bölüm 30 vazgeçti -Final-

2.1K 38 16
                                    

Adı gibi ölüm çiçeği.

Resim. herkesin mutlu olduğu hayalden ibaret bir dünyaydı. O bile mutluydu. Hasta değildi bı kere.rahatca nefes alabiliyordu. Bir doktor çizmiş. Ardından iki minik kız çocuğu. Doktoru karalamış kızları kurtarmış. Anne ve babasına gülen yüz eklemiş. Hanzara sarılmış.hanzar karşılık vermiş. Alya ölmemiş, emre hastaneye yatmamış. Funda gitmemiş Burak ortadan kaybolmamış. Kız çocuklarının bir tanesinin elinde bir kalp var. Küçük olan kalbinin büyüğüne uzatıyor. Büyüğü kalbî alıp kıza sarılıyor. Küçük ortadan kayboluyor büyüğü iyileşiyor. Küçük ölüyor büyük yaşıyor. büyük koşuyor küçük izliyor. sonra küçük ordan uzaklaşıyor. Anne ve babasını bir ateş başında görüyor. Anne ve babası kızlarını görür görmez o ateşe atıyor. Büyüğü geliyor sonra. Küçüğün yanışını izliyor. Baba korkmasın diye kucağına alıp sarılıyor.

Resim bitiyor. Arkadaki yazı kimsenin dikkatini çekmiyor. Ama orda da bir hikaye var.

Kalbimi almaya çalıştıkları için kızgın değilim diyor. Kırgınım ama geçer diyor. Geçmeden alıyor toprak onu. Nefes alamıyorum ama sorun değil bu da geçer diyor. Delik de olsa bir kalbim var diyor. Ama ben senin kalbini almışım özür dilerim diyor. Bilsem almazdım ama bu kalplede yaşamanı istemezdim. Zor diyor. Heyecanlanamıyorum sevemiyorum ama beni hayatta tutuyor sevdiklerimi görüyorum yeter diyor.
Sonra aklına Hanzar geliyor. Derin derin nefes almaya çalışıyor. Tebessüm edip yazmaya devam ediyor. umarım kötü alışkanlıklardan vazgeçer Kendine layık bir insan seversin diyor. İçi acıyor ama diyor. sonra kalbinin acısını umursamadan devam ediyor yazmaya. Seni yırtmam gerek kimse görmesin diyor. Sanırım sana sarılmanın nasıl bir his olacağını hep merak edicem diyor.
derin nefes almaya çalışıp yazmaya devam ediyor. Kalbimin durucağını bilsem yine sarılmak isterim sana diyor.ama utanırım diyor. Sonra aklına sweatshirt geliyor. Sweatshirt'ün bende kaldı. Getirmedim özür dilerim diyor.
aklına dağ evinde kaldığı zamanlar geliyor tebessüm ediyor. kağıdı alıp yastığının altına koyuyor.Yerde yatan sütlüye bakıyor. Gidip başını okşuyor. sırtını kapıya yaslayıp sütlüyü kucağına alıyor. Kalbi tekliyor kaşlarını çatıyor. Ellerini kalbine koyup atan kalbinin hissetmeye çalışıyor. Nefesi daralıyor kalbi yavaşlıyor.elleri titremeye başlıyor. Korkuyor. Sütlüye bakıyor. Korkmasın diye titreyen elleriyle kucağından indiriyor. Nefesi git gide daralıyor. Bu sefer kalbi hiç durmayacakmış gibi hızlanıyor. Dudakları titriyor. Korkudan ağlamaya başlıyor.annesinden yardım istemek istiyor. Ama nefesi yok.duvarlar üstüne üstüne geliyor. Çok korkuyor. Göğüsü hızla inip kalkıyor. Vücudu titremeye başlıyor. Yere düşüyor kafası. Ağızdan köpük çıkmaya başlıyor. Korksada buna tepki veremiyor. Bilinci kapanıyor. Kapattığı gözlerini birdaha açamıyor. Çizdiği hayal dünyasını yaşamaya gidiyor.

kendinize iyi bakın ♥️

HANZAR İLE LAVİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin