2.Bölüm🍁Yeni Okul🍁

1.8K 624 386
                                    

1 gün sonra yola çıktık 4 saaat sürmüştü yolculuğumuz ve en sonunda bi eve geldik oldukça şirin guzel ve büyüktü ama her yer ağaçlarla kaplıydı sanki dağ başı dağ evi gibi sis falan vardı.

İçeri girdik ve eşyalarımızı yerleştirmeye başladık.Bu yerleşme sürecimiz 3 gün sürdü.Yeni  eşya temizlik falan işte almira ve ben aynı odada kalıyorduk.Oda oldukça büyüktü biz yatağın üzerinde almira ile oturduk konuşuyorduk sonra babamın sesini duyduk .

"kızlar aşağı gelin hadi birşey konuşmak istiyorum"
Dedi ve biz hızlı adımlarla aşağıya indik. Açıkçası babamın bu sesinden tırsmıştım çünkü yüksek sesle çağırmamış adeta bağırmıştı.

"oturun bakalım güzel kızlarım sizinle bi konuda konuşacağım" dedi. Haliyele rahatlamıştım bu yüksek sesinin ardından sakin konuşmasından. Almira ile karşı koltuğa oturduk ve babamı can kulağıyla dinledik.

"bu gün sizi okulunuzla tanıştıracagım" dedi ve güldü bu da neydi şimdi ne okulu ?.

Almira ve ben şok olmuştuk evet bizim devam etmemiz gereken bir okul  var ama biraz erken gibiydi yani yeni taşındık sonuçta.

" özel okula kaydınızı yaptıracağım siz şimdi gidin üzerinizi değişin hazırlanın gidelim oky ,anlaşıldı mı kızlarım" dedi.

Özel okul ha gerçi zaten şurda 4 ay kaldı 4 ay sonra bitecek zaten. Almira ile birbirimize baktık ve aynı anda ayağa kalktık, hemen odaya çıktık tabi çıkarken de ağzımız boş durmuyordu okul hakkında konuşuyorduk 'aceba nasıl bir okul?

' Yada "eski okulumuza benzeyecek mi arkadaşlarımız nasıl iyimi kötümü "aah beynim yanmak üzere.

Odamıza vardık dolabı açtık. Eeeee ne giyecektik biz şimdi e bide özel okulmuş  ne giyeceğiz ahhhhh bu kararsızlık çok zor ya. Daha sonra almira telaşlı bir şekilde" nasıl bir yer olduğunu bile bilmiyoruz ki ,kız bella aceba orada bizle dalga geçerler mi? Ayyy ne kadar rüküş diye giyim kuşamlarımızla?

işte buna gülmeden edemedim ve" e yok artık o kadarda değillerdir canım sonuçta hepimiz insanız yani ne bu havalar"dedim.

Dedim ama dışımdan her ne kadar belli etmemeye çalışsamda içim içimi kemiriyordu resmen.

" ne biliyim aklıma geliverdi işte. Ee ne giyiyoruz?"dedi almira. Bende yatağın üzerine oturdum karamsar bir şekilde ;
" bilemiyorum ki ya. Ben siyah dar paça pantolon üzerine beyaz bir ve yaka tişört giyim sende kot pantolon ve beyaz yada krem gömlek giy"

Dedim ve üzerimizi giydik, ayakkabılarımız zaten her zamanķi gibi beyaz spor ayakkabı idi. Tam çıkacakken saçlarımızı taramayı unuttuğum aklıma geldi ki normal yani çünkü çok heyecanlıydık her ne kadar büyüsekte heyecanımıza yenik düşüyorduk.

Almira ile hemen odaya çıkıp saçlarımızı taradık. Almira saçlarını açık bıraktı bende at kuyruğu yaptım. Hızlıca aşağı indik ve evden çıktık. Arabaya doğru hızlı adımlarla ilerledik. Arabaya geçip oturduk ve artık yoldayız aceba nasıl bir yer.

Çok heyecanlıydık okula varana kadar hiç kimseden ses çıkmadı .Ve evet okula geldik ahhhh kalbimmmm.

Okula vardığımızda okul çok büyüktü okul bahçesine girdik okula dogru yürüyorduk bütün dikkat üzerimizdeydi almira zayıf güzel siyah saçı ve esmer  teniyle herkesi büyülüyordu.

Bende aynı onun gibiydim ama biraz uzundum almiradan ve benim de yoğun parlak bakır rengi  saçım vardı  ,gözlerim yeşil kahve karışımı gibiydi  ve tişört gidigim için omzumdaki doğum lekem sanki güneşte daha belirgin hal alıyordu .

Büyük Güç (Melez Kraliçe)      (DÜZENLEMEDE, ARA VERİLDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin