3.

7 1 0
                                    


Je sobota takže žádný budík nečekejte . Dnes mám jít s Jeadnem ven jsem z toho nějaká nervozní , bojím se toho že to je jenom vtip , že si ze mě vystřelil a chce mě znásilnit. No nic nebudu na to myslet , nechám se překvapit . Je 8.00 a já vstávám s nechutí protože nemám vůbec ráda ranní vstávání. Jako první si to zamířím do koupelny , umyju si ksicht a vyčistím si zuby , malovat se ještě nebudu nemá to ještě cenu , je moc brzo . Poté jdu ke své skříni moc oblečení neřeším ,přece jsem jenom doma , tady mě nikdo nevidí , snad....Nemusela jsem vůbec přemýšlet co si vezmu na sebe a nakonec jsem se rozhodla pro obyčejný tepláky a crop top .Jdu dolů se nasnídat , poslední dobou nejím ,nemám na to moc náladu a hlavně bych musela do toho což se mi nechce a je to moc daleko. Bcs nemám co jíst ... Zase.

No je 15:00 a měla bych se začít chystat . Takže zase mám namířeno do mé koupelny , jako vždy. Jdu si umýt vlasy , vyfénuju si je a jdu si udělat jemné vlny . Nalíčím se a zase nastává ten moment kdy zase nevím co na sebe . Mám toho oblečení hodně a všechno se mi líbí ale přece nemůžu jít nabalená jak svačina do školy. Vybírala jsem tak 10 minut a nakonec jsem si vybrala:

 Vybírala jsem tak 10 minut a nakonec jsem si vybrala:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Je 15:50 a už jsem na cestě do skateparku , mám to kousek takže chill , žádnej spěch.Už ma 5 minut zpoždění ,už jde bojím se a mám motýlky v břiše . ,,Ahoj princezno , sluší ti to " řekl a myslím že jsem byla červená až někde . ,,Ahoj děkuju , tobě to taky sluší " Měl na sobě :

Kdyby tam nebyl Jeaden tak bych už asi milionkrát byla rozplácnutá na zemi protože v tom ještě nejsem profík ale on jo , určitě musí jezdit dlouho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kdyby tam nebyl Jeaden tak bych už asi milionkrát byla rozplácnutá na zemi protože v tom ještě nejsem profík ale on jo , určitě musí jezdit dlouho. ,, Tak jo zkus to znovu , veř mi kdyžtak tě chytím " řekl a usmál se , ten jeho úsměv zbožňuju . ,, Dobře ale jestli mě pustíš tak tě zabiju" . Zase jsem spadla , Jeaden mě zvednul a nastal ten trapný okamžik , koukání si do očí . Bože já se snad utopím v těch jeho očí. Jsou nádherně modré .

Pohled Jeadna

Přidržoval jsem ji ale nějak jí to ujelo a já jsem dostal záchvat smíchu , Viky mě málem zabila pohledem.Zvedl jsem ji země ať není nachlazená , nastal nádherný okamžik , pohled do jejich očí . Asi jsem se zamiloval . Chtěl jsem ji políbit ale uvědomil jsem si , co když někoho má a mě má jenom jako kamaráda . Nechtěl jsem na to myslet jestli někoho má nebo ne v tu chvíli mi to bylo jedno , chtěl jsem jí konečně políbit ale než jsem se nadál tak ona byla rychlejší , spojila naše rty . Na tuto chvíli nikdy nechci zapomenout . Byla to nejkrásnější chvíle mého života.


Nenávidím ho...Where stories live. Discover now