9ㅎ

1.4K 248 0
                                    

Autor Pov. 

Jimin se îndrepta spre ultima clasă a lui Jennie, el a fost un pic ocupat zilele trecute, așa că nu a putut să o întâlnească deloc, el a decis să o surprindă și să o ia la o întâlnire .

De îndată ce a ajuns lângă clasa ei, a văzut-o plecând cu cineva cunoscut, el a vrut să o sune, dar ceva din interiorul lui l-a oprit, el a urmărit-o încet și persoana cu care se află spre un hol gol, cei doi râdeau. 

Când intră în sfârșit într-o sală de clasă, se îndrepta încet spre ei simțindu-se neliniștit și îngrijorat, în speranța că ceea ce se gândea era doar în capul lui, când ajunse lângă ușa ușor deschisă, o putea auzi pe Jennie râzând în timp ce ea și  tipul cu ea s-a apropiat unul de celălalt, mâinile băiatului rătăcind în jurul corpului ei în timp ce ea îl sărută.

"Ești sigura că vrei  să faci asta? "a întrebat băiatul în timp ce s-a aplecat mai aproape de ea, ea a chicotit în timp ce ea l-a sărutat.

" crede-ma vreau asta mai mult decât orice ... prietenul meu iubit îmi numai sărutări și îmbrățișări, am nevoie  mai mult decât atât "a spus ea în timp ce își înfășura mâinile în jurul gâtului lui.

"Dar, desigur, el nu trebuie să știe" ea a râs în timp ce ea a sărutat gâtul băiatului dezvăluindu-i fața în proces.

Jimin in  lacrimi inconștient a început să cadă ca  el a urmărit atât iubita lui, cât și iubitul lui Jungkook înșelându-i pe amândoi, a fost rănit, dar era totuși îngrijorat de sentimentele tanarului , neștiind de ruperea lui Jungkook în timp ce urmărea interacțiunea sexuală dintre cei doi, nu se putea descurca să privească mai mult așa  s-a îndepărtat, ignorând gemetele prietenei sale răsunând în sală, și-a șters lacrimile sperând că este doar un lucru unic, sperând că vor înceta să-și dea seama că sunt amândoi într-o relație, a decis să le ofere celor doi o șansă chiar  când îl doare, chiar și când știe că sunt  ceva de neiertat .. dar tot voia să le ofere o șansă ... sau cel puțin să-și dea speranța. 

„Jimin", l-a strigat pe băiatul fără expresie care a trecut pe lângă el, fără să aibă grijă de el.

"jimin hyung?", a strigat  jungkook în timp ce-l urmărea pe jimkn , nu sunt sigur de ce îl ignora.

"Jimin !  "a strigat  tare când sa întors băiatul pentru a-l înfrunta îngrijorat pentru el, în timp ce jimin se uita la Jungkook cu ochii roșii pufosi, cu un pic roșu de la placrimi.

"Ce s-a întâmplat ?!" Jungkook a întrebat îngrijorat de băiatul mai în vârstă, în timp ce își amintea  cuvinte de la Minho,   Jimin a falsificat un zâmbet, în timp ce el clătină din cap, privind în jos, evitând să-l privească pe băiat, simțindu-se vinovat că a ascuns așa ceva. 

"Jimin, nu mă minți, te rog ...", a spus Jungkook când îl privea cu durere și vinovăție.

"Sunt ok kookie .. pur și simplu mă simt bine  "jimin a mințit când a evitat să se uite la băiat, în mod surprinzător, cel mai tânăr l-a crezut și chiar a cerut să meargă cu el înapoi în apartamentul lor.

Desigur, nu ia nu ca răspuns. 

Jimin a intrat în camera lui, fără să se deranjeze să-și scoată hainele, întrucât tocmai s-a aruncat pe pat, în speranța că ceea ce a văzut a fost doar un vis rău, că atunci când se trezește, Jennie este chiar lângă el.

Jungkook era destul de îngrijorat pentru Jimin , l-a vazut mergand spre camera lui, nefiind mult condus sa decida sa-l lase pe baiat singur o vreme inainte de a-l verifica.

A trecut deja o ora si ceva, Jungkook a intrat in camera vazand  ca Jimin dormea ​​pe pat  purtând aceleași haine care nu se deranjează să se schimbe în ceva confortabil, care este și el rar pentru el.

Jungkook se îndrepta încet spre pat, urmărind cum  băiatul doarme  atât de liniștit, stătea lângă el în timp ce îi studia expresia adormită.

„Îmi pare rău .. ." A spus Jungkook în timp ce mângâia părul băiatului, simțindu-i răul și îngrijorat de reacția băiatului când află.

𝑌𝑂𝑈'𝑅𝐸 𝑀𝐼𝑁𝐸 || 𝗝𝗶𝗸𝗼𝗼𝗸||Where stories live. Discover now