Hoofdstuk 6 'Wat doe jij hier?'

308 18 5
                                    

Ik werd wakker door de wekker, ik kreunde en sloeg er op.

'Rot wekker' Mompelde ik. Ik verzamelde al mijn moed en ik ging uit bed, ik pakte mijn kleding om me klaar voor school te maken, maar toen schoot iets te binnen.

Heb ik de wekker wel gezet?

Ik kan me dat niet herinneren. Ach ik ben wakker daar gaat het om.

Het is vandaag maandag, maandag is mijn favoriete dag van de hele week, want maandag betekent agar-maandag! Ugh ik hou van agar-maandag, agar is een soort bindmiddel en wij analisten kweken in agarplaten daar verschillende micro-organismen in en dan is het wachten tot de bacteriën groeien en dat er een 'kolonie' ontstaat. Het klinkt dom, maar als ik daar aan denk word mijn hele dag daarvan opgefleurd!

Ik deed een stevige zwarte broek aan, want in het lab zijn geen gaten getolereerd in het lab het moet een stevige broek zijn ik pakte een shirt en mijn labjas en ik stormde naar beneden want ik liep al achter op schema.

'Hallo lieverd.' Ik sprong naar achter toen ik mijn moeder zag.

'Mam, wat doe jij hier?'

'Ik moet eerder beginnen op werk, klopt het dat je gisteren vergeten ben om jouw wekker te zetten, ik heb hem voor je aangezet.'

'Klopt dank je.'

'Ik liep naar jouw kamer, omdat we je kwijt waren en je lag helemaal uitgeput te slapen en ik zag dat je je wekker was vergeten.'

'Super lief mam, maar ik moet opschieten anders kom ik te laat op school.' Ze knikte. Ik liep naar de keuken en pakte snel alles wat ik nodig had om de dag door te komen, ik dronk snel een glas melk en ik at snel een stuk ontbijtkoek en ik ging naar mijn auto, ik legde mijn tas naast mij en ik deed snel een staartje in, want we mogen geen los haar in het lab. Daarna reed ik snel naar school het was kwart voor 8 en daar heen rijden is 20 minuutjes als het verkeer mee werkt, dus ik was me druk aan het maken voor niks.

Het was 8 uur, dus ik reed nog even langs de Starbucks, want ik snakte naar een lekkere latte macchiato caramel.

Nadat ik mijn latte heb opgehaald reed ik rechtstreeks door naar school. Het was 8 over 8, dat noem ik nou eens een mooie tijd. Ik deed mijn labjas aan en ik liep naar de kantine naar mijn klasgenoten. Ik liep door de gangen en ik zag opeens een heel erg bekend gezicht.

Shit wat doet Liam hier in vredesnaam?

Hij was aan het praten met mijn leerloopbaanbegeleider.

(Dit is mevrouw Blokstra)

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

(Dit is mevrouw Blokstra)

Ik liep naar ze toe.

'Ah, miss Wilson, wat goed om je te zien een van mijn favoriete leerlingen. Olivia dit is..'

'Meneer Knight.'

'Je hebt hem al ontmoet?' Ik knikte.

'Dus, wat doe je hier? Meneer Knight?' Ik knarste mijn kaken op elkaar en ik gaf hem een moordende blik..

Blood DonorTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon