Kapitel 5

3.7K 34 4
                                    

Danis POV

När jag såg henne komma mot mitt bord så kunde jag inte sluta stirra på hennes perfekta ögon. Den där röda läppstiftet passade henne så mycket, jag önskade att jag kunde kyssa henne. Hon jobbar tydligen här, jag visste inte om att hon hade det svårt med pengar. Jag kommer nog besöka den här baren lite oftare nu. Hon hade det så svårt där, det kunde jag se bara genom en dag, tänk vad hon går igenom i en hel vecka. Jag ville strypa dedär svinet som sexuellt trakasserade henne, man beter sig inte så mot kvinnor. Killen hade till och väntat på henne framför dörren även om jag hotat honom. Han försökte trakassera henne igen men jag skulle ut och ta en cigg som tur var. Jag sprang såfort jag såg honom nära henne. Först tog jag tag i han hårt och han började nästan gråta. Jag kunde inte kontrollera min aggression så jag gav han en höger och fortsatte slå till honom tills han börja blöda. Det var då jag kollade runt omkring mig och såg Leia ligga på asfalten, hon hade svimmat.

Jag bar upp henne och la henne i bilen, jag visste inte vart hon bodde men innerst inne ville jag att hon skulle hem till mig. När vi var framme hemma märkte jag att hon var blodig så jag skulle ta in henne i duschen, det var då hon vakna. Gråtandes försökte hon fråga vad som hade hänt. Jag skulle duscha henne med kläder på men hon började klä av sig och jag visste att jag var kåt på henne. Vem skulle inte vilja ha den bruden med den där perfekta kroppen. Jag stoppade henne genast och drog ut henne från duschen, men hon drog in mig under det kalla vattnet. Hela jag blev blöt, jag märkte att jag var väldigt nära henne nu. Så nära att jag kunde känna av hennes bultande hjärtslag och hennes häftiga andningar. Hon lutade sig fram mot mig o kramade mig, jag visste inte vad jag skulle göra, jag måste hålla händerna i styr tänkte jag. Det var då hon lyfte på sitt ansikte och rörde sig ännu närmare mig, hon stannade upp lite, våra näsor nuddade varandra sedan kysste hon mig. Hennes läppar mot mina, äntligen hade det hänt något som jag sett fram emot.

Min hjärna skrek att det var fel medans mitt hjärta sa att de var rätt. Men sån moralisk människa jag var så kunde jag inte fortsätta. Jag bad henne och sluta. Jag bar upp henne igen till mitt rum, torkade hennes kropp och satte på henne min T-shirt. Hon hade redan somnat, hon såg så bra ut sådär. Jag försökte ta bort hennes smink med tvål, det gick bra. Jag kysste henne en gång till men ingen kommer veta om det, jag tvekar på att hon kommer komma ihåg vad som hände.

Jag kunde inte visa henne vad jag kände till varje pris. Hon är för ung och har för mycket att se framemot, jag har redan levt mitt liv vi skulle bara inte funka. Men för i kväll skulle vi kunna. Jag la mig bredvid henne och kände hennes värme eka mot min kropp, jag ville ha henne för mig själv, jag ville skydda henne och ta hand om henne. Jag ville behandla henne som en prinsessa och aldrig låta henne jobba. Men inget av mina tankar får hon veta. Jag backade ifrån henne lite och sedan tog jag bara mitt täcke och lade mig i vardagsrummet.

Icecold love Where stories live. Discover now