𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝗵 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲

175 33 1
                                    

Tony, sabırsızlıkla beklediği kapının önünde kendisine oturmasını söyleyen arkadaşını aldırmadan volta atmaya devam ediyor.

Pepper'a bir şey olmasından korktuğu için nefesleri düzensiz, diğer yandansa bebeğe bir şey olmasından korkuyor.

James bir elini sırtına koyup Tony'yi yavaşça koltuklara yönlerdiriyor ve dakikaların sonunda oturmasını sağlıyor.

Tony hala şokta sayılır. Gecenin bir saati Pepper'ın onu aceleyle uyandırıp 'doğuruyorum.' dediği anı aklından bir türlü çıkartamıyor.

Hayatı boyunca hep hissettiği o özgüven uçup gitmiş, ikisinden birine bir şey olursa ne yapabileceği hakkında bir fikri yok.

James'in sonunda birinin ölmek zorunda olmadığıyla ilgili konuşmalarını dinleyemeyecek kadar paniklemiş.

Ona yıllar gibi gelen bir sürenin sonunda arkasındaki kapı iki yana kayarak açılıyor ve içeriden klasik mavi giysileriyle bir doktor çıkıyor, Tony sabırsız olduğunu gizlemeye gerek duymadan koşarak yanına gidiyor ve hızlıca nasıl olduklarını soruyor.

Doktor olumlu yönde cevap verdikten sonra bir şeyler daha söylüyor ama Tony bundan sonrasını duyamayacak kadar mutlu artık.

Kendine ait bir ailesi olduğu aklına geliveriyor birden, sanki daha önce hiç bunu düşünmemiş gibi hissediyor, içinden kendi kendine bir söz veriyor. Babası gibi olmayacağına dair, kızını sevdiği halde ondan uzak durmayacağına, onun için her şeyi yapacağına ve son nefesine kadar uğruna savaştığı en önemli şeyin o olacağına dair.

Gülümseyerek en yakın arkadaşının yardımıyla duvarın kenarındaki koltuklardan birine oturup göğsündeki sıkıntının geçmesiyle rahat bir nefes alıyor ve son kez tekrarlıyor,

Peter gibi seni de kaybetmeyeceğim.

seven minute-TONY STARK [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now