a běž si sednou k Viky do zadu " . Sakra on sedí vedle mě já snad omdlím . ,, Ahoj jsem Jeaden " on se na mě usmál awwwwww. ,, A-A-Ahoj Jsem V-Viky" Zbytek dne se nic moc nestalo jenom ubíhali pomalu hodiny a pak už zazvonilo na konec a já jsem se přímo rozeběhla ze třídy , nechtěla jsem tam být  ani minutu . 

Doma

Došla jsem domů zula jsem si boty a hodila jsem sebou o postele . Potom mi zacinkal telefon ,, Někdo mě žádá o přátelství , podívám se " řekla jsem si pro sebe. Jeaden mě žádá o přátelství , bože já se snad rozteču . Přijmu mu to a on mi hned napíše .......


Dozvíte se v další kapitole , Možná ji vydám zítra jestli budu mít čas .

Nenávidím ho...Where stories live. Discover now