14

1.3K 94 11
                                    

Техьонг седеше на дивана в малкия си апартамент,когато на вратата се почука.Те стана мързеливо и отвори вратата.Пред входа седеше гаджето му,Джаксън. "О,хей..."-каза набързо гостенина и нахлу в стаята като се огледа бързо."Бейб,какво става?"-попита Техьонг с страх в гласа.

"Имаш ли пари?"-изкрещя той.

"Н-не..."-Те излъга и погледна надолу

Новодошлия продължи да крещи "НЕ ТИ ВЯРВАМ!ЗАЩО НЯМАШ ПАРИ?!"

Техьонг отстъпи назад,когато Джаксън се доближи до него.
"Б-бейб,изхарчих парите за храна...и сметки...и за университета..."

"НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!"-Джаксън отново изкрещя и хукна към кухнята,отвори хладилника и хвърли храната на земята.

"ДЖАКСЪН!!"-Те изкрещя и отиде в кухнята,за да го спре,сложи ръка на рамото му,но Джаксън го отблъсна.Те се опита да го направи отново,но този път гаджето му го удари,като това накара Техьонг да падне и да удари главата си в ръба на масата.Той започна да губи съзнание и вече едвам виждаше образът на Джаксън.

След като спря с хвърлянето и крещенето,Джаксън погледна към Те,взе си нещата и излезе от апартамента оставясйки вратата отворен и Техьонг в безсъзнание.

Хосок тъкмо се качваше по стълбите към апартамента на приятеля си,когато видя Джаксън да слиза надолу задъхан.Той веднага се втурна към апартамента,но когато влезе видя Техьонг да лежи на земята,а около главата му има малка локва кръв.Хосок веднага отиде до приятеля си и сложи главата му в скута си,като през това време си беше извадил телефона и набрал номера на бърза помощ.

~
~
~
~
~
~

Съжалявам за повторенията,но тази част беше доста трудна,за да я преведа точно,а и в оригинала също имаше доста повторения,което още повече затруднява нещата...опитах се да заменя някой думи и изречения,но май не ми се получи

S N A P C H A T • Vkook/ Taekook  (ПРЕВОД)Where stories live. Discover now