❤️Amikor egymásnak énekeltek❤️

1K 36 2
                                    

És ha már szó esett a zenei ízlésetekről, akkor az énektudásotokat sem hanyagolhatjuk el. Mindamellett, hogy a kedvenc zenéitek hallgatása közben el szokott mindkettőtöket kapni a hév, és az énekessel együtt dúdolgatjátok, vagy éppen torkotok szakadtából éneklitek a refrént, ritkán ugyan, de elő szokott fordulni, hogy egymásnak is énekeltek. Senki nem tudja ugyanis rajtad kívül, hogy Levi-nak hatalmas tehetsége van ebben, amit persze ő sem hangoztatna az Istenért sem senkinek, de ettől függetlenül ez akkor is tény. Azokon az estéken, amikor valami miatt nagyon nyugtalannak és feszültnek érzed magad, mindig megkéred arra, hogy énekeljen neked valamit.
A beszédstílusával ellentétben éneklés közben a hangja hihetetlenül lágynak, gyengédnek és megnyugtatónak hat, amivel percek alatt képes téged álomba ringatni. Legtöbbször fejedet az ölébe szoktad hajtani, miközben ő az énekelgetése közben simogatni szokta a hajadat, hogy ezzel is még biztonságosabb érzetet tudjon neked nyújtani. És ilyenkor -még ha csak rövid időre is- sikerül elhitetnie veled, hogy minden a legnagyobb rendben van, és mindig ott lesz melletted, hogy vigyázzon rád és mindenkitől megvédjen téged.

Te a hangodat inkább csak Levi idegeinek a húzására szoktad használni, mivel vele ellentétben téged nem áldott meg az Isten olyan fantasztikus hanggal, mint őt. Egyenesen a falra tud mászni, amikor főzés, vagy takarítás közben bekapcsolsz magadnak valamilyen zenét, hogy gyorsabban teljesen az idő, de közben persze nem bírod visszafogni, hogy a zene okozta felszabadult érzéseidet ne add ki magadból dúdolászás formájában. Olyankor igyekszik a lakás legeldugottabb helyiségébe menekülni, hogy ne kapja el a rosszullét, te pedig nem érted, hogy mégis miért tűri ilyen rosszul, amikor énekelni hall téged.

Levi Ackerman Boyfriend Preferences [Befejezett] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt