Capitolul 23

342 53 10
                                    

Baekhyun avea atatea intrebari, atatea lucruri de explicat la randul sau, atatea lucruri de marturisit, insa...cum s-ar mai putea concentra cand buzele lui erau intr-o armonie atat de perfecta cu ale lui Chanyeol? Raspunde sarutului dupa cateva secunde, punandu-si mainile pe pieptul acestuia. Degetele sale delicate s-au ridicat spre umerii lati a baiatul mai inalt strangand usor cand simtii cum Chanyeol incepe sa ii suga buza inferioara. Foarte des a auzit ca Chanyeol saruta foarte bine, insa acum s-a convins cu adevarat. Chanyeol saruta extraordinar! Parca buzele lor erau facute unele pentru altele.
—Ch-Chanyeol..
Spuse Baekhyun reusind sa se retraga din sarut pentru a lua aer.
Ambii respirau greu, insa distanta dintre ei era inca foarte mica. Buzele le erau rosii si proeminente, obrajii rosii si parul usor dezordonat.
—Te plac!
Spuse Chanyeol din nou.
—Este..ciudat. Am nevoie de putin timp.
—Baekhyun, asculta. Promit ca te voi asculta daca ai vrea sa imi povestesti de cand a inceput totul, o sa incerc sa ma acomodez. O sa invat sa ma comport cu tine asa cum trebuie! O sa fac tot posibilul sa fiu un iubit bun, doar... acorda-mi o sansa.
Baekhyun era uimit. Era imposibil ca Chanyeol sa isi schimbe gandirea complet. Pana acum cateva momente nu stia ce sa spuna si sa creada iar acum era clar convins ca vrea sa fie cu el. Chanyeol se juca cu el?
—Nu stiu ce sa spun. Ceva ma face...sa nu cred ca spui.
—Cand te-am mintit eu Baekhyun?
—Pai sa stii ca au fost cateva dati cand..
—Cand te-am mintit in legatura cu ce simt?
—Niciodata...
—De cate ori te-am lasat deoparte?
—Niciodata...
—Baekhyun, invata-ma tu ce trebuie sa fac. Te rog.
Pentru prima data Baekhyun decide sa isi lase inima sa ii dicteze ce sa faca. Se ridica si isi lipeste buzele de ale lui Chanyeol sarutandu-l lung. Isi pune mainile in jurul gatului sau apoi, dupa cateva minute, se retrage usor. Era atat de ciudat, dar se simtea atat de bine in acelasi timp. Inima ii batea repede, mainile ii tremurau, iar fluturasii din stomacul sau zburdau energici. Totul era ca un vis.
—O sa ma schimb. O sa invat sa ma comport asa cum meriti.
Spuse Chanyeol dandu-i cateva subite de par din ochi.

The secret admirerWhere stories live. Discover now