7. 눈_눈

124 19 14
                                    

(continuare)
  
        ...un schelet uriaș pe care fâșii de carne și piele se adunau treptat. Presiunea creștea din ce în ce mai mult. Teama cuprindea fiecare suflet ce era părtaș la acțiune, fie el om , animal sau altă creatură.
O ceață densă acoperea scena aceea îngrozitoare, luminată pe ici ,pe colo cu lumini aurii, dar odată ce aburii s-au evaporat, spre groaza sărmanelor suflete lipsite de apărare, se arată un trup gigantic, de 18   metrii, cu coarne înspăimântătoare și cu un păr lung și blond ce se întindea până lângă coate , însoțit de ochi ce sclipeau o lumină aurie . Corpul lipsit de piele, avea mușchi bine definiți și ce erau acompaniați în zona mâinilor și a spatelui, precum și a picioarelor și abdomenului de către un material dur ca piatra . Colți și ghiare ascuțite, ce aduceau adânc frica în inimile oricărui dujman.

     Soldații așteptau cu sufletul la gură următoarea mișcare a posibilului inamic. Toți se simțeau ca și cum și-au pus viața pe tavă și așteaptă să vadă dacă o să fie luată sau lăsată neatinsă.

  
"Psst, Norman" Șoptește Jena . Privirea tulburi a băiatului cade asupra ei , cu ochii injectați de spaimă și regret după pierderea suferită.

"Ce vrei?"

"Cred că e Harper"

"Unde "

*facepalm* "Idiotule, nu vezi asemănarea dintre titanul ăla și blondă? Ai mai văzut tu titan cu coarne până acum? În plus, nici un alt cadet din iad nu a mai murit" 

"Stai liniștită...și eu îmi fac iluzii dinastea . Totul  îmi aduce aminte de blondy a noastră"

" E mai mult de atât. Ca prietenă a ei, sunt mai mult decât sigură că e bine. "

 

        Privirea tulburătoare a titanului cade  inițial pe cei trei titani medii , da 15 metrii , ce deja își îndreptaseră atenția asupra ei . Asta nu era o problemă pentru ea, pentru că se lăsau doborâți ușor la pământ. Ghearele ei și colții rămase pline de sânge după confruntarea cu cei mai mici dintre titani , acum crestau adânc pielea celui de-al patrulea , din clasa celor de 16 metrii. Nu a fost neapărat o provocare reală pentru ea, ajungând să moară după ce punctul sensibil , mai exact ceafa,  a fost pur și simplu smuls cu brutalitate .
  Gestul ultimului titan pur și simplu a lăsat-o cu gura căscată. Titanul de 20 metrii, lăsând la o parte faptul că era enorm, a început să alerge haotic spre ea, sărind și râzând, urlând groaznic la ea, pur și simplu o îngrozea .
Fata doar a făcut ce știa mai bine: și-a acoperit ochii cu mâinile și a strigat "Lasă-mă în pace, stai pe loc" .
Total neașteptat, bestia s-a oprit în loc , înconjurând locul de o liniște apăsătoare.

   Din rândul cercetașilor, se aude sunetul cunoscut al cârligului unui echipament ce se înfipsese în carnea monstrului...nici măcar o reacție. Titanul doar se hloba la fată în timp ce ea făcea același lucru, până ca uriașul monstru să cadă la pământ, în spatele lui stând Levi cu săbiile murdare de sânge. Îndreptându-se cu fața către Harper, cârligele sale sunt lăsate acum să se înfigă în pieptul ei, dar este prins în pumn de către ea înainte să încerce să îi facă ceva.
Doar se uită adânc în ochii ei până să îi adreseze o singură întrebare

"Cine ești?"

...dar nu primise un răspuns. Titanul doar îl lasă încet jos, făcându-i semn cu mâinile să meargă către cercetași , iar apoi , după ce cântărește ceva timp situația , aleargă în sens opus către pădure.

-----------------------------------------------------------

După timp
De cealaltă parte a zidului.

"Vrei să spui că , printr-o minune , blondy a scăpat cu viață după ce i-au fost lipiți creierii de copac?" Se adresează Norman nervos către colega sa. " Tu realizezi ce spui? Ar fi imposibil . Lucifer a spus că nu va readuce la viață pe niciunul dintre noi"

"E fiica lui totuși . Gândește și tu. "

"A spus că nu o să facă excepții pentru ea."

"Da, dar știi prea bine că mama ei a fost titan . Probabil nu a fost readusă la viață, ci doar a fost leșinată înainte să se transforme"

"Cine să se transforme?" Întreabă Reiner de la ușă , stând cu mâinile încrucișate. " Ce ascundeți de noi?" Întrebarea sa îi face pe cei doi să se simtă presați . Simțea că nu mai e cale de scăpare.  "Știți că dacă o să merg la superiorii noștrii și o să le spun că dețineți informații și nu le raportați, nu e bine pentru voi."

"Uite Reiner, cred că putem ajunge la o înțelegere totuși" Grăi Jena

"Ascult"

"Îți spunem tot ce știm și rămâne la alegerea ta dacă o să raportezj sau nu. Sunt chestii ce te interesează și pe tine"

"Huh? Cum adică"

"Credem că titanul peste care am dat când eram aproape de ziduri e defapt Harper. Nu avem prea multe dovezi , decât asemănarea lor și faptul că și mama ei se putea transforma în titan"

"Dă-mi un motiv să nu merg să raportez asta"

Rânjetul Jenei crește , doar auzind ce tocmai i s-a spus" Nu te preface că nu îți pasă. Am văzut toți cum te uiți la ea de fiecare dată când vorbiți sau doar trece pe lângă tine. Chiar vrei să o bagi la belele? "  Fața mirată , dar și serioasă în același timp a blondului îi calmează într-un sfârșit pe cei doi. Era clar că a funcționat. 

"Vă pricepeți să atingeți omul acolo unde-l doare! Bun ,s-a făcut. Atâta timp cât voi păstrați tăcerea, și eu o voi face." După o secundă de liniște, Reiner vorbi dinnou "În legătură cu ceea ce vorbeați. Chiar dacă nu am înțeles tot ce ați spus, am auzit o parte în care spuneați că nu ar fi putut să se transforme după ce a fost atât de rănită. Țin să vă contrazic. Atâta timp cât era în viață, ar fi putut să se transforme. Atunci când a fost pusă cu cadavrele, nimeni nu a mai stat să verifice dacă trăiește. Poate că era în viață totuși. "

Răspunsul lui Reiner i-a șocat complet" Vrei să spui că ar fi lăsat-o să fie îngropată de vie? " Întreabă Jena în lacrimi, cu fața ascunsă de genunchi , pe care îi îmbrățișa strâns

"Nu. Ceva mai rău de atât. Trupele de cercetare primesc un buget gros pentru a oferii înmormântări și pentru a plătii slujbe religioase pentru fiecare cadet în parte , indiferent de religie. În ciuda acestui aspect , cadavrele sunt luate , puse unele peste altele și arse. " Fata izbugnește în plâns , strângându-și prietenul puternic în brațe

"Frate, nu te juca cu inimile noastre. Dacă ceea ce spui este adevărat, atunci unde se duc banii?"

"Eliot Zveld."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buun, ăsta e un alt capitol din care nu am aflat nimic.
Sper că ați dormit bine aseară, că ați mâncat și că sunteți bine .
Eu v-am lăsat :*
  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fica Iadului //Levi AckermanWhere stories live. Discover now