26

692 126 0
                                    

Autor Pov.

Jimin îi dădu drumul lui jungkook când se întoarse pentru a-și vedea fratele șocat, îl trase înăuntru și închise ușa.

"jinho! Nu-i spune mamei te rog .." jimin și-a pledat fratele mai mare în timp ce aruncă o privire înapoi către jungkook care era încă înghețat la locul lui.

"deci ești gay acum? "Jinho a întrebat în timp ce stătea pe patul fratelui său, Jimin a fost uimit de la întrebare.

"Eu gay .. ", a bombănit el în timp ce aruncă o privire spre jungkook.

"te rog jinho .. nu-i spune .. "jimin l-a implorat pe fratele său în timp ce-l trăgea de braț, jinho zâmbi în timp ce-și îndepărta mâna fratelui său.

„ce-i cu mine? "

"ce vrei să spui ...?" Întrebă jimin confuz, jinho zâmbi în timp ce se uita la jungkook, apoi la jimin.

"Îți pot aranja o întâlnire cu cineva dacă vrei și tu", a spus jungkook în timp ce se îndrepta spre partea lui jimin.

"cu o fata nu? "a întrebat jinho cu sprâncenele încrețite, jungkook a râs în timp ce dădu din cap.

"batem papam" Îmi place deja de el" jinho arătat spre jungkook înainte de a ieși din cameră cu un zâmbet imens pe față.

Jimin se întoarse să se uite la jungkook cu o încruntare pe față, se simțea foarte nervos din cauza faptului că fratele său știe, dar, din moment ce a promis că nu îl va spune , a ridicat din umeri.

"nu-ți face griji, sunt sigur că nu-i va spune nimic ", a spus jungkook în timp ce trăgea de t talia lui jimin spre el.
Jimin scoase un oftat în timp ce încuviință din cap îmbrățișând ul pe jungkook.

"Știu .. Sunt doar îngrijorat. "

"Bebelușul meu se îngrijorează foarte mult ~" jungkook a răcnit în timp ce îl îmbrățișa mai tare pe jimin, ducându-l să scoată un chicotit în timp ce încerca să se îndepărteze de îmbrățișarea puternică a lui jungkook.

"Nu te las să pleci" jimin a râs când și-a simțit mâinile iubitului gâdilându-i părțile.

"oprește-te!" cel mai în vârstă s-a zbătut în timp ce a fugit de iubitul său.

" nu vreau ", a spus jungkook cu un zâmbet pe față. Ochii au început să devină lacrimi pe măsură ce mai multe râsuri au lăsat gura ambilor băieți .. dar liniștea a preluat brusc, în timp ce cei doi s-au tot uitat unul la celălalt în ochii. Chipul iubitului său Jimin se înroși când se întoarse să se uite la cealaltă parte.

"Sper cu adevărat că mama ta va fi în regulă cu noi .. după ce s-a întâmplat cu yugyeom .. nu a fost prima dată când m-a înșelat .. dar de data asta nu am fost afectat la fel de mult ca înainte din cauza ta .. mi-ai invadat inima și mintea când m-am mutat pentru prima dată cu tine .. nu mă puteam opri să mă gândesc la tine .. mi-a fost greu să continui cu tine cu jennie .. Îmi pare rău de yugyeom .. și jimin .. am fost fericit
că te- a înșelat .. pentru că asta însemna că am o șansă .. dar nu mi-a plăcut felul în care ți-a frânt inima .. Eram fericit pentru mine, dar tristă din cauza inimii tale sparte .. "a spus jungkook lui jimin iar lacrimile au început să-i scape din ochi.

"și chiar dacă mama ta nu ne aprobă .. Sper că cel puțin ne va lăsa să rămânem prieteni .. Cred că am cauzat atât de tare .. încât mi-e frică să nu te pierd .. deșii...Prefer să te etichetez ca pe al meu .. dar nu mă deranjează deloc dacă vei rămâne.. .. ", a spus el în timp ce propriile sale lacrimi au început să cadă.

"jimin .. te rog nu mă lăsa să plec .. chiar dacă ea spune că nu .. Te am doar pe tine .. Am nevoie doar de asta este prima dată când m-am simțit așa .. Eu..tu...niciodată nu știam că mă pot îndrăgosti de cineva asta trebuie să îți asumi responsabilitatea... jimin .. Nu te părăsesc niciodată chiar dacă vei începe să mă urăști .. "a strigat jungkook în timp ce își îngropa propriul cap la pieptul lui jimin

".. m-ai făcut așa de nebun după tine " respira puternic în timp ce plângea mai tare decât înainte.

"nu mă rupe și pe mine...jungkook .." jimin a bombănit în timp ce îl mangaia capul mai tânăr simțindu-se rău că l-a făcut așa, nu a avut problema de a fi gay, prietenii și familia lui au acceptat asta, dar datorită lui jimin a fost nesigur. ... era rănit și speriat .. tot ce putea face jimin era să sperăm că mama lui nu se va opune relației lor. O bătaie la ușă le-a întrerupt gândurile, Jimin a tușit înainte de a răspunde pentru a suna mai natural înainte de a răspunde în timp ce jungkook se îndepărta în timp ce începea să-și șteargă lacrimile.

„cine e? "a întrebat jimin în timp ce-și șterge propriile lacrimi.

"sunt eu, tu și jungkook veniți și mâncați. "a spus mama lui înainte de a se îndepărta, jimin a inspirat adânc înainte să se uite la jungkook.

"hai să mergem hyung "a spus jungkook zâmbind slab în timp ce a ajuns să-l țină pe mâna lui jimin, cel mai în vârstă a dat din cap în timp ce cei doi au ieșit din cameră cu inimile grele .

𝑌𝑂𝑈'𝑅𝐸 𝑀𝐼𝑁𝐸 || 𝗝𝗶𝗸𝗼𝗼𝗸||Where stories live. Discover now