17. Fejezet

480 13 0
                                    

Gera Korinna
2019. november 10.

Reggel 7-kor keltem, hisz 11-kor már egyénivel versenyzek, úgyhogy fél 10-kor már a versenyhelyszínen kell lennem. Megreggeliztem, majd elkészültem és összepakoltam a cuccaimat. Kivételesen a szokásos edző- és fellépőruha mellett tettem el utcai ruhát is, ugyanis Bencével megbeszéltük, hogy elmegyünk ebédelni valahova, így nem kell egész nap a sportcsarnokban ülnünk. Mikor kész lettem, mindennel, apa vitt el a versenyhelyszínre, és ott is hagyott, mert a húgomnak később kell jönnie a versenyre, így a többiek is akkor jönnek. Bementem a sportcsarnokba, majd a gyors regisztráció után, az öltözőben lepakoltam a cuccom és már indultam is bemelegíteni.

- Ügyesen, ahogy a VB-n is csináltad! És mosolyogj! – adta az edzőm az utolsó instrukciókat mielőtt színpadra léptem volna. Én pedig hallgattam rá, és ahogy éreztem közel olyan jó gyakit csináltam, mint néhány hete Lengyelországban, és erre Zsani is ráerősített, amikor lementem a színpadról. Miután meghallgattam őt, egyből Bencéhez és a családomhoz mentem.

- Nagyon-nagyon jó voltál! – adott egy puszit a barátom, majd a szüleim és az öcsém is gratulált, Hanna pedig éppen akkor melegített be, így vele közvetlen azután beszéltem, hogy befejeztem a gyakim. Sietve öltöztem át, hiszen mindenképp látni akartam a húgomat. Pont akkor értem oda a többiekhez a lelátóra, mikor Hannát szólították. Bence mellett foglaltam helyet, aki átölelte a vállam, miután leültem. A húgom hozzám hasonlóan nagyon jó gyakorlatot csinált, mint mindig. Nem sokkal később kezdődött az eredményhirdetés, ezért minden versenyző a színpadra ment. Ezúttal nem kellett sokat várnom, hisz rögtön az első kategóriában versenyeztem. Akárcsak a lengyelországi versenyen, most is a dobogó legfelső fokán álltam. Amikor átvettem az érmet és a kupát, boldogan néztem a családom felé, ahol a szüleim és Bence is büszkén néztek vissza rám. Jonatán... hát ő inkább a kupámat nézte. Majd odaadom neki, ha nagyon szeretné, remélhetőleg akkor nem nyúlja le többször a VB-n nyert kupám. Nem sokkal az én kategóriám után a húgomé következett, ahol szintén egy Gera hozta el az aranyat. A szokásos eredményhirdetés utáni csapatfotó után természetesen csináltam képet a szüleimmel és a tesóimmal, valamint most először Bencével is. Miután elkészült az összes kép gyorsan átöltöztem, és miután elköszöntem a szüleimtől, Bencével elindultunk ebédelni.
- Nagyon büszke vagyok rád! – csókolt meg, amikor beszálltunk a kocsijába.
- Köszönöm, hogy eljöttél – mosolyogtam rá.
- Köszönöm, hogy jöhettem - nevetett fel, miközben kezét a combomra helyezte. Az út a közeli étterembe csendben telt, ugyanoda mentünk, ahol az első randinkon voltunk. Az étterembe beérve leültünk egy asztalhoz majd rendeltünk. Én megint lángost kértem limonádéval, míg Bence valami tésztát.
- Van egy jó hírem – vigyorgott a barátom. Egész nap láttam rajta, hogy vidámabb, mint általában, így kíváncsian néztem rá.
- Na, mesélj!
- Rossi behívott a keretbe.
- Úristeeen, gratulálok! – mondtam, majd az asztalt megkerülve szorosan magamhoz öleltem. – Nagyon-nagyon büszke vagyok rád. – csókoltam meg.
- Köszönöm Kicsim! – felelte, miközben én visszaültem a helyemre.
- De mikor?
- Ma reggel hívott.
- Még jó, hogy te felvetted neki a telefont. – nevettem fel, ismerve Feczesin storyját.
- Miért volt, aki nem? – úgy látszik ő nem hallotta.
- Igen. Feczesin nem vette fel, mert, hogy ismeretlen számokat ő nem szokott felvenni...
- Ez komoly? – röhögött ő is, mire csak bólogattam. – Szóval hívott reggel, és azt mondta, hogy Kádárra sérülés miatt nem számíthat, úgyhogy ha tudok, akkor már ma este csatlakozhatok a többiekhez Telkiben. – tért vissza az eredeti témához - Sose örültem még így más sérülésének.
- Alapból téged kellett volna behívnia helyette...
- Most már mindegy, a lényeg, hogy bent vagyok a csapatban.
- Pontosan. Tényleg nagyon büszke vagyok rád! – néztem rá mosolyogva. Miután kiörültük magunkat, az ebédünk is megérkezett. Mikor megettünk mindent, már indultunk is vissza a versenyre.

