5.Bölüm 🍁Küçük Dönüşüm🍁.

1.1K 526 127
                                    

Der ve taksinin gelmesini beklerler geldikten sonra arabaya binerler ve eve giderler eve varıp ikiside derin bir uykuya dalarlar.

(STEW  Ve JACOBDAN)

jacob hızlıca eve gider ve olan biteni stewe anlatır. Bu durumda stew çok şaşırır böyle olacağını tahmin bile edememişti.

Endişeli bir şekilde "o zaman bizden şüpheleniyorlar .Seni aşağı atlarken gördüğünü söyledin naptı peki almira" dedi. Eli ayağına dolanmıştı resmen stewin.

"ya aslında dışarıdaki çuvalın altına saklandı ki muhtemelen ordan gizlice baktı bir süre sonra da bella geldi sonra gittiler.Ama bak ben sana demiştim bizi takip ederler diye uffff ya kahretsin" dedi iki eliyle yüzünü sıvazlayarak.

Stew ise koltuğa oturmuş iki ayağınıda parmak uçlarında zıplatıyordur. Bir yandan da tırnaklarını yemeye çalışıyordur. Birden irkilerek

"peki ne yapacaz ? Sence almira bellaya söyle mişmidir gördüklerini?" diyerek oda gezinmeye başlar.

Jacobda sinirli bir şekilde ;
"Bilmiyorum ki oğlum ya şu okul biran önce başlasaydı iyiyydi ya yoksa dert üstüne dert açacaz ağrımadık başımızı ağrıtacağız.
Benim elim ayğım titrerdi kaç gündür kan içmiyorum zaten ben aşağı gidiyorum eğer sende içeceksen gel"

diyerek kitaplığın arkasından gizli bir bölüm açılır, gizli kapıdan bodrum kata inerler orası soğuktur ve her yerde kan paketleri vardır ve bölümlerine ayrılmıştır bir taraf A grubu bir taraf B  grubu  diğer taraf AB,O,Diyerek bölümlerine ayrılmıştır ikisi de ellerine kan pakedi alıp oradaki siyah deri koltuğa oturup içmeye başlarlar, stew fazla içemez ama farkında olmadan kendilerinden geçmişlerdir ve ağızları üstleri hep kan olmuştur birden bir ses duyarlar ve hızla yukarı çıkarlar.

Gördükleri durum karşısında şok olurlar. Karşılarında duran kişi belladır .Oda şok olmuştur ve birşey diyemeden bayılır. Jacob "kahretsin bu da ne  napcaz ya olamaz olamaz ya hayır"

Diyip bellanın yanına varır ve kucağına alır. Salona götürüp koltuğa yatırır. Stew ise endişeli bir şekilde

"jacob çabuk üzerimizi temizleyip evine götürelim ve bunların bir rüya olduğunu düşünsün çünkü şu an bunları açıklayamayız zamanı değil tamammı"

Der ve ikiside üzerini temizleyip vampir hızıyla bellanın evine giderler  etrafta kimsenin olmadığından emin olduklarında jacob kucağındaki bellayı evin arka bahçesindeki salıncağa koyar ve uzaklaşır belli bir mesafeden de izliyordur.
Annesi içerden çıkıp bellaya seslenir ve aramaya başlar.
Evin arka tarafına gider ve görür bellayı ,yanına vararak :

"kızım kalk artık hadi üşüyeceksin" Diyip elini bellanın başına koyar. Bella yavaş yavaş kendine gelmeye başlamıştır ve olanları hatırlar. Bir elini başına götürerek

"anne b b ben be ben" der ve annesi hemen sözünü keser "şiii kızım sus hadi içeri gir bir saattir burada yatıyorsun üşüteceksin. Buda senin için iyi olmaz bir hafta tatilin var hastalanmak istemezsin heralde" diye içeri doğru gider.

Ahhh annem ne dedi b b ben ama ama ne yani bu rüya mıydı ahhh o kadar gerçek gibiydi ki . Ama neden bir garip hissediyorum der ve ayağa kalkar. Kalktığı sırada belinin sol tarafında kan görür ve şok olur. Bbu olamaz ama bu nasıl olur
Diye düşünerek içeri girer almira oturmuş onu bekliyordur

"bella sen beni uyutup dışarı mı çıktın pislik insan bi haber verir demi ben diyince çıkmaz hanımefendi" diyerek suratını asar.
Caseyde  tedirgin bir şekilde  "ahhh kızım hayır  hayır salıncakta uyuya kalmış içeride uyuyamamış olabilir  hadi odanıza çıkıp biraz ders çalışın hadin bakalım tatil diye cıvıtmayın haaa. Ama siz derseniz biz çalışmak istemiyoruz diye tabiki saygı duyarım ama eee bodrum kat temizlenecek yani haberiniz olsun "

Büyük Güç (Melez Kraliçe)      (DÜZENLEMEDE, ARA VERİLDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin