7.rész

1.8K 135 39
                                    

Heyho! ❤️

Itt lennék a következő résszel. Remélem tetszeni fog nektek. Jó olvasást, és jó hétvégét! Illetve sok sikert a felvételizőknek! 😊❤️

- Ez lesz az! – nyitott be az egyik ajtón. – A fürdőszobát ott találod. – mutatott egy kis ajtóra.

- Köszönöm. – bólintottam, ő pedig távozott.

A szoba elképesztő volt. A falon egy hatalmas plazma tv, azzal szemben egy francia ágy, s vörös falak. Elég romantikus hatása volt az egésznek.

Mivel már elég álmos voltam, gondoltam lezuhanyozom és elteszem magam holnapra. Meg is indultam a fürdő felé. Szinte már meg sem lepődtem, amikor beérve egy csodaszép fürdőszoba fogadott. Volt bent egy zuhanyzó kabin is, illetve egy kád. Hmm, melyik legyen? Otthon általában mindig zuhanyozom, szóval legyen a kád!

Megengedtem a vizet, választottam egy törölközőt, és levetkőztem. Kellemes volt, így nyakig merültem. Még a hajamat is bevizeztem. Annyira jól esett, hogy el tudtam volna aludni. Nyomtam a kezemre a kád szélén található tusfürdőből, s átmostam vele az egész testem. Kellemes illata volt.

- Örülök, hogy otthon érzed magad Mókuskám! – hallottam meg Minho hangját. Szemeim egyből kipattantak. Meglepetten néztem a tőlem max 1 méterre álló fiút.

- Mit... Mit keresel itt?

- Csak hoztam neked egy tiszta pólót, illetve egy nadrágot. Gondolom, nem szeretnéd a koszosat visszavenni.

- Ez nagyon figyelmes. Köszönöm. – mosolyodtam el. – Letennéd, az ágyra kérlek?

- Neked bármint. – mért végig látványosan. Kissé lejjebb buktam a habok alá, hogy leplezzem pirosságom. – Gondolom korai lenne megkérdezni, hogy csatlakozhatom- e? - nevetett.

- Túlságosan is. - helyeseltem. Még hogy együtt fürödjünk? Mit képzel?

- Sejtettem. - sóhajtott. -Akkor nem is zavarlak. Jó éjt! Ha bármi kell, tudod hol találsz.

- Köszönöm. Jó éjt! – feleltem. Miután távozott fellélegeztem. Azt hittem újfent lejátszódik a sulis zuhanyzós eset. Most nem lett volna, aki megmentsen.

Megtörölköztem, felöltöztem, és befeküdtem a pihe puha ágyba. Nagyon kényelmes. A pólónak pedig annyira jó illata van. Pont, mint Minhonak. Na, már megint kezdem!

Az oldalamra feküdtem, és próbáltam elaludni. Órákon át forgolódtam, de sehogy sem sikerült. Aggasztott, hogy Felix nem tud a hollétemről. Elővettem a telefonom, ami hajnali fél 3- mat jelzett. Most már volt térerőm. Biztos csillapodott a vihar.

(20 nemfogadott hívás: Felix, 10 üzenet: Felix)

Lassan készítem a vacsorát, szóval siess haza!

Jisung? Minden rendben? Hol vagy?

Jisung! Ez nem vicces! Vedd fel a telefont!

HAN JISUNG.....

Nem olvastam tovább. Válaszolni akartam neki, hogy tudja minden rendben, de nem tettem. Mi van ha alszik? Nem lenne szívem felkelteni, sem pedig hajnalok hajnalán vitatkozni.

Visszahelyeztem a telefonom az éjjeli szekrényre, majd elindultam a konyha felé. Kissé kiszáradt a torkom. Gondoltam iszok valamit.

- Nem tudsz aludni Mókuskám? – fonta karjait derekam köré.

- Csak megszomjaztam. – mutattam fel a kezemben levő poharat. – De már megyek is.

- Meddig menekülsz még előlem? – vont közelebb magához, állát pedig a vállamra tette. – Sokkal könnyebb lenne mindkettőnknek, ha nem zárkóznál el ennyire.

MistakeWhere stories live. Discover now