4.

5 0 0
                                    

,, Promiň jsem blbá " řekla jsem a měla jsem namířeno domů . ,, Viky , Viky , no tak volám na tebe tak 10 minut , co děláš a kam vůbec jdeš sakra , víš jak se o tebe bojím." řekl a vypadal vážně vystrašeně a smutně. ,, promiň já jsem tě nechtěla políbit " . Chtěla jsem odejít ale někdo mě chytl za zápěstí , lekla jsem se a dala jsem mu facku . ,, Jzs promiň Jeadne , já jsem myslela že to je někdo cizí a že mě chce znásilnit "řekla jsem a obejmula jsem ho . S ním se cítím v bezpečí , nevím proč ale jsem s ním šťastná , říkám blbost ale asi jsem se do něho zamilovala . 

Pohled Jeadna

Chtěla odejít ,ale já jsem jí chytil a od ní jsem schytal facku, sice nevím za co ale v pohodě. Od ní mi je to úplně všechno , myslím že jí miluju . Řeknu jí to teď hned jsem připravený . Otočil jsem se a ona nikde ,,Viky , Viky" volal jsem tak 10 minut a nikde nikdo , bojím se o ní.

Pohled Viky

Musela jsem jít od tama, miluju ho s nechci mu ublížit , on je filmová hvězda a nechtěl by chodit s takovou nickou jako jsem já. Jsme doma a jdu rovnou do koupelny se odlíčit a vysprchovat . Převlíknu se do overalu jednorožce a obuju si pandí papuče . Já vím jsem jako malá holka. Lehnu si a čekám tak 5 minut a už padám do světa nočních můr . 

Ráno

Zase se mi zdálo o demogorgonovi , už asi milionkrát se mi to zdá ale nevím proč .Ale tentokrát tam byl i jinej kluk kterého moc dobře znám a je to kamarád Jeadna a taky je to herec. Ten někdo je Finn Wolfhard , roztomilej kudrnáček.Dneska musím zase do klece , nechce se mi tam protože sedím s Jeadnem , sakra . Jdu do koupelny musím se osprchovat protože jsem z toho snu celá spocená . Vfénuju si vlasy ale tentokrát si upletu takový copánek a dám si věneček,pak se du líčit . Zase budu půl hodiny přemýšlet co si na sebe navleču. Po půl hodinovém hledání v mé skříni jsem našla tohle:

 Po půl hodinovém hledání v mé skříni jsem našla tohle:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve škole

Vcházím do třídy a koho nevidím , ano Jeadna ani ho nepozdravím a jdu si sednout na své místo , zazvoní a vchází učitelka zase s někým , ale to není jenom tak někdo je to ........

Pokračování příště :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 07, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nenávidím ho...Where stories live. Discover now