On səkkiz

19.7K 1.6K 4.1K
                                    

Evde kalamayacağım için o sabah okula gidiyorum bahanesiyle evden çıktım çünkü uzaklaştırma aldığım babamlar tarafından öğrenilirse götümde şemsiye açabilirlerdi.

Bir süre durup ne yapacağıma karar vermeye çalıştım. Artık gay bara da gidesim gelmiyordu çünkü orda Charles'ın klonu tarafından kötü yola düşürülme ihtimalim vardı. Aynı ihtimal okulda da geçerliydi. Etrafım Charles'lar tarafından sarılmıştı bea. 

Sonunda Pipisu'yla aldığımız ortak karar üzerine seks bağımlıları destek grubuna kayıt olmaya karar vermiştim.

Ve şansıma bugün bir apartmanın en üst katında toplantıları vardı. Ne yazık ki reşit olmadığım için yayan olarak yola koyuldum. En son ehliyetsiz motosiklete binişimde aracın önüne atlayan teyzenin birine hafiften dokundurup pilates topu gibi devirmiştim. O zamandan beri motor kullanmıyordum.

Aklıma teyzenin pokemon gibi yuvarlandığı sahne gelince yine gülmeme engel olamadım.

Teyze özür dilerim, kimin akrabasısın veya hangi altın gününe gidiyordun bilmiyorum ama çok komik düştün lan sjdkwjensndnejd.

Ben kendi kendime eğlenirken Instagram dm'lerine gelmiş fake bir hesaptan mesajlar kaşlarımı çatmama neden oldu. Tuana'nın satılık ilanını alıntılayıp şöyle yazmıştı.

darkshadow: Onun yerine sizi alabiliyor muyuz

darkshadow: Bir geceliğine mesela?

ananinkuzususunsen: Amına korum ha

ananinkuzususunsen: Sen kimsin

darkshadow: AHAHAHHAHAHA

darkshadow: Bir tost (;

ananinkuzususunsen: Tost mu

darkshadow: Dost*

darkshadow: Etrafındakilere dikkat et, kimin seni arkandan vuracağı belli olmaz. Etrafında çok fazla kara gölge görüyorum.

ananinkuzususunsen: Tm ksokskwkdmksk

darkshadow: Dost sandıkların tost çıkabilir.

darkshadow: Düşmanın*

ananinkuzususunsen: Ne diyon ablacım sen

darkshadow: Birincisi, kadın değilim. İkincisi, gizemli bir hesaptan felaket senaryoları aldın hiç mi korkmuyon amk?

ananinkuzususunsen: Kanka bütün ciddiyetin gitti az önce farkında mısın

ananinkuzususunsen: Dost yerine tost yazan birinden kim korkar ki ekrkwkekkek

darkshadow: Hay sikeyim

ananinkuzususunsen: Tuti sensin dimi

darkshadow: Yakında kim olduğumu öğrenirsin (;

"Bu yabancıların hepsi de gençlik draması çevirme peşinde amınakoyayım." diye kendi kendime söylenmemin ardından hesabı zerre iplemeyip bir de üstüne engellemiştim. "Mesela adı Zachary olan bir mafya babası havalı olur, ama adı Zekeriya olan bir Türk asla."

Apartmanın merdivenlerini tırmanırken toplantının yapılacağı dairenin önüne gelmiştim. Kapıda kimse beni karşılamadı ve ben de omuz silkerek içeri daldım.

O sırada toplantı henüz başlamadığından herkes kendi halinde takılıyor, pavyon tuvaleti gibi sıralanmış beyaz masalardan limonatalarını yudumluyorlardı. Bir an seks toplantısına mı sünnete mi geldiğime emin olamadığım için mal mal etrafıma bakındım. Katılımcıların çoğunluğu erkekti ama asıl bana doğru yürüyen o tanıdık yüzü gördüğüm an topuklarımı götüme vura vura kaçma isteği baş göstermişti.

yan rol • bxb Where stories live. Discover now