15.

1.7K 71 13
                                    


Anoniem:

"Ja!" Zei ze blij. Alsof ze dit al gepland had. Hij stond op en zoende haar. Wat als ik die lippen lekker voor mezelf had? Ik maakte snel een foto, stuurde die op naar m'n team en liep weg.

Soumaya:

"Gefeliciteerd!" Riep Nada via de telefoon. Ik lachte en Adil drukte een kus op mijn wang. "Super schattig jullie samen. Ik laat jullie met rust, wel foto's sturen!" Zei ze. Ik lachte. "Komt goed ly!" Zei ik en ze hing op.

Yassine, Samir en Zhéa stormde de kamer in. Iedereen knuffelde me. Yassine en Samir gaven Adil een box en Zhéa gaf hem een knuffel.

Zhéa pakte mijn tas en en drukt hem in mijn hand. "Wij gaan shoppen!" Zei ze en we liepen de hotel kamer uit. "Ik ben zo blij voor je." Zei ze en ik keek blij naar mijn ring.

"Deze lingerie moet je halen!" Zei ze en wees naar een setje. Ik ging er langs met mijn vingers.

-

23:07.

Toen we uit de sisha tent kwamen besloten ik en Adil naar de kamer te gaan. Er lagen rozen blaadjes op de grond en op bed. Ik filmde en maakte foto's. "Zo mooi dit. Wauw." Zei ik zacht. Adil kwam achter me staan.

"Alles om die lach op je gezicht te zien zine."

Ik glimlachte en liep de badkamer in. Ik nam een douche en trok mijn lingerie set aan. Ik ben echt nerveus. Ik maakte een spiegel foto en stuurde die in de groepsapp van mij, Nada en Laila.

 Ik maakte een spiegel foto en stuurde die in de groepsapp van mij, Nada en Laila

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Ik legde mijn telefoon neer en Adil liep de badkamer in. Hij keek me van top tot teen aan en lachte. Ik keek naar de vloer.

Hij tilde mijn kin op. "Waarom kijk je zo? Je bent prachtig. Met of zonder dat aan." Zei hij en kuste mijn wang. Ik glimlachte en legde mijn mond in zijn nek en plaatste er zachtjes kusjes op.

Na zoenen tilde hij me op en gooide me op bed neer. Ik lachte en hij kwam op me liggen. Ik beet op zijn onderlip en wreef over zijn gespierde buik. "Je maakt me gek." Fluisterde hij.

Adil:

Haar mooie ronde borsten waren zichtbaar. Ik voelde hem groter worden in mijn broek. Ik bracht mijn hand naar haar borst en kneep zachtjes. Ik masseerde haar borsten met beide handen. Ze sloot haar ogen en kreunde zacht. Mijn andere hand gleed naar haar string. Langs de binnenkant van haar been.

Ze glimlachte. Wollah, ze maakt me echt gek. Ik trok haar string uit en gooide het op de vloer.  Ik stak mijn vinger erin en bewoog heftig heen en weer.  Ze kreunde. Haar pupil werd groter. Ze kreunde steeds harder en harder. Met haar handen pakte ze de rand van het bed stevig vast. 

Nog enkele seconden en ze kwam klaar.  Maar ik stopte. Ze keek me teleurgesteld aan. Ik gaf haar een stoute glimlach en maakte mijn broek open. Ze ging op haar knieën. "Ik hou van je."

Yassine:

"Laat me eruit." Riep ik. De man lachte en keek me aan. "Geef je wapens." Zei hij. Met een ruk wou ik weg rennen alleen voelde ik twee armen mijn vasthouden.

Hij gaf me een stomp in mijn buik en m'n pistool viel op de grond.

"Wie ben jij a kanker hoer." Zei ik. "Het enige wat je hoeft te doen is informatie geven over Soumaya. Niet zo veel gevraagd toch broertje?" Zei hij.

Wat? Kifesh Soumaya?

"Ik weet niet niks van haar a zemmer." Zei ik. Ik kreeg een klap tegen mijn gezicht. Ik zag Zhéa de kamer inlopen. "Bind hem vast." Zei ze. Wollah is deze chickie lijp?!

Ik stond op en gaf de man een trap. De twee andere mannen kwamen mijn kant op. Ik pakte de sleutels van de man, gaf hun klappende en duwde Zhéa naar hun toe.

Ik deed de sleutel in de deur en rende weg. Wollah parra dit. Ik liep mijn kamer binnen en zag Samir op bed liggen met een jonko.

"Wollah die chick is gek!" Riep ik. Hij lachte en blaaste de rook uit. "Welke chickie?" Zei hij. "Je ams broer! Ik weet niet met welke praktijken Zhéa bezig is, maar ze werkt voor een shi baas. Soumaya is niet veilig." Zei ik.

Hij stond op en duwde me tegen de muur. "Je tript." Zei hij. Ik liep naar de kamer van Adil en Soumaya.

Adil deed open. "Ewa broer." Zei Adil en liep verder naar binnen. "Soumaya moet hier weg." Zei ik. Soumaya stond op en keek me vragend aan.

Samir en Zhéa stormde de kamer binnen. "Deze ams is gek!" Riep ik. Zhéa knuffelde Samir. "Waar heeft hij het over baby?" Zei ze. Wollah, ik wou haar doden.

"Niks. Laat hun. We blijven gewoon lekker vakantie houden." Zei Samir. "Broer ben je serieus?" Zei ik. Samir keek me vies aan, spuugde op de grond en liep de kamer uit.

"Wat is er gebeurd?" Vroeg Soumaya bang. Ik negeerde haar en zocht mijn telefoon. Die flikkers hebben het nog, kanker zooi. "Mag ik je telefoon Adil?" Vroeg ik.

Hij gaf zijn telefoon en ik belde KLM. Hun moeten morgen terug naar huis. "Ga je het nog uitleggen?" Zei Adil toen hij zijn telefoon terug pakte. Ik ging op het bed zitten en begon alles te vertellen.

Le coup de foudre.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu