49. Kapitola

2.5K 87 10
                                    

Odstrčila som ho od seba, na čo sa na mňa pozrel nechápavo.

"Čo si to dovoľuješ?!" Opýtala som sa ho ako najväčší idiot pod slnkom. Akoby som nevedela, čo práve robil. Bože! Viac strápniť sa už nemôžeš, že Tália?!

"Ja prepáč.. asi som sa nechal uniesť." Povedal to v rozpakoch a potom si išiel sadnúť. Ešte chvíľu som tam stála s vypulenými očami a snažila sa spamätať.

"Chcel som sa porozprávať, prečo si ušla z dovolenky." Tak a týmto ma rovno dorazil. Môj hnev prerazil všetky hranice a nebolo nikoho, kto by ma zastavil.

"Ty sa vôbec pýtaš?!!!!! Tá primadona si tam len tak napochoduje. Narozpráva ti výmysli od výmyslu sveta, o pár dní sa s ňou ideš zasnúbiť a o mne si myslíš, že som najväčšia mrcha a štetka pod slnkom! Takže ako prepáč, ale ja som vtedy bola úplne na dne, že veríš jej ako mne!" Vypľula som mu to do ksychtu a dalo by sa povedať, že som mu vybila slová z úst, pretože bol ticho. Pokrútila som len hlavou a odišla. Nastúpila som na najbližší autobus a išla domov. Doma som bola do dvoch hodín, a keď som všetko skontrolovala a bola si istá, že som v bezpečí dala som si sprchu a potom si zapla laptop. Prihlásila som sa na zoznamku a skúsila nájsť niekoho nového. Vybehol mi tam nejaký používateľ Black-Ghost. Rozhodla som sa, že mu napíšem, keďže bol online.

White-Angel: Ahoj

Black-Ghost: Ahoj

White-Angel: Nechcel by si niekedy zájsť von?

Black-Ghost: Samozrejme, kedy?

White-Angel: Napríklad zajtra po mojej práci? Pracujem v tej vynovenej reštaurácii. Vieš kde to je?

Black-Ghost: Samozrejme :)

White-Angel: Dobre, som rada. Tak sa vidíme. Ahoj!

Laptop som vypla a položila som ho na nočný stolík vedľa mňa. Potom som si ľahla a prikryla sa s perinou. Ležala som takto asi hodinu a pól no nedokázala som zaspať.

"Posratý Aron Faller!" Zavrčala som a pretrela si tvár. No aj keď som sa naňho hnevala, stále som v nútri cítila niečo, čo som nedokázala rozpoznať. Musím sa ukľudniť! Zajtra idem von s chalanom, takže by som sa mala podľa toho správať. No teraz si pripadám akoby som sa mu nasilu  vnutila. Postavila som sa z postele a len v spodnom prádle som išla do kuchyne. Keďže svietil mesiac bolo dostatočné svetlo na to, aby som nemusela zapaľovať. Napustila som si vodu a položila ju na pult. Prešla som ešte ku skrinke, kde mám čokoládové lupienky, a keď som ich chcela vybrať tak zrazu mi niekto zapchal ústa a chytil ma okolo pásu. Začala som sa škubať a chcela som aj kričať no vychádzali z toho len tlmené zvuky.

"Prestaň sa hýbať inak uvidíš!" Zrazu som pocítila pri bruchu niečo kovové a studené. Pre boha! Zbraň!!! Okej okej! Hlavne kľud.

"Pozorne počúvaj! Aron nám niečo dlží a vyzerá to tak, že ty sa mu vieš dostať najbližšie, ak nie prídem si po teba o pár dní! Takže sa nesnaž mu niečo povedať inak na to doplatíš!" Zavrčal mi do ucha a než som sa nazdala buchol ma so zbraňou a následne som už videla len tmu.

**********

Ráno som sa zobudila na to, ako ma bolí hlava. Keď som zaostrila zrak tak som zistila, že ležím na podlahe. Postavila som sa a oprela sa o linku. Takže to nebol sen. No pekne. Keď som sa pozrela na pult bol tam papier a na ňom boli napísané jasné pokyny. Do riti!

Klopala som na Aronov byt. Nikto mi však neotváral. Dobre plán B. Vytiahla som mali šrúbovačik a drôtik. Do pár sekúnd sa mi podarilo otvoriť. Nesúďte ma! Pozrela som si to na YouTube! Vošla som do jeho bytu a porozhliadla sa. Dobre takže idem najprv do prava. Mal tam strašne veľa dverí. Bože tento byt je hotový labyrint! No však jedne dvere boli presne od jeho izby. Super! Prozhliadla som sa a musím povedať potrpí si na luxus. V jednej zásuvke som našla pane bože! Kondómy a potom nejaké papiere. Vytiahla som ich a písalo sa tam niečo o nejakom spojení dvoch... Och pre boha! Nie nie nie, vidím dobre? Mafia?! Pane bože! Ja som, nie pane bože! Ja som sa vlúpala mafiánovi do bytu! Pre boha!!!!! Zrazu buchli dvere a ja som od ľaku až spadla na zem.

"Ty idiot, veď si mu skoro odjebal hlavu!" Zasmial sa Derek a niekto s ním.

"Držte huby! A radšej pripravte zbrane!" Prikázal Aron. Pane bože!!! Rýchlo som prebehla do kúpeľne a schovala sa do vane za záves. Fakt originálne Talia. Schovať sa mu v sprche. To si rovno mohla vyjsť na chodbu a rozbehnúť sa mu do náručia. Mal ho dosť matný, takže dúfam, že ak sem príde tak ma neuvidí inak mu ťažko vysvetlím, čo robím ráno v jeho byte o 6:50.......

Môj Šéf Where stories live. Discover now