★4★

475 44 2
                                    

Тейонг беше много бесен. Бяха му накърнили гордостта, ако не беше пред изгонване щеше да пребие онзи чернокос лигльо. Сега просто щеше да си го изкара на Юта и без това заради него му нараниха прекрасното лице.

Те не смяташе да влиза в другите часове и без това не можеше да търпи досадните учители. Сега трябваше да намери тъпия любимец на баща му.

Не разбираше какво баща му харесва в него. Русият беше толкова крехък, че просто беше противен за червенокосото момче. Нямаше никакво чувство за самосъхранение, беше наивен и се подчиняваше като кученце.

Те се дразнеше, че другото момче винаги успяваше въпреки всичко. Още от както бяха малки, въпреки че той му е господар другият сякаш винаги го водеше, всеки път баща му го сравняваше с него.

И на всичкото отгоре трябваше да учат в едно училище и Юта трябваше да се представя за богаташ, а всъщност беше едно нищо. Тейонг толкова го мразеше, беше му трън в очите.

Те влезе в кабинета на сестрата и жената го погледна с ужас. Толкова много деца са ходили при нея и то, защото Тейонг е решил да играе с тях на боксова круша.

- Накамото Юта тук ли е?- Те изпита погнуса, че изрече името на русокосото момче.

- Н-не.- жената я беше страх да му каже. Имаше чувството, че Юта щеше да пострада.

- Да ти приличам на клоун.- момчето не я остави да каже нещо и дръпна една от завесите.

Юта лежеше спокойно и спеше, гърдите му се надигаха и спадаха леко. Косата му беше рошава, а от бледото му лице нямаше следа.

Те се усмихна дяволито. Как се очаква да не го смаже като хлебарка? Толкова слаб и безпомощен.

Тейонг не можеше да си позволи да го пребие пред сестрата, затова го вдигна на ръце и излезе от кабинета.

Юта усети липсата на меката кушетка и отвори очи само, за да осъзнае, че Тейонг го носи на някъде.

- О, Пепеляшка се събуди.- Те обичаше да му напомня, че щом дойде времето щеше да го разкрие пред всички и да се погрижи да живее в мъки.

- Къде...

- За съжаление се води наш общ дом.- Те не смяташе да го чака и просто му отговори.

Както винаги лъскавата лимузина ги чакаше, Те пусна момчето и го бутна грубо, за да влезе в превозното средство.

Love attackWhere stories live. Discover now