1.Bölüm🍁Taşınma 🍁

4K 738 1.3K
                                    

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.




ARKADAŞLAR KİTABIMA BAŞLAMADAN ÖNCE KARAKTERLER KISMINA BAKABİLİRSİNİZ.

Birde önceden belirlediğim karakterler vardı onlarda değişiklik yaptım bilginize. Ama tabi herkesin hayalinde canlandırdığı farklı karakterler olabilir.

Ben bu hikayemde gerçek dışı unsurlara yer veriyorum. Yani Vampir, kurt, peri gibi konulara. Ben bunu belirttim çunkü isteyen, ilgisi olan yada bu tarz hikayelerden hoşlanan arkadaşlar okusun. Sonra kötü yorumlar yapmayın ben bu tarz kitap sevmem gibicesinden. Hiç kimseyi kitabımı okuması için zorlamıyorum. Eğer bu tarz kitaplardan hoşlanan arkadaşlar varsa bu kitap tam size göre.
Hepinize iyi okumalar........

MEDYA :Almira ve Bella

Merhaba benim adım Bella Diana. 17 yaşındayım 1 ay sonra 18'ime basacağım için çok heycanlı ve mutluyum.12.sınıf öğrencisiyim .Büyük ihtimal erken kayıt olduğum için 17 yaşında 12.sınıf öğrencisiydim . Spor yapmayı çok seviyorum özellikle voleybol oynamayı ve tenis oynamayı. Dans etmek benim haytım zaten. Birde hobi olarak dövüşmeyi çok severim.Siz şimdi diyeceksiniz bu kız psikopatmi diye ama değilim tekvando yu ve boks yapmayı çok seviyorum. Evimiz denize yakın olduğu için kürek çekmeyi de çok severim.

Okulda pek sevilmem .Aslında zengin bir ailenin çocuğu da değilim ama çok havalısın diyorlar yeri geldiğinde çok asabi ,yeri gelmediğinde çok tatlı biriyim .Aslında okulun en güzel kızı da değilim neden böyleler bilmiyorum.


Aşka pek inanmam nedenini bilmiyorum desem inanmazssınız. Şöyle bir çevreme bakıyorumda aslında kimse mutlu değil. Bu gün birbirini seven iki âşık, yarın bakıyorum içleri nefretle dolmuş iki düşman. Peki size soruyorum böyle bir dünyada aşka güvenilirmi ? Ben cevaplayım güvenilmez. Birde şu meşhur sözvar yani elektirik alamadım diye ayrılan evli çiftler yahu arkadaşım sen bi insanla evleniyorsun elektrik trafosuyla değil ki böyle bir dünyada aşk =0 derim yani .

Bu gün günlerden cuma sabahın köründe daha güneş doğmadan insan insanı görmeden sen kalk okula hazırlan ne acımasız dünya bu .

Üzerimi giydim yani formamı. Formamız aslında kötü de sayılmaz. Beyaz bir gömlek göğüs cebinin orada okulun adı yazıyor siyah iplikle, siyah bir pantolon yada siyah pileli bir etek pantolon .Ben pantolonu tercih ediyorum daha rahat yani .

Formamı giydikten sonra kahvaltımı yapmak için aşağı indim.Mutfağa girdim buda ne kahvaltı yok ya annem hazırlamadımı olamaz işin yoksa aç git okula offf ya. Ahhhh olamaz servis geldi birde bunu kaçırırsam sabah sabah yürümek zorunda kalacağım biran önce evden çıktım ve hemen servise bindim şükür ki tam vaktinde .

Büyük Güç (Melez Kraliçe)      (DÜZENLEMEDE, ARA VERİLDİ)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن