11

1.8K 111 41
                                    

Jungkook потребна докато вървеше по улицата към къщата на приятеля си Namjoon.Той видя Юнги,който тъкмо се беше показал изпод ъгъла, държейки ръката на гаджето си.

''Юнги''-каза Куки, като настигна двамата влюбени.

''Хей ,пич''-каза Юнги, след което двамата приятели се прегърнаха.

''И Джимин.Приятно ми е да се видим, изглеждаш добре!''-поздрави го Кук.

''Да, човече.Ти също''-отговори Чим.

Трите момчета вече бяха пред къщата от която се чуваше плъмтяща музика и силни викове.Очевидно това беше наистина лудо парти, поради двойката момичета които направо се изяждаха на двора на имението.

''Добре, JK, Namjoon ми каза, че е поканил Лиса, но тя ще бъде нещо като кралицата на партито, така, че какво ще правиш?''-попита Юнги.

Jungkook се усмихна''Всичко е наред.Ние сме добре...''-излъга той.

Джимин бутна Юнги и го погледна, но той само поклати глава.Куки се зачуди какво става.

Най-накрая Джимин натисна звънеца на вратата.След няколко минути я створи розовокосия Namjoon ''Момчета!Толкова се радвам, че дойдохте!''-усмихна се RM ''Влезте!Влезте!''.Момчетата влязоха и съблякоха якетата си ''Момчета, не пийте от алкохолните напитки, все пак все още нямате навършили годините''-засмя се Namjoon и отиде да купонясва.

''Хайде да танцуваме!''-изкрещя Чим, заради силната музика и повлече Юнги към големият хол на къщата.

Namjoon е гениален рапър,който печели милиони долари и има много приятели.Повечето хора мислеха, че той е надут рапър, който мисли само за секс и наркотици,но всъщност той рапира за реални проблими на света и неща,които са от значение за него.Той е бисексуален и гаджето му е момче, което и друга причина поради коята някой хора не го харесват.Namjoon живее в голяма къща която споделя с гаджето си.

Jungkook разтри ръцете си една в друга и захапа усната си.Влезе в стаятя в която има басейн и голяма група от танцуващи хора.Също има и диджей, както и бар зад който стоеше и бармана''Време е да стане неудобно''-пршепна си сам на себе си.Той тръгна бавно към бара, като се опитваше да не бъде одарен от размахващите се ръце.

''Какво ще желаете''-попита го бармана.

''Ъх, вода''- отегчено отговори Кук.

S N A P C H A T • Vkook/ Taekook  (ПРЕВОД)Where stories live. Discover now