Farkindaliktan uzak baslangic

5 2 0
                                    

Simdi artik ne hayirlarima ne evetlerime, ne pismanliklarima, ne huzunlerime  yeyecek zaman kaldi. artik  duygusal bir fikri bile cok gorup yasakladim kendime.  Suresi belli artik durmayacagim. Yarim kalmayacagim, yarim kalmayacak, sonumun geldiyini biliyorum, sonunu gormeliyim. sindi yorgunum biraz. birazda mutlu. aylar onceki halim bana kutuplardan daha uzak. Yer yuzunde benden daha pismanlik ve mutluluk gibi iki zit hissi ayni anda bu kadar dorukta tum kalbiyle ruhuyla yasayan hisseden biri daha olamaz. Pismanim. yasadigim yasatdigim istisnasiz her sey icin. ama ayni anda mutluyumda yasaya bildiyim ve yasata bildiyim her sey icin. Ne yaparsaniz yapin pisman oleceksiniz diyen adam. hakliydi....her zaman..

×××××××××××××××××××××××××××

o gun, onu ikinci kez tam yanimda gordugum gun, ben bu karsilasmayi anlam vermeyecek kadar sacma bile bulmamis bir sekilde Semaya ulasmaya calisiyordum. artik doganla ne halt etdikleri fazla da umurumda olmamaya baslamisdi acikcasi. acikcasi tamam sema sema ama o kadarda humanist biri degilim galiba ki daha 2 hafta olmasina ragmen ka bul etdigime bin pismanim. bu tenbel vucut cok cabuk yoruldu ve cok cabuk birakmak istiyor galiba. Semayla sinir dolu ve gergin bir telefon konusmasi yapiyorum. Doganla erken ciktiklarini ve baska plan yaptiklarini oyrenmek aldatilmislik hissimle birlikte cok zavallica baska bir hissde veriyor zaten spordan yorgun kizgin sacmalik dolu bunyeme. Artik Semada gittigine gore basimin caresine bakacagim anlasilan diye dusundum ve hemen hazirlanip ciktim. Semanin arabasiyla geldigimize gore su an arabasizdim anlasilan saat neredeyse  5 e dogru geliyordu hemen spor salonunun onunden bir taksi cevirdim ve eve gitdim. Ve yine Ailemin sporada basladigina gore kesin iyiye dogru irelileyis var bakislari ve gunun nasil gecti sorulari altinda odama ciktim ve baska hic bir faliyyette bulunmaksizin yatagima atladigim gibi yatdim . Uyandigimda basimda iyrenc bir agriyla saat neredeyse 8 di. Genelde telefonunu fazla kullanmam ve kontrol de etmem. ama simdi bakasim geldi ve Semadan arka arkaya 4-5 arama. Hah kesin haber vermeden kayboldular diye ozur dileyecektir diye dusundum ve geri aramadim. 10-15 dakika gecmeden daha odamdan cikmak icin yataktan yeni kalkmisken bir daha Semanin aradigini gordum ve acttim.

××××××××××

Ve artik Evden bi hisimla cikmis arabama atlayip hastane yoluna koyulmustum bile. o Gece eve donerken arabayi dogan kullanmis ve bir kaza yapmislar. Srmanin durumu iyiymis ama Dogan biraz yaralanmis. kafasina bir kac dikis atmislar ve hala uyuyormus. Semaysa hastanede yalniz ailesinden habersiz ne yapacagini bilmeksizin beni cagirdi. Kafamda bir suru bu ise nereden bulastim tipli dusunceyle yine Semanin iyiligini ustun tutarak biraz isteksiz ama en az Sema kadar telasla gidiyordum.  Hastaneye vardigimda Sema artik bir kac sakinlestirici almis uyuyordu. Kolidorda oturup beklemeye karar verdim. Ben tam yeni Kafami toplayim ne yapacagimi dusunurken, sonucda Semanin ailesinin hic bir seyden haberi yok ve Dogani benim sevgilim saniyorlar derken kolidorda yine o. Evet o cocuk. Daha once bana carpan, Sonra spor salonundaki ve simdi burda. Hastanede. Dogan icin gelmis. Meyersr arkadaslarmis. Bena sadece telasla bir goz ucuyla bakti ve hemen Doganin yanina gitdi. o gun onu sadece bir kac saniye icerisinde 2 defa gormustum. tabi o zaman icin aklima bana birseyler ifade edecek hic bir sey gelmemisti. Insan basina gelecekleri hesaplayamaz, anlayamaz, durduramaz, engel olamaz..insan yasamasi gerekenler asla  karsi koyamaz..

Pismanlik dolu mutlu bir sonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin