21.

1.5K 92 15
                                    


Soumaya:

Ik keek met blijdschap naar mijn zoontje. Anass. Adil had hem vast en plaatste een kusje op zijn hoofd. We zijn net klaar met de kraamweek.

Ik heb op onze bruiloft gepraat met mijn moeder, en we zijn nu gewoon normaal.

We kunnen gewoon normaal praten met elkaar. De ouders van Adil komen zo gezellig. Ik liep naar de douche en liet de stralen over mij heen glijden.

Even lekker zonder stress. Ik stapte uit de douche en smeerde me in met bodylotion, en kleedde me aan. Ik keek naar mijn buik in de spiegel. Hij is nog steeds plat gelukkig, alleen ik heb wel strechmarks.

Ik zuchtte en smeerde er bio-olie op. Adil kwam achter me staan en pakte mijn buik vast. "Soumaya je bent perfect." Zei hij en plaatste kusjes in mijn nek.

Ik glimlachte en gaf hem en kusje en zag dat hij zonder shirt liep. "Sexy hoor." Zei ik. Voordeel aan een voetballer hebben, zijn lichaam is altijd om point.

"Weet ik." Zei hij en sloeg op zijn kont. Deze mongool. "Waar is Anass?" Vroeg ik. "Hij slaapt." Zei Adil. Ik knikte en liep naar beneden. Ik deed de baby phone aan en zag Adil aan het werk op zijn laptop. Ik maakte een foto van hem en begon met het eten.

 Ik maakte een foto van hem en begon met het eten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Even later ging de bel. Ik liep naar de deur en zag de ouders van Adil staan. "Heyyy zina." Zei zijn moeder en gaf me een knuffel. "Halloo." Zei ik en groette hun. Ze kwamen naar binnen.

"Adil, je helpt haar niet!" Zei zijn vader en gaf hem een klap op zijn achterhoofd. "Stttt. Anass word wakker zo." Zei mijn schoonmoeder. Ik lachte. "Inderdaad. Adil zit alleen op zijn luie reet." Zei ik lachend.

Zijn moeder schudde met zijn hoofd. "Ik ben moe hè. Ik werk hier zodat we goed kunnen leven." Zei Adil. Ik rolde met mijn ogen en ging verder koken met mijn schoonouders.

-

"Doei!" Zei ik met Anass in mijn handen. We zwaaide hun uit en liepen weer naar de woonkamer. Ik haalde mijn borst te voor schijn en hij begon gelijk te zuigen.

Adil deed de gordijnen dicht en en keek me lachend aan. "Te schattig dit." Zei hij. Ik glimlachte en zag dat Anass in slaap was gevallen. Ik liep naaar boven met Anass en legde hem in zijn bedje. De kamer is echt super mooi geworden. De vrienden van Adil hebben geholpen.

Ik liep weer naar beneden en zag Adil zijn work out doen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Ik liep weer naar beneden en zag Adil zijn work out doen. Ik liep naar de keuken en ruimde een beetje op. Toen Adil kaar was liep hij naar me toe en gaf me een kus.

Ik trok me los. "Adil je stinkt naar zweet!" Riep ik. Hij lachte. "Ik ga douchen. Dan kom ik je goed knuffelen ja?" Zei hij. Ik rolde met mijn ogen en hij liep naar boven met de baby phone.

Adil kwam de douche uit met zijn handdoek om zijn middel. Ik slikte en ging op bed liggen. Hij deed een sportbroekje aan en kwam naast me liggen. "Je bent zelfs mooi als je het niet eens probeert ." Zei hij en zuchtte.

Ik glimlachte en hij tilde mijn kin omhoog met zijn vinger.

Hij plaatste een kusje op mijn mond, toen hij naar achter wou gaan trok ik hem terug en drukte mijn mond op zijn mond. Hij plaatste zijn handen op mijn billen en kneep er zachtjes in.

Net als hij mijn broek wilt uit doen hoor ik Anass huilen. Adil zuchtte. "Ik ga wel." Zei hij en stond op.

Hij verschoonde zijn luier en deed zijn speen in. "Dit is gucci Anass, jij gaat drippen ." Zei Adil. Is hij wel goed in zijn hoofd. "Adil, hij is een week oud. Daar hebben kinderen geen eens besef over. En zo wil hem niet opvoeden." Zei ik zuchtend.

"Sorry." Zei hij. Hij bracht Anass in ons bed en zo vielen we met ze drieën in slaap.

Le coup de foudre.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu