13.osa

204 15 1
                                    

Temaga oli veel kaasas isa.
"Tere! Ma võtsin tema ka kaasa ta peab teadma." Ütles Geena ja lendas koos isaga uksest sisse. Olin talle helistanud ja rääkinud talle Alli olukorrast ja vb on hea kui ta Isa ka kaasa võttis. Kuid samas vb ka mitte.
"Tere tere" Laususin ma lihtsalt. Alli jooksis muidugi Lucast ja Isa kallistama.
Kui kallistatud ja musitatud oli saatsime Alli minu tuppa mängima.
"Nii miks mind siis nii väga siia oli vaja?" Küsis kohe isa. Siis oli aru saada eks ta eriti ei tahagi siin olla pigem oli lihtsalt Lucas talle pinda käinud.
" Lucas helistas mulle eile ja ütles et Alliga on kehvasti ja nii. Ja sina olid ka nõus olnud et Alli tuleb siia ja ma äkki saan teada mis temaga lahti on. Ja ma sain teada mis temaga on. Ja rääkisin juba ka Lucasega."vuristasin ma.
"Ja mis temaga siis on nii hullu et mind siia aeti."puuris ta oma vinguval häälel nagu eit.
"Asi on sinu selles Meganis." Mainisin ma ja nägin kuidas isa nägu muutus ja sealt hakks tulema.
"Ärge hakkake Allit ära kasutama Megani kahjuks. Ma tean et ta vihkate teda ja ei saa aru kuidas te võite nii teha." Karjus ise meile. Sain väga vihaseks.
"Jää vait, istu ja kuula lõpuni. Meie Geenaga ei ela enam kodus. Lucasel on oma korter üüritud. Mul oma kodu ostetud. Mind ei huvitaks sinu elu ja sinu suhe Meganiga kuid kui meie väike õde peab sinu suhte pärast kannatama siis me sekkume ja olgu tagajärg milline tahes. Alli rääkis et siis kui sind kodus ei ole peab ta olema oma toas, mängida ei tohi, süüa ja juua ta ei saa. Üks väike tüdruk ja eriti Alli ei mõtle sellist asja ju välja." Isa istus rahus maha tagasi ja ei teadnud mida teha ja arvatavasti ka mida öelda.
"Kas Alli kinnitab su juttu. Ma tahan seda tema käest kuulda." Ütles ta nüüd. Seegi asi.
"Alli tule siia" Kisasin ma talle. Alli tuli  alla ja seisis minu kõrvale.
"Alli sa ütlesin et Megan meeldib sulle ja sa saad temaga ju hästi läbi." Ütles isa. Alli muutus kurvaks ja puges minu külje taha peitu. Kükitasin tüdruku juurte.
"Räägi issile nii nagu on siis ta saab sind aitata. Ma ju ütlesin et me vennaga ja nüüd ka issiga aitame sind." Tüdruk rahunes ja hakkas rääkima.
"See mis õde ütles on tõsi. Ta ei luba mul midagi teha kui sind kodus ei ole ja tal käivad koguaeg sõbrad külas ja nad joovad alkohooli ja siis pean mina toas olema ja ei saa süüa ega midagi." Räägis tüdruk vaikselt ja tagasihoidlikult. Seda ei teadnud minagi.
"Aga miks sa mulle varem ei rääkinud."küsis nüüd isa.
" Sest Megan ütles et kui ma midagi sulle ütlen et siis ta teeb nii et sa mind ära lastekodusse saadaksid. Ja siis ma lubasin et ma ei räägi.. Ja kuna õde ütles et see lõppeb ja ta kas või võtab mind enda juurte siis ma rääkisin talle ära mis Megan teeb." Rääkis tüdruk nüüd juba rahulikumalt ja kindlamalt.
" Oh jah Anna andeks Alli ma luban et see lõppeb ja Megan kaob meie kodus ja meie elust. Eks?" Ütles isa ja kallistas Allit. Alli noogutas.
"Kas ma võin täna ka õe juurte jääda issi." Päris nüüd Alli. Isa vaatas minu otsa ja ma noogutasin.
"Jah võid kallike. Ja kui koju saabud siis on kõik korras ja teda enam seal ei ole." Tüdruk noogutas isa juttu peale ja jooksis elu tuppa multikaid vaatama.
"Pea olen teile suure vabanduse võlgu." rääkis nüüd isa juba meiga.
"Me saame aru sinust kuid vähemalt on nüüd teada mis ta on ja kes ta tegelt on ja saame jälle elu normaalseks Alli jaoks." Ütles Lucas ma lihtsalt noogutasin.
" Ma lähen koju ja ajan asja kohe korda."ütles isa enesekindlalt ja sammus ukse poole.
"ja kui see asi korras siis ma ootan ka teid koju tagasi." Lisas ta veel.
"Ma pean ütlema et ma ei tule kodu. Ja mitte et ma sinu peale pahane oleks või midagi aga lihtsalt mul oligi aeg kodust välja kolida ja pealegi korter on ju minu päris enda oma. Aga võin teil külas käija nii tihti kui vaja või saan." Ütlesin ma. Isa noogutas ja mõistis kuid lisas.
"Aga kui peaksid ümber mõtlema siis tea et meie kodu uksed on alati avatud kallike." Tuli ja kallistas jättis hüvasti ja sammuti ka Geena. Nad lahkusid koos. Geena pidi isa koju viima.

