6. 눈_눈 (iar continuare)

95 16 0
                                    


        Frunzele copacilor se loveau încet între ele și cădeau la pământ lent, făcând un sunet atât de frustrant , din perspectiva lui Levi  .

"Erwin, nu că sunt eu vreun om care nu poate sta într-un loc , dar ce drăcie așteptăm noi aici ? Curând o să se însereze și în locurile astea e groaznic dacă ești acoperit de întuneric, o să fie beznă totală" Spune Levi cu fața lui obijnuită , inexpresivă.

" Echipa Hanji staționează la celălalt capăt al pădurii , iar jumătate la intrare. Am plecat dintre ziduri în jur de 5 echipe. Grupa lui Eliot Zveld este de negăsit . Din trupa lui Edol Springer au mai fost văzuți doar cei din garnizoana specială din discul Throst , iar ...din grupa Levi sunt de negăsit Reiner Brawn, Armin Arlent , Jean Kristen ...Harper Smith." Își termină căpitanul discursul cu privirea în pământ .

"Huh? " privește Levi curios ." Grupa în care trebuia să se afle fata a ajuns în siguranță și nu a raportat nici măcar o pierdere"

Foșnetele frunzelor le răpește atenția tuturor. Cineva se îndrepta cu viteză direct spre ei ,si își înfige cârligele direct în scoarța copacului în care se aflau Comandantul Erwin și Levi. Avea gluga trasă pe cap, până peste față  , astfel încât, inițial nu au putut să îi afle identitatea . Se oprește în fața lor și își pune ultimele lame tocite și murdare de sânge înapoi în suport.
După ce toată atenția a fost îndreptată asupra misteriosului cadet, acesta își dezvelește fața și face un salut respectuos

" Harper Smith. Permite-ti-mi să raportez" Spune ea gâfâind . Brațele sale murdare de sânge îi pătau pelerina în zona inimii , dar nu putea să îsi modifice poziția .

"Spune " Zice Erwin cu o față serioasă, dar nu de speriat

" Am fost nevoită să îmi părăsesc poziția după ce am fost atacată de un titan anormal . Acesta prezenta calițăți umane, precum gândirea și inteligența, iar unele acțiuni realizate de către el m-au făcut să cred că este un om-titan, lafel ca Eren Jager. "
Sunete de uimire se auzeau din rândul soldaților

" Aste sună a exagerări. Sper că vi cu niște argumente bune ca să susții asta" Spune Levi sceptic. Desigur, remarcile lui atât de calme , ce o făceau să se simtă desconsiderată o enervau la culme, dar deja era pusă într-o situație proastă, așa că nu a putut să răspundă urât , ca de obicei.

"Desigur , Căpitane, acestea par niște aberații, dar faptul că am trecut prin asta mă face să cred cu tărie în ipoteza mea" Siguranța ei de sine era atât de copleșitoare , te făcea să o crezi chiar și dacă te uitai în ochii ei sclipitori. Buzele ei crăpate convingeau orice persoană, chiar dacă nu spuneau tot timpul adevărul.

"Chiar vreau să văd unde ajunge, Levi, nu mai întrerupe" Spune Erwin puțin amuzat " Continuă te rog" De ce era luată în râs ? Parcă momentede prin care a trecut nu erau îndeajuns...dar modul în care o tratau, asta îi punea capac. Pur și simplu atitudinile badjocoritoare ale colegilor sau superiorilor săi îi întindeau nervii la maxim, dar n-avea de gând să clacheze, ci doar a luat o gură mare de aier până să înceapă să vorbească.

"În prima mea întâlnire cu acest titan, am fost pusă la pământ , iar după ce mi-a înlăturat gluga , s-a ridicat și a continuat drumul pe care mergea, fără să încerce să mă mănânce sau să mă rănească. Asta mă face să cred că dorea să găsească o anume persoană, dar mai ciudat era faptul că după ce am mers aproximativ 400 de metrii înspre zona din care monstrul a venit, am dat de echipa căpitanului Eliot Zveld. Din păcate , niciunul dintre ei nu mai era în viață. Erau put și simplu călcați în picioare, nu mâncați. Căpitanul Eliot, în schimb , avea mâinile legate, iar toate unghiile de la mâinile sale au fost smulse. El nu părea să fie atacat de către un titan. Ba mai mult, avea o gaură la cap ce părea a fi de la un glonț. Dat fiind faptul că el , înpreună cu dvs a alcătuit planul pentru pozitiile soldaților, probabil cel care a făcut asta dorea o informație despre poziția unui cadet. Cred că a fost torturat până la moarte. Probabil nu a dezvăluit nimic. Majoritatea oamenilor mărturisesc de la prima unghie scoasă" Toată lumea , ba chiar și Levi erau acum atenți la fata . Nimeni nu mai spunea nimic .

Fica Iadului //Levi AckermanWhere stories live. Discover now