Princess

7.4K 273 17
                                    

BOGDAN.
Zapada de pe masina era inghetata. Ma uit in dreptul oglinzilor si ca de fiecare data aveam facut 2 urechii de iepuras in dreptul acestora. Va trebui sa discut cu Emilia despre toate astea.
Odata masina curatata,am pornit caldura indreptandu-ma spre noul apartament. Trebuia ca azi sa fie totul gata de mutare. Apartamentul in care locuiam acum era mult prea mic.
Drumul era curatat din fericire. Am parcat in fata blocului ,frecandu-mi mainile cand am inchis portiera. Azi era mai frig decat in alte zile.

LORENA.
Azi era mai frig decat in alte zile. Tocurile mele care nu se potriveau de nici o culoare cu vremea de afara ma incetineau din a ajunge la masina. Ca de obicei eram in intarziere ,dar azi trebuia sa fac pe neinfricata si sa ajung la timp la munca. Aveam in mai putin de 4 ore o piesa de teatru pe care o pregateam de mai bine de 3 luni. Conducand la viteza mare printre benzile care nu erau tocmai concrete in capul meu in acel moment am auzit telefonul sunandu-mi . Ma uit si raspund,era tata.
-Neata! Striga el vesel .
-Buna tata! Rad.
-Ce faci?? Nu m-ai sunat sa ne bem impreuna cafeaua.
-Scuze tata,ma grabesc foarte tare. Azi avem spectacolul ala de care iti ziceam .
Am virat la dreapta,mai aveam putin pana la teatru.
-Bafta draga mea! Spune tata
-Mersi,te sunt cand termin.
-Bine,ne auzim.
Telefonul se inchide si atunci parchez in fata teatrului. Luandu-mi toate bagajele am pasit pe zapada care imi intra in pantofii de vara.
-Sa mori tu,spun exasperata. Odata inchisa masina,am luat-o la pas pe scarile teatrului iar Olie,paznicul mi-a deschis usa zambind.
-A sosit cenusereasa!striga Moris.
-Cenusereasa ? Credeam ca o joc pe Anabella.
Moris se apropie de mine ajutandu-ma sa imi pun boarfele pe marginea scenei. Ochii lui de un caramel deschis au sclipit cand ma luat in brate.
-Ce e cu atata buna dispozitie? Intreaba el.
-Doar ma bucur sa te vad,spun.
El a ras pupandu-ma pe obraz si apoi desprinzandu-se de mine . Am inceput sa pregatim tot ce era de pregatit. Restul grupului ni s-a alaturat si inainte cu o ora eram in scaunul de machiaj injurand de fiecare data cand Alina ini punea in par o agrafa. Parul meu negru ca smoala era acum pana la mijlocul spatelui iar pentru aceasta piesa de teatru /musical era vopsit temporar la varfuri cu un spray alb.
Machiajul meu trebuia sa fie extrem de inchis la culoare,dramatic si exagerat,asa ca in conturul ochilor mei albastri cenusii aveam codite de tus si fard negru. Pe buze aveam ceva transparent iar cand intr-un final mi-am terminat rutina si am imbracat rochia lunga neagra cu o pelerina extrem de dramatica.
Odata sala plina ,numarul a inceput iar eu asteptam in spatele decorului pentru a-mi face apsritia. Semnalul ca scena e pregatita mi-a fost dat asa ca am iesit impreuna cu partenerul meu ,dansand un dans sportiv in jurul panzei goale. Odata dansul terminat mi-am luat locul in fata panzei unde cantand am inceput sa pictez ,panza era vopsita cu licici ,ajutoarele mele inaripate (la propriu au prin panza in timp ce eu am aruncat facand o pirueta sclipici argintiu care lipit de vopsea ,a rezultat intr-un paun reusit. Sala a explodat in aplauze iar eu incercand sa imi scot sclipiciul din ochii am facut o plecaciune si am parasit scena.
In spate toata echipa se imbratisa si era in extaz. Il cautam din priviri pe Moris ,dar nu reusam sa il zaresc,atunci crestetul blond al Eleonorei mi-a sarit in ochi si am intrebat-o:
-L-ai vazut pe Moris? Strig eu.
-Era pe hol,vorbind despre poze .
Am dat din cap inlaturandu-mi pelerina care ma incurca la mers si am pasit pe scarile care duceau la usa din hol. Odata usa deschisa o lumina puternica mi-a ars ochii dar multimea care era la picioarele mele m-a adus inapoi cu picioarele pe pamant. Moris zambea la poze cu fete si femei de diferite varste iar eu strigandu-l i-am dat o imbratisare rapida.
-Ai fost super! Spune el la ureche.
-Eram super daca nu stateai in fata mea ! Spun razand.

BOGDAN.
Emilia era rapida. Se impingea pe langa oameni si dupa 3 randuri de scaune am pierdut-o din vedere. Apoi am zarit-o iar. Avea parut lung si blond asa ca lumina puternica o facea usor de indentificat. Am mers spre ea si exact cand am prins-o de mana s-a agatat de rochia mare si neagra a dansatoarei si a tras-o in jos pe scari. Cacat cu ochi!
Femeia a ras si a prins-o ,a ajutat-o sa se ridice de pe jos si s-a aplecat sa vorbeasca cu ea.
-Buna frumusico! Spuse ea.
Vocea ei parea atat de cunoscuta.
-Heyyyy,u princess.
Am ras deoarece stiu ca doamna nu are cum sa o inteleaga . Emilia vorbea mai mult engleza,pocita si ea.
-Baby,miss does not understand you!
(Draga,domnisoara nu te intelege)
-Daddy,but she is a princess
(Tati dar ea e o printesa)
Fata se uita in sus si atunci i-am intalnit ochii,aceisi ochi cenusi de acus 6 ani.
-Bogdan?
-Lorena...
Sa-mi bag!

Proful de romana +18Where stories live. Discover now