MEYUS GİZ

270 31 45
                                    


09.24.2022

İçeride uzun zamandır sizi bekliyorum.

"İnsanın kullandığı ilk alet bir başka insandır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"İnsanın kullandığı ilk alet bir başka insandır."



Nada-Gece Düştü
Saez -Mon Européenne

♪Nada-Gece DüştüSaez -Mon Européenne♪

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5 yıl önce 29 haziran 2017


Şimdi avın avcıya, avcının ava, ordunun düşmana, çarenin zehire,kurdun kuzuya, sorunun yanıta, yanıtın soruya dönüşme zamanı. Şimdi özlerden ayrılma zamanı. Gecenin düşme zamanı. Şimdi berrak suyu sele çevirmeme zamanı. Çünkü sorular suyu berrak bir sele benzetir. Sel sınır tanımaz, akar.Cevapları olduğunda sorular; suyu berrak bir sele dönüştürür. O gece Aden sorusunu bilmediği cevaplarla arabaya doğru yol aldı.

Eğer bir soru arıyorsanız, eğer bir adres arıyorsanız onu aramıyorken bulma ihtimaliniz arıyorken bulma ihtimalinizden daha fazladır. Çünkü eğer bir adres aranmıyorsa yeni gidilen bir şehirde, asla kaybolunmaz. Eninde sonunda keşfedilir o adres.Ama kaybolunmaz. Bir soruyla başlayıp bin soruyla bitirmek gibi derdi olmayan Aden bir adres aradı ve adres arayanlar daima kayboldu. Her şey var ve hiçbir şey yok. Keşfetmeye ve adres bulmaya çıkanların sonu. Aden'in sonu. Hiçbir şey olduğu sonu.

O gece Aden onu yalnız göndermeyeceğinden emin olduğu Atlas ile birlikte elindeki berrak suyu sele dönüştürmek için arabaya bindi. Arabayı ehliyeti olduğu için atlas kullanırken, Aden biricik sevgilisi Ahuya mesaj attı. Dayanamadığını artık canına tak ettiğini sonucu ne olursa olsun gerçeklere anlam kazandırmak için gideceğini söyledi. Ahu ise Aden gibi değildi.Asla bir adres aramadı.O yüzden sinirlendi sevgilisinin attığı mesajlara.

Aden sabırsızdı, Aden bencildi, Aden hayatı anlık yaşardı. Aden farkında olmamayı severdi. Oysa öğrendiği şeyler Aden'i gittikçe kendinden uzaklaştırıyor korktuğu bir hayata mahkum ediyordu. Ahu sevgilisinin mesajıyla evden çıktı. Aden ölüme giden yoluna sevgilisini de davet ederken, Ahu ölüme birlikte gitme teklifini fark etmeden kabul etmişti. Aden ölüme gideceğini bilmiyordu, tahmin etmekle kalmıştı. Bir ihtimale ölümü sığdırmakla kalmıştı.

MEYUS GİZWhere stories live. Discover now