-

4.4K 239 42
                                    

Arkadaşlar attığım bu bölüm 'Yb değil' ama merak etmeyin yeni bölüm akşam yedi-sekiz gibi gelecek.

* Yeni bölümü atmadan önce değinmek istediğim bir iki konu var.  Birincisi One Month'un okuyucularıma kötü örnek teşkil ettiğini söyleyen yorumlarla karşılaştım. Özellikle yazdığım karakterlerin bazılarının sigara içmesi vs. gibi konulardan tepki alıyorum. Öncelikle bu kitabım diğer kitaplarıma göre daha ağır konusu olan ve şirinlik, tatlılıktan uzak bir kitap. Sonuçta araba çalan ve hırsızlık yapan bir çete elemanlarından bahsediyoruz. Böyle bir konusu olan kitaptaki karakterlerin sigaradan içkiden uzak hayatları boyunca kötülük yapmamış ve karakterlerinin dört dörtlük olmasını beklemeyin. Eğer gerçekten kitaba yazdığım sigara ve alkol gibi hayatın hep içinde olan alışkanlıklar sizi rahatsız edip kötü örnek teşkil ediyorsa, kitabımı okumamanızı tavsiye ediyorum çünkü bu kitabı yazmaya devam ettiğim sürece bunları daha çok göreceksiniz. Eminim ki kitabımı okuyan veya sigara muhabbetinden rahatsız olan birçok kişinin çevresinde annesinden tutun öğretmenlerine kadar sigara içen bir çok insan vardır. Onlardan görüp başlamayan benim kitabımı okuyup sigaraya başlamaz herhalde. Bu tür şeyler kişinin kendisinde bitiyor. İçeceği varsa bir filmden görüp de içer bir kitaptan da ama içmemeye kararlıysa ağzına kadar sigara getirin yinede içmez.

* İkinci olarak şunu söylemek istiyorum, kitabımda erotik sahneler elbette var ve olmaya da devam edecek. Şimdi bundan da rahatsız olup etkileneceğini düşünen varsa az öncede söylediğim gibi kitabımı okumayı bırakabilir. Sonra 'kitabın okuyucuyu etkiliyor ve kötü örnek oluyor.' gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorum. Son olarak da ben aslında shipper'ım arkadaşlar. Lakin Yoongi biaslıyım ve onu bir üyeyle shiplemediğim için rahat bir şekilde Boyxgirl kitap yazabiliyorum ama normal şartlarda izlediğim dizilerden tutun, okuduğum kitaplara kadar hep Boyxboy (Yani Gay türünde). O yüzden yazdığım kitaptan daha çok zevk alabilmek için eşcinsel karakterlerde katıyorum kitaba ama bundan memnun olmayan kişilerde var. Homofobikseniz veya bu tür şeyleri okumak istemiyorsanız üzülerek söylüyorum ki o zaman benim kitaplarım doğru adres değil. Çünkü kitap yazmaya devam ettiğim sürece eşcinsel karakterleri kitaplarımda hep barındıracağım.

Buda kitabımla ilgili ilk ve son açıklamam olsun. Umarım yanlış anlaşılmam. Kimseye kızdığım veya kınadığım yok. Sadece bu tür söylemler beni biraz üzdü ve kafama takılmasına neden oldu. Bende böyle bir açıklama yapma gereği duydum. 

Umarım kitapla ilgili bütün sorunlar çözülmüştür. Sizi seviyorum, Öpüldünüz

One Month /Min Yoongi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin