𝕓𝕚𝕤𝕞𝕚𝕝𝕝𝕒𝕙𝕚𝕣𝕣𝕒𝕙𝕞𝕒𝕟𝕚𝕣𝕣𝕒𝕙𝕚𝕞
༻ ༺
༆ EVET! ÇOK ZOR! ༆
|Liva'nın Ağzından|
"Şimdi... Bu oyunu şu an bitirelim desem ne dersin Sungur?"
Bitirelim değil de bitirelim desem mi?
Ben ne saçma bir soru sormuştum öyle?O kadar saçma bir soru olmalı ki Sungur'dan çıt çıkmamıştı.
"Sungur orada mısın?"
Öksürük sesi duyunca kaşlarım çatılmıştı.
"Buradayım. Buradayım da sen daha demin ne dedin Liva? Daha dün sözlendik zaten. Bugün ayrılmamız sence de saçma olmaz mı? Ayrıca ailelerimiz de bir gariplik olduğunu fark eder."
Sıkıntıyla nefes verip "Sadece varsayım yaptım Sungur. Fikrini merak ettiğim için sordum. Ne diyorsun?"diye sorunca Sungur gülmüş, beni şaşırtmıştı.
"Ben de ciddi ciddi bitireceksin sandım. Ayrıca benim fikrim önemli mi ki senin için? Sen bitti dedikten sonra benim itiraz etme gibi bir hakkım var mıydı?"
Dudaklarımın içini kemirmeye son verip ofladım. Bu aralar fazla ofladığımı fark edip kendi ağzıma vurasım gelmişti.
"Neyse ya, saçmaladım ben. Kapatıyorum" deyip tam telefonu kapatacaktım ki duyduğum kelimeyle telefonu tekrar yaslamıştım kulağıma.
"Bitmesin... Bitmesin derdim yani."
Lina'nın dediği şey olmuştu. Yenilginin sinirini dudaklarımdan çıkarıyordum.
"Niye?"diye sormaktan da geri durmamıştım.
"Daha yeni başladık sonuçta. Bu eğlenceli oyunun hemen bitmesini istemem."
Eğlenceli mi?
Kafası güzel..."Başka bir sebebi yok yani, di mi?"diye sorunca cevap hemen gelmemişti. Sungur'un sessizliği beni daha da tedirgin ediyordu. En sonunda hafifçe gülen Sungur "Başka ne sebebi olabilir ki zaten? Yok... Yok tabii ki" diye cevap vermiş, ohlamamı sağlamıştı.
"Rahatladın" diye tepki alınca dudaklarımı kapattım. Bir şey dememiştim.
"Aslında bana ne sormak istediğini biliyorum. Direkt soramıyorsun ama ben sana cevabını vereyim."
Kaşlarım kalkmış, Sungur'un konuşmasını beklemiştim. O da sesli bir şekilde nefesini verip söylemişti o damga vuran cümleyi.
"Sana âşık değilim Liva."
Boğazıma oturan yumruya mı yoksa sızlanan kalbime mi şaşırmalıydım bilmiyorum ama bu cümle beni ne diye bu kadar etkilemişti ki?
"Bugün tören sırasında şarkı söylememin sebebi hem Gaye'yi alt etmek hem de insanlara inandırmaktı. Neredeyse herkes evlilikten uzak olduğumu bildiği için sözlenmeme inanmazlardı. Zaten istediğim de buydu. Kimsenin bilmemesini istedim. Ama Gaye rahat durmayınca bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Senin gelmene hem çok şaşırmış hem de çok sevinmiştim. Sayende büyük bir rezilliğin eşiğinden kurtuldum. Zaten kendin de gördün. Senin gelmene rağmen Gaye yine durmadı. Arıza çıkarmaya çabaladı. Her neyse, çok konuştum ama olaya açıklık getirmek istedim. Bana bu soruyu sormanı anlıyorum. Sana karşı bir şey hissedeceğim ihtimalinin gözünde ne kadar korkunç olduğunu ve mide bulandırıcı olduğunu da biliyorum. Bu yüzden oyunu bitirmeyi düşündün sanırım. Eğer bu yüzden ise boşuna korkma. Öyle bir şey yok çünkü. Bu oyunun bir gerçek olmadığını ve olmayacağını da biliyorum."

YOU ARE READING
Oyun Arkadaşım
Romance~TAMAMLANMAK ÜZERE~ ✨#aşkoyunu~1~✨ ✨#helalsevda~1~✨ ✨#oyun ~50/5.000~✨ ༆ тคหıтıм ༆ "Bir ay. Bir ay sonra yüzümü bile görmezsin." Sungur başını sallayıp "İyi. Fazla değilmiş" deyince yüzümü buruşturdum. "Bir gün bile sana tahammülüm y...