ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ

31 2 0
                                    

Λοιπόν, επειδή έχω εξαφανιστεί και δεν γράφω πλέον σε αυτό το βιβλίο. Θέλω απλά να ενημερώσω οσους ενδιαφέρονται πως έχω έτοιμες ιδέες απλα ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Φέτος έκτος από το σχολείο που πλέον είμαι λύκειο και σχετικά καλή μαθήτρια οπότε πρέπει να διαβάζω έχω και εξοσχολικα θέματα. Αυτη την ιστορία την αγάπησα απλά θεωρώ πως στην πορεία δεν μου βγήκε όπως θα ήθελα. Δεν θα την σταματήσω απλά επειδή αυτό τον καιρό δουλεύω πάνω σε μια άλλη που κοντεύει να τελειώσει θα ήθελα να ενημερώσω πως θα βάλω μια παύση εδώ.
Μέσα στο Δεκέμβρη και πολύ πιθανόν λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα ξεκινήσω να ανεβάζω στην άλλη ιστορία. Το θέμα της θα είναι τελείως διαφορετικό και δεν θα έχει σχέση με φαντασία. Οπότε όσοι θέλετε να με στηρίξετε σε εκείνη την ιστορία θα ήμουν ευγνώμων.

Όσο αναφορά τούτη την ιστορία σκοπεύω να κάνω τροποποιήσεις στα κεφάλαια και κάποια στιγμή θα σας ενημερώσω έτσι ώστε να την διαβάσετε από την αρχή εάν επιθυμείτε. Τροποποιήσεις θα γίνουν κυριως στον τρόπο γραφής αλλά και σε κάποια μικρά σημεία της πλοκής. Οπότε όσοι δεν βαριέστε να την ξανά διαβάσετε give it a try...

Αυτά από εμένα απλά ήθελα να ενημερώσω έτσι ώστε να μην χάσω άλλο χρόνο και να προχωρήσω και στο άλλο μου βιβλίο... ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

*Τα ονειρα της Μελτ*Where stories live. Discover now