Artik.....

2 1 0
                                    

Sema kendine geldiginde. En iyi arkadasi ben gorevimi yeribe getirmek uzere yanindaydim. Uyanir uyanmaz Dogani sordu. tabi ikisini bir odaya almalarida fazla surmedi. zaten ortada ciddi bir sorun olmadigindan muhtemelen 1-2 saat sonra bizi taburcu edeceklerdi. Ikisi bir odaya alininca benim de onunla tekrar karsilasmam tabiki fazla gecikmedi. Dogan da bizi tanistirmayi geciktirmedi.

××××××××××

--aa Turan Erayla tanis. Semanin en yakin arkadasi ve bizim iliskimizin iyilik melegidir kendisi. Onun sayesinde rahat rahat bulusa biliyoruz.

Bu tanimdan sonra yaptigi tek sey mecburiyyetden dogma bir sekilde bir kac saniye icerisinde goz ucuyla bana bakti ve hemen basini cevirdi. Tanismamizin onu memnun etmeyecegini o kadar belli etti ki, Dogan lafini yarida kesti ve biraz sonra cekinerek basladigi isi bitirmek amaciyla devam etdi.

---Bu da Turan . nadir zor gun arkadaslarimdan. basim ne zaman sikissa ne olursa olsun her zaman yanimdadir sagolsun.

Bende aynen onun verdigi tepkinin baska bir benzerini verip basimi hic bir sey olmamis gibi onume cevirdim. simdi dikkat ediyorumda gercekten o an tanismamistik zaten...neden daha sonra tanistikki. o gun o hareketten gercekten gicik kapip onunla bir daha karsilassam bile gormezlikten gelmeliydim.

Hastaneden ciktigimizda Sema geceyi bizde gecirmek uzere benimle geldi. tabi kaza yapan arabanin hesabini verecek bir yalan da bulmaliydik. Doganda Turanla onun evine gitmisti.

gece eve geldigimizde Semaya Turanla ilgili sorular sormamaya ozen gostermeme ragmen nasil oldugunu simdi bile anlamadigim bir sekilde ondan Turani daha onceden taniyip tanimadigini sordum. duytuklarima fazla sasirmistim diyemem. zaten adama baktiginda anlasiliyordu.

×××××××

--- ne?! Turan mi? Sorma nereden cikti gece gece o pislik anlamadim. o kadar soyledim Doganla gitme sununla diye dinlemediki. Pisliyin tekidir o hic sevmem. Zaten baktiginda anlasiliyor ya. Dogan'la spor salonundan tanistilar. O da orada calisoyor galiba bilmiyorum. Zaten fazla da gormedim Doganlayken.

"Pisliyin teki" Onun icin o an bana daha da ilgonc gelen bir tanimlamaaydi tabiki. Zaten anlam veremedigim bir sekilde, carpistigimiz o andan itibaren surekli onududunuyordum. nereye kosuyordu?, pesinden kosanlar kimdi? neden kosuyolardi, duyduklarim bilmek istetiklerimin sayisini arttirmisti sadece. artik sadece merak etmiyordum. bilmek istiyordum. ama o an icin bu istek cok sacma gelmisti. bir daha karsilasmayiz her halde diye dusunmeye baslamistim bile.

Pismanlik dolu mutlu bir sonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin