Kapitel 33

2K 35 23
                                    


Danis POV

Efter att ha blivit färdig med alla möten idag så längtade jag efter att se Leiah. Hon var tydligen här, Ally sa att hon och Nari hade gått ner för att dansa. Jag gick ner för trapporna och såg att hela dansgolvet var riktade mot baren och att de flesta hade frusit upp.

Vad är det de kollar på? Jag följde de med blicken och såg att hon var uppe på baren och dansade. Fuck, varför ska hon alltid göra saker så svårt för mig. Den där klänningen passade verkligen henne, hur kan den där skönheten ens vara mänsklig. Jag märkte att jag själv hade frusit upp för att kolla på henne som resten av gästerna. Det var då det slog mig att andra män kollade på henne just nu, när hon rörde sina höfter så sexigt till musiken kunde jag inte hålla mig längre. Jag knuffade min väg igenom skaran och gick raka vägen till baren.

Jag kramade om den vilda tjejens midja och drog ner henne från baren. Hon försökte dra sig loss mina armar, men jag fick ner henne ändå. Det var det viktigaste, att folk skulle sluta kolla på henne. Hon fortsatte sparka och skrika, men hennes kropp var väldigt svag som vanligt.

Fan Leiah, du är full. Hon lugnade ner sig och jag släppte henne, men det första hon gjorde då var att plocka en vodkaflaska från hyllan och dricka från den. Jag drog åt mig flaskan snabbt, hon skulle svimma av om hon fortsatte dricka.

Hon blev såklart arg på mig och sprang iväg, hon kommer säkert dansa med Nari igen tänkte jag. Men när mina ögon letade efter henne så såg jag ingen Leiah, bara en full Nari med en kille bakom henne. Vad ska jag göra nu då, hämta fulla Nari från främlingens armar eller leta efter Leiah. Jag ringde Ally och talade om för honom att han behövde skjutsa hem Nari, innan hon gjorde något hon skulle ångra. Sedan sprang jag ut.

När jag var ute såg jag fortfarande ingen Leiah, hon hade gått ut helt full och ensam i den där klänningen. Tänk om någon försökte skada henne, hon kanske frös eller svimmade av på gatan. Oroligt sprang jag nerför gatan medans den kalla vinden svepte förbi mig. Jag kollade runt mig för att observera människorna och gatorna runt omkring  mig. När jag hade kommit en bit så såg jag 4 män samlade runt något. Jag kollade försiktigare och såg att de kollade på något, sedan så bar en av de upp en kvinna. När jag såg att det var Leiah de höll i kunde jag inte kontrollera mina tankar längre, tänk om hon var medvetslös, de kanske vill skada henne. Jag skulle inte kunna leva med att ha låtit Leiah bli skadad.. det var tillräckligt svårt att gå igenom det en gång.
- SLÄPP HENNE, skrek jag åt mannen som höll upp henne.

Han brydde sig inte om att jag skrek, eller att jag hade klart och tydligt sagt åt honom att låta henne vara.
- Vad ska du göra om jag inte släpper henne? Testade han mig.

Jag bet ihop mina käkben och flinade åt mannen, jag ska mycket väl visa honom vad jag ska göra. Jag tog upp min pistol från bältet och siktade den på hans huvud. Hans ansiktsuttryck ändrades direkt.
- Lugna ner dig mannen, jag försökte bara hjälpa henne. Hon har stukat foten, försökte han förklara.

- Nästa gång, ska du inte  fucking käfta emot, förstår du? Sade jag och skakade mitt vapen framför hans ansikte. Killen började nästan gråta så jag stoppade in pistolen i bältet igen och tog emot Leiah från hans armar.

- Ni hade tur idag, sade jag och kollade på den halvtmedvetslösa Leiah i mina armar.
Hade någon annan kunnat ta hand om henne så hade jag tagit hand om dessa horungar. Jag slängde jackan som hon hade på sig på marken, hon ska inte ha en annan mans kläder på sig. Jag höll henne tätt intill mig medans jag gick upp till parkeringen igen. Jag skyndade mig för att hon inte skulle frysa.

Det är inte första gången som jag hittat de här killarna här ute, faktum är att de har blivit utslängda från min klubb flera gånger. De verkar snälla, men det är de verkligen inte. Jag är tacksam att jag hittade Leiah i tid. Jag kollade på den sovande ängeln i mina armar. " När ska du lära dig att alla människor inte är så rena och att alla inte  har bra avsikter?" Viskade jag i hennes öra. Jag märkte hur små prickar bildades på hennes hud efter min viskning.

Icecold love Where stories live. Discover now