❤️Rossz szokásaitok❤️

1K 39 6
                                    

-Általában ha Levi nagyon ideges valami miatt, akkor azt úgy szokta levezetni, hogy elkezd magában beszélni, ezzel elősegítve, hogy minél előbb sikerüljön megértenie és ezáltal megoldania az adott problémát.
-A Felderítő egységben hogy ha valamelyik újonccal problémája akad, vagy egyszerűen csak valaki megszegi azt, amit parancsba adott ki, azt a személyt minden esetben veréssel fegyelmezi meg, ami nem minden esetben bizonyul a legjobb módszernek, amivel ő is tisztában van, de ennek ellenére úgy gondolja, hogy a katonák között nem csak felesleges, de lehetetlen is szép szavakkal hatni bárkire is, a fájdalom pedig sokkal kézenfekvőbb módszer annak elérésére, hogy valakit engedelmességre kényszeríts.
-Néha előbb cselekszik, mint hogy gondolkodjon, ezáltal elhamarkodott döntéseket hoz, ami rosszabb esetekben tragédiát is okozhat, ha emberi életekről van szó.
-Túl sokat káromkodik. Főleg akkor, ha ideges. Ezen nincs mit magyarázni, ez nála már ösztönből jön.
-Túlságosan negatív és pesszimista gondolkodású. A legtöbb esetben ha bármilyen nagyobb dolog, vagy esetleg változás előtt áll, rossz gondolatai szoktak lenni az adott dologgal kapcsolatban, amivel voltaképpen csak az esetleges csalódásoktól szeretné megóvni magát. Hiszen ha túlságosan optimista és pozitív személyiséggel rendelkezne, akkor szinte minden nap pofára kéne esnie és bosszankodhatna egy csomót, amiért a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt elképzelte, így viszont nincs miért aggódnia, hiszen előre felkészíti magát a rosszra, és ha esetleg a dolgok jól alakulnának, akkor az egy kellemes meglepetés lenne számára.

-Igaz, sokkal ritkábban, mint Levi-nál, de veled is elő szokott fordulni, hogy éjszakánként nem bírsz elaludni, hanem ehelyett forgolódsz és a melletted pihenni próbáló férfit macerálod, hogy segítsen elaludni.
-Legyen szó bármilyen hétköznapi tevékenységről, állandóan a tökéletességre törekedsz. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, hiszen a legtöbb ember számára ez alapvető szempont, de te hajlamos vagy olyan szinten túlzásokba esni, hogy ha valamit nem sikerül úgy megcsinálnod, ahogyan azt fejben eltervezted, akkor képes vagy dühöngeni,depresszióba esni, vagy akár hisztizni is.
-Szereted idegesíteni az embereket az idiótábbnál idiótább beszólásaiddal és vicceiddel. Oké, vannak, akik vevők a furcsa humorodra és a csipkelődésedre, de a legtöbben -köztük Levi is- hihetetlenül idegesítőnek tartja, ha akkor kezdesz el humorizálni, amikor a legkevésbé alkalmas rá az időpont. Ez nálad egyfajta berögződött cselekvés, amit legtöbb esetben nem is veszel észre, csak akkor, ha rád szól valaki, hogy most már ideje lenne leállnod.
-Amikor ideges,vagy feszült vagy, harapdálni szoktad az ajkaidat. Úgy mint a humorod,e z is egyfajta stresszlevezetés számodra, ami már fel sem tűnik neked, ösztönből csinálod. Levi amikor meglátja ezt, legtöbbször félreérti, és úgy veszi, mintha az ő figyelmét szeretnéd felhívni ezzel a pótcselekvéssel, de igazából ennek semmi köze a valósághoz, hiszen számtalan másik dolog van, ami tényleg azt a célt szolgálja, hogy elnyerd a figyelmét, de ez a dolog biztosan nem tartozik azok közé. Viszont ettől függetlenül szexinek tartja, és eléggé be is szokott indulni, amikor meglátja, hogy az ajkaidat rágcsálod.
-Ujjropogtatás. Eléggé idegesítő egy hang és a legtöbb ember hátán feláll a szőr, amikor meghallja, ugyanis csak arra tudnak gondolni, hogy mennyire fájdalmas lehet, ahogyan a csontjaid roppannak egyet. Nos, ez a gondolat már két okból is hülyeség, hiszen ilyenkor nem a csontjaink, hanem a csontok között lévő gázbuborékok pukkannak ki, amik ezt a hangot eredményezik, és ez egyáltalán nem jár fájdalommal. Akkor szoktad ezt csinálni, amikor már nagyon zsibbadtnak érzed a végtagjaidat és szükségét érzed egy kis nyújtózkodásnak, amit mindig az ujjaid ropogtatásával zársz le.


Levi Ackerman Boyfriend Preferences [Befejezett] Where stories live. Discover now