1.0

6.3K 405 985
                                    

Medya'ya bakarken güneş gözlüğü takınız! Gözünüz ışığından dolayı kör olabilir 💜

Sınav haftamda olmama rağmen ve yarın sınavım olmasına rağmen oturdum bölüm yazdım değerinizi bilin 😁😍❤ Sizde yorumlarınızı eksik etmeyin please ❤

Bu arada cidden kitabı final yapasım gelmiyor değil. Beni çok yormaya başladı, sinirlendim bak yine ya. Kısa yazıcam bu sefer ki bölümü diyorum yok olmuyor. Upuzun yazıyorum her defasında bölümleri.  Sonra kitapla ve kendimle tartışıyorum. İyi değilim sanırım jsnxjsjzns

Bu arada speed Buff'a bölüm at diyenler olmuştu ama kimse gidip okumadı :( Ona da üşenmedim bölüm yazdım lütfen ona da bakınız ❤

Düzenlemeden atıyorum bölümü bir kusur olursa affola 😗

Sizi seviyorum

🌙 İYİ OKUMALAR 🌙

Saat: 20:30

Çalan telefon alarmımı kapatıp yatağımda bir yandan esneyerek oturur pozisyona geçtiğimde aklıma doluşan düşünceyle resmen yerimden fırlamıştım. Herkes alarmını aynı saate kurmuştu ama dün gece Suga evden çıkı Noah'ın yanına gitmişti. Yani şuan odasında olup olmadığını hiç bilmiyordum. Düz sözde uyuyacağımı söyleyip odasından çıkmıştım ama Suga odasından çıktığında bende gizlice kapımı açıp aşağı kata, salona inişini izlemiştim. En son evin dış kapısı da açılıp kapandığında tamamen evden ayrıldığını anladım. Bir süre vakit geçmesi için yatakta dönüp durdum ve sıkılınca da telefonda oyun oynadım ama eve gelen giden olmadığından bir süre sonra da uyuyakalmıştım.

Yavaşça odamın kapısını açıp sağı solu kontrol ettiğimde kimsenin olmadığı kanaatine varınca koridora ilk adımımı attım. Ardından da Suga'nın odasına doğru ilerlemeye başladım. Şuan herkes kalkıp odasında giyiniyor olmalı. Yarım saate Tae'den bilgi almak için herkes aşağı iner. Hızlı ama sessiz adımlarla odasının kapısına ulaştığımda yavaşça kapı kulpunu aşağı indirdim ve hafif aralanan kapıdan başımı içeri sokup etrafa göz gezdirdim. Suga, Tae'nin istediği gibi siyah takım elbisesini giymiş öylece aynanın önünde elindeki bir şeyle uğraşıyordu.

Kapı sesini fark ettiğinde hemen arkasını dönerek göz göze gelmemize sebep olmuştu. Hiçbir şey duymamışım gibi gülümsediğim de oda bana aynı şekilde karşılık verdi ve elindeki kravatı havaya kaldırarak benim görmemi sağladı.

''Lisede bile bağlamıyordum kravatımı, o yüzden bir türlü beceremedim yapmayı.''

Gülümsememi derinleştirip yanına adımdalığım da elindeki kravatı aldım ve tam önüne geçerek beyaz gömleğinin yakasından kravatı geçirdim. Gömleğin yakalarını daha rahat yapabilmek için yukarı kaldırdığımda kravatı yapmaya başladım. O sırada Suga gülümseyerek pür dikkat bana bakıyordu. Ona belli etmeden alttan alttan bende gülümsemiştim. Sanki dünyayı kurtarıyormuşum gibi bana hayranlıkla bakıyordu.

Kravatı yaptıktan sonra alttaki kısa kumaştan tutup boynuna göre ayarladığım da son olarak gömleğin yakasını indirmek kalmıştı ama tam bu dediğimi yapacakken boynunda gördüğüm kızarıklıkla duraksamıştım. Suga'ya belli etmeden gömleğin yakasını düzeltiyormuş gibi biraz daha aşağı indirdiğimde boynundaki kızarıklığın bir kadına ait tırnak izi olduğunu görmüştüm. Dün gece gittiği yeri düşünürsek bunun Noah'la otururken durduk yere olacağı yoktu. 

One Month /Min Yoongi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin