Osa 29💙

933 53 24
                                    

Joulu tuli ja meni, Joel oli juuri ennen joululomaa alkua ujuttanut kaappiini pienen, punaiseen lahjapaperiin käärityn paketin. Poika oli puhelimen välityksellä vannottanut minua avaamaan sen vasta joukuaattona. En viitsinyt olla tottelematta, joten kiltisti odotin oikeaan päivään, jolloin lahjaa avatessani yllätyin.

Lahjan sisältö ei paljastunut ylikliseiseksi kaulakoruksi, eikä suklaaksi. Käärepaperin, sisällä oli läpinäkyvään muovilaatikkoon paketoitu lumisadepallo. Sisällä oli talvinen maisema, pienestä mökistö vuorien ja puiden seassa.

Lähetin Joelille viestillä kiitoksen, hänen kiittäessä mun antamasta lahjasta, kynttilöistä joita poika oli sanonut rakastavansa. Kynttiläaddikti.

-

Uusivuosi ei ollut mitenkään erikoinen, äitini ei suostunut rakettejen ammuntaan, joten meidän perheen osalta saivat ne jäädä kaupan hyllyköille odottamaan. Useimmat naapureista ja muutenkin lähellä asuvista kuitenkin olivat hankkineet itselleen raketteja, ampuen niitä sitten joulukuun viimeisen päivän iltana.

Niitä sitten Ritan ja Ruun kanssa katselimme, onneksi kissa oli oppinut jo sietämäänkin sitä kovaäänistä melua.

-

Kun sitten joululoman jälkeen koulu "pitkästä" aikaa jatkui, olin suoraan sanoen vittuuntunut. Väsymys painoi jo valmiiksi, eikä koulu tulisi auttamaan yhtään. Samaan aikaan olin kuitenkin innoissani, sillä en ollut nähnyt Joelia koko loman aikana. Siljaa ja Aatua, sekä paria muuta kaveria olin tavannut.

~~~~~~~

ANTEEKS!

Tän oli tarkotus olla pidempi, ja mä olin jo kirjottanut sen, mutta sen viimestelyyn olis menny viel puolet enemmän aikaa, eli katoin paremmaks vaan viimeistellä tän osan ja julkasta lopun myöhemmin.

toivon et teil oli kiva joulu & uv, ja toivottavasti vuodesta 2020 tulee hyvä! <3

(ja mä en tiedä miks oon hereillä)

XOXO

Efheyu💛

Luokses mä palaa en.Where stories live. Discover now