4.

2.4K 110 31
                                    


Soumaya

(11:33.)

Ik stond op en maakte mijn bed op. Ik deed mijn badjas aan een stopte mijn haar in een hoge knot. Ik deed mijn pantoffels aan en sloop de kamer binnen van Omar. Ik zag dat hij wakker was.

"Omar, wil je me helpen met ontbijt?" Vroeg ik. Hij knikte en we liepen samen lachend naar beneden. Ik deed de deur open en rook de geur van verse pannenkoeken en ei. Ik keek de keuken in en zag Adil in zijn badjas achter het fornuis.

"Ah, Soumaya. Fijn dat je wakker bent. Hoe gaat dit ding uit?" Vroeg hij. Ik lachte, liep naar hem toe en deed het fornuis uit.

Verrassend ging ui ging, dit is mijn eerste keer. "Dankjewel." Zei hij. "We wouden net ontbijt maken, ik denk dat Soumaya het beter kon." Zei Omar.

Adil keek Omar nep vies aan, rende op hem af en begon hem te kietelen. Omar gilde van het lachen en ze vielen op de bank. Ik lachte en dekte de tafel. We namen plaats met ze alle aan tafel en Samir en Yassine kwamen ook naar beneden.

-

"Tante Soumaya, zullen we zometeen zwemmen?" Vroeg Omar. Ik knikte terwijl ik alle borden in de vaatwasser deed. "Ik help wel." Zei Adil. Hij liep mijn richting op en zijn badjas glee open, ik zag zijn blote gespierde buik en draaide gelijk om.

Ik voelde mijn wangen gloeien.

Hij lachte en deed zijn badjas weer dicht. "Ik denk niet dat een dame zoals jij nog nooit een man heeft gezien zonder shirt." Zei hij lachend terwijl hij restjes aardbei de prullenbak in gooide.

"Dat denk je dan goed." Zei ik. Hij keek me serieus aan en ik lachte. Toen we klaar waren gaf ik hem een zacht duwtje en liep de keuken uit.

"Tante Soumaya! Gaan we nu zwemmen?" Vroeg Omar terwijl hij zijn zwembroek al aan had. "Ik ga me omkleden, wacht op mij!" Zei ik terwijl ik nasr boven liep.

Ik deed mijn bikini aan en daarover weer mijn badjas. Ik liep naar beneden en zag Omar in de tuin staan. Met Adil, shit.

"Gaan jullie maar eerst." Zei ik. "Nee j-" Adil deed zijn shirt uit, pakte Omar's hand en sprong het water in. Ik lachte en deed mijn badjas uit.

Gelukkig keek Adil de andere kant op. Ik sprong het water in en Omar lachte. "Dit is echt leuk." Zei hij. Ik glimlachte. "Alles is leuk met mij." Zei Adil. "Alleen als ik er bij ben ja." Zei ik terwijl ik mijn haar in een knot deed.

"Wat zei je kleintje?" Zei Adil terwijl hij dreigend op me af kwam. Ik zwom weg en in een ruk maakte hij m'n haar los. "Adil, geef mijn elastiek!" Zei ik.

"Oké zeg mij na: Adil is de leukste, mooiste, knapste en slimste jongen die ik ken." Ik zuchtte en rolde met mijn ogen. Echt een kleuter.

"Wil je je elastiek of niet?" Zei hij terwijl hij er mee zwaaide. Ik rolde met mijn ogen. "Adil is de leukste, mooiste, knapste en slimste jongen die ik ken." Zei ik zacht. Hij lachte en gaf mijn elastiek.

Na 5 minuten ging ik het bad uit en deed mijn badjas aan. Adil stapte het bad ook uit en keek me van top tot teen aan. "Ik vond je haar los gewoon mooier." Zei hij zachtjes terwijl hij naar binnen ging.

Ik slikte en voelde mezelf rood worden. Ik liep met Omar naar binnen en ging douchen. Ik smeerde mijn lichaam in met bodylotion en deed mijn skincare.

Mijn haar liet ik drogen aan de lucht en ik trok mijn outfit aan.

Ik liep naar beneden en zag Omar achter de tv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik liep naar beneden en zag Omar achter de tv. "Ik ga naar de winkel, moet je nog iets hebben van de winkel?" Vroeg ik aan Adil.

Hij schudde zijn hoofd. "Ik ga lekker mee." Zei hij. "Prima. Omar wil je nog iets? Snoepjes ofzo?" Vroeg ik. Hij knikte. "Isgoed. Samir, ik en Adil zijn bij de winkel! Omar zit beneden tv te kijken." Riep ik naar boven.

"Saff."

We liepen naar de auto en hij keek me lachend aan. "We gaan met mijn auto Oke?" Zei hij en liep naar een tesla. Uhm, oke?

Toen we waren aangekomen liepen we naar binnen. Ik ga vandaag lekkere pasta maken dus ik liep naar de buitenlandse keuken sectie en kocht alles wat ik nodig had. Ik kocht nog wat snoep en huishoudelijke spullen en liep naar de kassa.

Ik en Adil legde alles op de bank. "Dat word dan 26 euro en 70 cent." Ik pakte mijn pinpas maar Adil gaf de vrouw een briefje van 50. "Adil wat doe je?" Vroeg ik. "Maak je geen zorgen." Zei hij terwijl hij het wisselgeld terug nam.

We stopten alle boodschappen in de kar en liepen de winkel uit.

"Pffff, scan die kont broer! Wat je daar mee kan doen hè, wejow wejow." Riep een jongen. De andere jongen floot nog en ik keek naar beneden. Adil's handen balden in vuisten en hij liep naar de jongens toe.

Hij pakte er een bij zijn kraag en duwde hem tegen de muur. Ik zette de kar tegen de muur aan en rende er gelijk naar toe. "Praat nog een keer zo en sla al je tanden uit je bek." Zei Adil.

Ik haalde hun uitelkaar en trok Adil mee. "Dankjewel, maar dat was echt niet nodig Adil." Zei ik terwijl we alle boodschappen in de kofferbak deden. "Blijkbaar wel."

-

(23:57)

Na we hadden gegeten keken we een film met ze alle. Omar viel in slaap met zijn hoofd op mijn borst. Ik aaide over zijn haar. "Zou ik hem naar bed brengen?" Vroeg Adil. "Graag." Zei ik. Adil tilde hem op en liep naar boven.

"Ik en Yassine moeten iets regelen. Ik spreek je morgen." Zei Samir en gaf me een kus. Ik knikte en ze liepen de deur uit. Laatste tijd doet Samir een beetje afstandelijk. Maar er zal vast niks aan de hand zijn, toch?

Adil kwam naar beneden en kwam naast me liggen. Oei. "Wil je nog verder kijken?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. Hij keek me aan in mijn ogen en keek naar mijn lippen.

Ik keek weer weg en hij stond op. "Ik ga slapen." Zei hij met een zware stem. Ik knikte. "Slaaplekker." "Jij ook."

Ik probeer mijn ogen dicht te doen maar blijf maar denken aan Adil. Waarom? Soumaya, hij denkt toch niet aan jou ga gewoon slapen.

Ik zucht en deed mijn ogen dicht.

Le coup de foudre.Where stories live. Discover now