21.

2.6K 155 23
                                    

Jungkook

Linett apró kezét fogva léptünk be egy retro, amerikai hatású sütizőbe, Szöul belvárosi részén. Miután Linettet magamhoz rántottam a házuk ajtajából, pár könnycsepp legördült hófehér arcán amit egyből le is töröltem, a hatalmas piros foltra pedig adtam egy puszit akárcsak ahogyan a kisbabáknak szokták, ezzel megpróbálva jobb kedvre deríteni Linettet. Nagynehezen ugyan, de sikerült rávennem, hogy eljöjjön velem sütizni majd utána vidámparkba vagy esetleg állatkertbe. Az anyukája hallotta ugyan a veszekedést de nem kérdezősködött, helyette inkább ránk hagyta a dolgot. Linett egész aranyosan festett abban a fekete túlméretezett Oroszlánkirályos pólóban, melyet elmondása szerint még Areumtól kapott, mely egy magas derekú kockás nadrágba volt félig betűrve.

– Hova üljünk? – kérdezte Linett, körbe nézve a helyiségben ami majdhogynem tele volt. Én is elkezdtem nézelődni hely után kutatva és szerencsére ki is szúrtam egyet a sarokban, mely fölött fényfűzérek díszelegtek, néhány amcsi autós képpel a falon.

– Üljünk oda a sarokba. – biccentettem fejemmel abba az irányba, Linett pedig mosolyogva elindult maga után húzva engem. Amikor odaértünk, levettük magunkról a kabátot és leültünk, majd az étlapot a kezünkbe véve kezdtük azt tanulmányozni.

– Szerintem én málna krémmel töltött palacsintát eszem. És te? – kérdezte Linett, miután maga elé rakta az étlapot.

– Én most nem vagyok nagyon kajás, de majd a tiedből lehet eszem egy picit. – mosolyodtam el. Miután a pincér kijött és felvette a rendelésünket – ami Linett málna krémes palacsintája mellett még két eper shake volt – beszélgettünk, viszont Linett felpattant és szólt, hogy elmegy a mosdóba. Biccentettem a fejemmel, majd szemeimet le sem véve róla követtem őt ám amikor hirtelen megtorpant, összeráncoltam a szemöldököm. Először nem értettem, hogy Linett miért állt meg olyan hirtelen de amint abba az irányba vezettem a tekintetem, amerre ő nézett, megláttam az egyik híres dél-koreai színészt, Lee JongSuk-ot, amint épp egy szabad helyet keres. JongSuk hamar észrevette az őt bámuló szőkeséget, ugyanis odalépve hozzá kezdett el beszélgetni vele. Én eközben mérgesen tépkedtem a szalvétát, amit a szalvéta tartóból szedtem ki. Linett állandóan a haját piszkálgatta és gondolom milliószor bocsánatot kért, míg JongSuk le sem véve róla a szemét mosolygott.

Legszívesebben odamentem volna hozzájuk, mert borzasztóan kiváncsi voltam mit is beszélgethetnek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Legszívesebben odamentem volna hozzájuk, mert borzasztóan kiváncsi voltam mit is beszélgethetnek. Tisztában voltam vele, hogy Linett odáig meg vissza van a színészért, aki több híres doramában is szerepel és hogy ez neki a szerencse napja, hogy láthatja őt élőben. Mintha csak meghallották volna gondolatom felém fordultak. Linett mosolyogva mutatott felém, míg JongSuk biccentett egyet, majd elindultak az asztalhoz. Az addig összetépkedett szalvéta darabokat lesepertem a földre és próbáltam rendezni a vonásiam,  hiszen eddig gyilkos tekintettel bámultam őket.

– Jungkook, remélem nem zavar, ha JongSuk Oppa is csatlakozik hozzánk. – kezdett bele mosolyogva, míg visszaült a helyére, JongSuk pedig levéve a kabátját ült le Linettel szemben. Az "oppa" megszólítástól végig futott rajtam a hideg, hiszen gyűlöltem ezt a szót. Minden bizonyára JongSuk engedte meg neki, hogy hívja őt inkább így, ezzel a lehetőséggel Linett pedig azonnal élt.

– Nem gondoltam volna a mai nap folyamán, hogy egy ilyen kedves nőt ismerhetek meg, mint amilyen Linett. – mondta JongSuk mosolyogva, továbbra is inkább a lányt  nézve. – Lee JongSuk vagyok, bár gondolom halhatta a nevemet jó párszor. – mutatkozott be nekem JongSuk és mélyen meghajolt, példáját pedig azonnal követtem, hiszen mégsem vagyok akkora bunkó.

– Az én nevem Jeon Jeongguk, Linett munkatársa. – hajoltam meg én is, majd utána helyet foglaltam. Közben a pincér meghozta a rendelt italokat és a palacsintát is, mely furcsamód rózsaszín volt, a tetején málnával és jó sok tejszínhabbal. Linett mosolyogva és tenyereit összedörzsölve látott neki a finom édesség elfogyasztásának, míg JongSuk az itallapot nézegette, jómagam pedig inkább jobbnak láttam ha csendben iszogatom az epres shakem.

Arrogáns szomszédom | jjk. | ✔️Where stories live. Discover now