28.juuli 2018.a  laupäev.

Oli järgmine päev ja olin isa käest just kõne saanud on Megan oli ära läinud kogu oma kolaga või noh isa oli ta pigem välja visanud. Ja nüüd olin Alliga teel koju.
Jõudsime maja ette. Nägin et Alli uuris maja hoolega.
"Siin ei olegi enam Megani autot." Hüüdis tüdruk ja oli aru saada et ta oli õnnelik.
"Nagu lubatud." Maksin takso arve ja astusime edasi kuni jõudime ukseni ja ma kooutasin. Isa tuli avas ja läksime sisse. Alli läks issit kallistama.
Nad vahetasid paar sõna kuniks Alli lisas.
"Issi kas ma võin õhtul õega kaasa minna?" Päris tüdruk. Jube sellel plikal pole üldse kannatust.
"Kuhu sa alles ju jõudsid."
"Mine pane oma asjad lahti ja tee tuba korda. Ma räägin ise issiga." Lisasin tüdrukule.
"Tegelt ei ole asi keeruline. Lähen õhtul endale autot ostma. Ja Alli sellest kuulis tahtis ta kohe muidugi kaasa tulla. Pidin sinuga ise rääkima aga tal ei ole ju kannatust ja pidi ikka ise küsima." Isa hakkas ainult naerma.
"Eks ta ikka võib ja kas sul on auto ostuks raha vaja ma võin anda."isa hakkas otsima ja pussendama juba.
" Ei mul ei ole vaja mul on raha olemas. Ega ma ju muidu ei läheks autot ostma." Ütlesin ma lihtsalt ja lisasin " Ma ju kogusin kõvasti ja nüüd on ehk ikka piisav summa et saan endale miskit autot lubada."isa näost oli näha et ta ei tahtnud mu vastusega rahule jääda ja selle asjaga leppida.
"Jenni palun ma tulen ka kaasa ja valime ühe korraliku auto sulle ja mina maksan kogu auto kinni. Nii väike tänu selle eest mis sa tegid nii Alli kui ka minu jaoks ja peale ostsin ma ju Lucasele ka auto ja miks ma sulle ostma ei peaks. Ma üldse ei saa aru kuidas me sellega nii kaua viivitanud oleme." Hakkasin juba isale vastu vaidlema kuid.
"Jenni lihtsalt nõustu las jääb see raha mis kogunud oled veel kogumiseks. Pealegi kuigi me ei ole Alliga sinu päris vend ja õde. Kohtled sa meid just nimoodi ja see mis sa Alli jaoks tegid on ju oremeerinist väärt. Nüüd lähme me neljakesi sulle autoy valima  ja kõik " Lausus ka Geena kuskilt tulles sõna sekka
" Ega mul vist midagi öelda ei ole jah ebam."
"Alli tule nüüd. Lähme." Karjus Lucas ja Alli jooksis alla. Istusime kõik isa autosse ja hakkasime sõita. Tegelt on hea et nad kaasa tulevad ma ei tea ju autotest tuhkagi ja arvatavasti oleks mõni müüa mulle lihtsalt midagi pähe päärinud ja kõik.

On möödas kaks tundi.
" Nii Jenni mis sul silma jäi? " Päris isa.
"Ausalt öeldes jõi nii mõnigi silma ja mul läheb otsustamisega raskeks nii et Alli kas sa aitad. Milline auto sulle kõige rohkem meeldis?" Alli vaatas pilte mis ma talle ette ladusin ja muidugi vaatas kuni ütles stopp. Ja sain aru et olen nüüd otsustanud.
"Jah see on hea see oli üks mu top kolmsest nii et jääb vist see." Näitasin isale pilti ja hakasime esinduse poole sõitma. Ehk siis Mersu esinduse poole.   Hea et Alli valida aitas muidu ma poleks suutnud otsustada ka Lucas ütles et see meeldis talle enam. Ja pidi nüüd koguaeg mult autot laenama hakkama aga vastasin talle et jõrelikult oleks tal uus auto osta mille peale ta juba pikkalt mõtlema jäi nii et ma ei imseta kui tal mõne päeva pärst uus auto on. Edasi läksin isa, lucas ja Alli oma teed ja ma oma teed.

See ei ole tuhkatriinu luguWhere stories live. Discover now