Capitolul 10 - Întreaga bandă

6.7K 355 23
                                    

Deschide ușa camerei, lăsâdu-mă pe mine să ies prima, urmându-mă până în sufragerie. Mă opresc în cadrul ușii care dă spre acea încăpere, văzându-le fețele terifiate ale prietenelor mele. Simt cum palma lui Augustin se așează peste talia mea, stând la o distanță infinit de mică în spatele meu.

- Mergem? întreabă ridicând o sprânceană deloc impresionat de privirile speriate ale celor 3 fete.

Câteva minute mai târziu suntem în fața blocului acolo unde 4 mașini negre ne așteptau. Trei dintre ele sunt mașini sport, joase, conduse de de 3 bărbați ale căror chipuri nu le deslușesc prin geamurile fumurii, pe când cealaltă, la volanul căreia nu se află nimeni, este o mașină de teren parcă desprinsă dintr-un război, aducând mult cu un tanc de luptă.

Augustin le spune celor 3 să se urce fiecare într-o mașină, în timp ce el îmi deschide portiera mașinii mari, lăsându-mă sa urc și închizând-o apoi, ocolind mașina și urcând pe locul șoferului. Pornește în trombă și devin tot mai agitată atunci când văd că nu ne  îndreptăm spre localul liniștit de care mi-au vorbit fetele, ci spre centrul orașlui, oprind în parcarea unui club uriaș, luxos în jurul căruia sunt zeci de mașini scumpe.

Cobor cu greu și-mi strâng haina din plană neagră în jurul corpului, simțind cum talia îmi este din nou cuprinsă de palma bărbatului. Intrăm în interiorul clublui, iar Augustin mă conduce prin mulțime către un separeu în care muzica, fumul de țigară și toate mirosurile posibile nu răzbat. Două minute mai târziu, cât mi-am dat haina jos și am încercat să nu mai fiu atât de agitată sub privirile lui, apar și fetele însoțite de cei trei ale căror fețe abia acum reușesc să le disting.

Orele trec, iar atmosfera liniștită din separeu de la început este schimbată total. Fumul de țigară este atât de dens încât cred că l-aș putea tăia cu cuțitul, au apărut încă câteva persoane printre care și bărbatul cu motocicleta din acea seară de privirea căruia încerc să mă feresc, iar băuturi scumpe umplu masa și paharele bărbaților, dar și fetelor cu fuste mult prea scurte decât permite legea și vremea de afară.

Augustin mă ținea pe unul dintre picioarele sale, în timp ce pe celălalt o ținea pe o roșcată care își tot plimba mâinile pe corpul lui și-l mușca de gât, făcând gesturi obscene. Prietenele mele erau depășite de situație, asemenea mie, și stăteau speriate între bărbați cu care veniseră, dar și între alții necunoscuți și femeile lor. Este o atmosferă toxică, îngrozitoare, din care nu știu cum ne-am putea salva.

Întreaga Bandă a Lunii este reunită în fața mea, însă dintre toți se distinge care este conducătorul și care sunt cei aflați în comanda sa, în poziții de conducere inferioare lui. Augustin îi domină pe toți cei prezenți, atât prin statura sa cât și prin puterea interioară,  tăria și superioritatea pe care le emană prin tot trupul.

Am tot încercat să ma ridic și să mă mut pe o altă canapea, dar Augustin mă ține cu forța lângă el în timp ce se lasă pipăit de roșcata care m-ar omorî numai din priviri.

La un moment dat mă aplec spre urechea lui, spunându-i:

- Îmi dai voie să merg la baie? îl întreb, iar el rânjește murdar, luându-și palma de pe piciorul roșcatei și punându-și-le pe ambele peste talia mea.

Aprobă din cap, însă nu mă lasă pur și simplu să plec, ci o dă pe cealaltă tipă jos de pe el, făcându-mi semn să o iau înainte, însă îmi simt din spate una dintre palme cuprinse de el, rămânând în continuare în spatele meu, urmându-mă și făcând să pară că îl fac să mă urmeze, deși nu este așa. Odată ieșiți din separeu îi dau drumul mâinii, știind exact ce a vrut să facă și totodată că i-a și reușit. A lăsat impresia că eu i-am făcut o propunere indecentă, ăsta este și motivul pentru care a rânjit atunci când i-am cerut permisiunea să merg la baie, iar apoi partea în care eu îl trăgeam după mine a fost parte din strategia sa.

De data aceasta el este cel care preia controlul, trăgându-mă pe niște scări ascunse între holuri pe un alt coridor în capătul căruia se afla o ușă, singura de fapt din acel loc. O deschide făcându-mi loc să intru și închizând-o în urma noastră.

Atunci când intru în încăpere am un șoc de proporții. Ochii mi se deschid larg, iar tot corpul începe să-mi tremure, sentiment amplificat de prezența sa în spatele meu.

N/A: Am postat o nouă poveste, Aleasa regelui, vă aștept și acolo să aruncați o privire.

Legile străzii +18 - FINALIZATĂ Where stories live. Discover now