×2×

261 19 6
                                    

Vstal jsem, vyčistil si zuby a vůbec, prostě taková ta hygiena po ránu. Potom jsem si na sebe vzal černé uplé džíny, růžové tričko na kterém byl nápis "cute kitty" a nějaké ty doplňky jako odznaky s duhou, květinami, zvířátky a nejrůznějšími nápisy. Odznáčky jsem si dal na tašku kam se velmi hodily. Vzal jsem si pletený náramek přátelství s duhou který má celá naše parta, trochu jsem se učesal a dal jsem si různé kawaii sponky. Když jsem byl se s svým vzhledem spokojený šel jsem si dát k snídani salát. Nedržím dietu ale mám prostě salát rád. Po salátu jsem se podíval na hodiny a vydal jsem se na cestu do školy. Mám to do školy ani ne 1km takže cesta tam je pro mě zhruba 20 min. Když jsem tam došel už na mě čekala má skvělá skupinka přátel ale za nimi byl někdo mnohem zajímavější, o zeď se tam opíral sám Hyunjin. Zakoukal jsem se do něj takže jsem úplně zamrznul na místě, očividně si toho všimla Lia která se začala smát a pak se mě zeptala jestli jsem v pořádku a já jsem jí zmateně odpověděl.

"Em no.. Co?.. Tedy ano jsem.."

Řekl jsem následně se usmál a šel jsem do čehosi jako kroužku, který naše skupina tvořila. Najednou přišel kluk vysoký silný a takový ten super tip s rozeplou košilí, stoupl si do prostřed našeho kroužku jako nějaká drama queen. Podle všeho je dost oblíbený, i Gahyeon na něj koukala jako na dokonalost, mě ale přišel jako arogantní člověk co si myslí že je miss.

"Nevím jestli jsi si toho všiml ale mi se tu bavili a-"

Utišil mě přiložením prstu na mé rty. Pak se usmál a řekl.

"Já jsem Kai... Asi jsi nový že?"

Dal prst pryč z mích rtů aby jsem mu odpověděl.

"no.. Ano"

Vypadal jako model ne jako normálně kluk, ale musím přiznat že byl dobře upravený a voněl jako kvetoucí růže, a aby toho nebylo málo v kapsičce uniformy měl rudou růži.

"Jak se jmenuješ?"

Jak nečekaná otázka..

"Yang Jeongin"

"Už ti někdo řekl že jsi krásný?"

On se mnou flirtuje? Nebo se jen trochu opil? Nebere něco? Možná je slepý ale nechce nosit brýle.. Kdo ví.. Ale i tak jsem se trochu zčervenal a odpověděl jsem mu..

"no.. Ne"

Vzal rudou růži z jeho kapsy a dal mi jí do vlasů, byl jsem upřímně rád že neměla trny, pak se rozešel pryč a poslal mi letmou pusu jako správný Casanova. Upřímně jsem nevěděl co to mělo být za divadélko nebo s kým se sázel že musel mít tak hroznou prohru. Všichni z mé party na mě mluvili naráz prý je to poprvé co tohle narcis udělal. Narcis to je protože mám rád přezdívky, ne že by jsem ho chtěl urážet. Když už bylo po tom s Narcisem šly jsme s holkami do třídy a připravili jsme si na hodinu. Dnešek je den smutku, protože nás nebude učit Hyunjin. Ale určitě se něco najde.. Třeba to nebude tak hrozný den a seznámím se s novými lidmi a třeba zase někam vyrazíme s partou. Jelikož se poslední dobou zajímám o módu, musím přiznat, že dnes jsme byli všichni skvěle sladění. Jimin měl černobíle proužkované tričko, černé džíny a růžové doplňky, podobně na tom byl San jenže ten měl stejný nápad jako já s těmi sponkami. Holky měly sukně. Lia měla bílou sukni růžové triko a černé doplňky jako náušnice s kočičkami které byli Mega boží. Jimin měla růžovou sukni s bílými třpytkami a k tomu bílé tričko s černým obrázkem tlapičky. Rosé měla vše růžové a doplňky měla šedé, černé a bílé, měla i bílé ponožky. Gahyeon měla černou sukni a celkově byla v černé s doplňky svítívě růžové a bílé. Strašně jim to slušelo. Když tu najednou Jimin prolomila to ticho svými protivně znějícími slovy.

Profesor Lásky |Hyunin| Kde žijí příběhy. Začni objevovat