Szerencsére a nap további része is jól sikerült, ugyanis csapattal és duóval is sikerült nyernem, ahogy Hannának is, így a család összesen 6 aranyéremmel indult haza. Mivel Bence már reggel összepakolta a cuccait, a versenyemről egyből Telkibe ment.
- Ügyes legyél, nagyon szurkolok – mondtam neki, mielőtt elindult volna.
- Igyekszem! Még egyszer gratulálok hihetetlen voltál ma! Nagyon büszke vagyok rád, Baba!
- Én is rád! Nagyon, szeretlek Bencus!
- Én is téged! – mondta ás már hajolt felém, amikor:
- Most csókolózni fogtok? – rontotta el a pillanatot az öcsém, aki már apa kocsijában ülve természetesen végignézte az egészet.
- Én ezt ma még megverem – fogtam a fejem, majd csak azért is megcsókoltam a barátom.
- Szia, Kicsim! – nevette el magát – Este még írok, ha tudok, jó?
- Jóóó! Szia! – adtam egy utolsó puszit, majd büszkén engedtem el élete első válogatott edzőtáborába, én pedig beszálltam az autóba a családomhoz.
- Fúj, ti tényleg csókolóztatok! – fintorgott Jonatán.
- Hagyd már békén a nővéred! Egyszer te is fogsz csókolózni. – szólt rá anya.
- Gondoltam, hogy neked adom az egyik kupát, amit nyertem ma, de így... lehet, hogy meggondolom magam – mondtam az öcsémnek.
- Neee, add oda légyszi. Visszaszívom. – nézett rám a szokásos kiskutya szemekkel.
- Fogsz még beszólogatni?
- Soha – ígérte meg mosolyogva, de nyilván nem mondott igazat. A kupámat ettől függetlenül megkapta, úgysincs már elég hely a polcomon.

Hazaérve megvacsoráztam a családdal, majd a szobámba mentem és kiraktam instára a versenyen készült képeket. A rengeteg lájk mellett, kommentek is érkeztek és alig pár percen belül Bencus is hozzászólt.
batikbence: Nagyon büszke vagyok rád szerelmem.😍👏🏻🥰❤️
korii_gera: Köszönöm, Kicsim, én is rád!❤️❤️🥰

Miután válaszoltam a kommentjére, ráírtam Messengeren, mivel a jelek szerint pont ráért.
Kicsim❤️👑: Na, milyen az edzőtábor?❤️
Bencusom❤️🦁: Eddig jó. Beszélgettem Rossival, azt mondta, hogy lehet, hogy játszom apud búcsúmeccsén. És a többiek is jó fejek, szerencsére.😍😍
Kicsim❤️👑: Uuuu dejoooo. Akkor még egy okom van, hogy várjam a meccset. Örülök, ha jól érzed magad. 😍😍 Menj nyugodtan akkor, legyél a többiekkel. Nagyon szeretlek, Bencus! Jó éjt, sziaaa!❤️❤️
Bencusom❤️🦁: Én is szeretlek, holnap beszélünk! Jó éjt Baba!❤️❤️
Miután elköszöntem Bencétől, megnéztem még egy filmet, aztán elaludtam.

Something newWo Geschichten leben. Entdecke jetzt