𝗧𝗼𝗻𝘆 𝗦𝘁𝗮𝗿𝗸 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗻𝗼𝘁 𝗿𝗲𝘁𝘂𝗿𝗻

230 37 8
                                    

Tony yavaşça gülümserken eski bir arkadaşına verdiği o sözü tuttuğunu fark ediyor.

Hayatımı boşa harcamadım.

Karşısında duran onca insan bunun kanıtlarından sadece biri, Peter ona doğru eğilirken gülümsemeye devam ediyor. Huzurla gittiğini bilmesini istiyor, onun için bedenen burada olamayacak belki ama ruhunun peşini asla bırakmayacağını düşünüyor.

Parmaklarının arasında toza dönüştüğü günden sonra bu an ona ilaç gibi geliyor, yanmış kolunun acısını hissedemiyor bile. Ölümün onu huzurla karşılayacak olması şaşırtıcı ama tam olarak bir sürpriz de sayılmaz. Diğer tarafta onu bekleyen birkaç kişi de yok değil, en yakın arkadaşı oradayken sıkılamaz herhalde.

Peter bir şeyler söyledikten sonra ağlayarak geri çekiliyor, Pepper'ın suratı görüş alanına giriyor sonra. Birkaç gün anca oldu ama onu o kadar özlemiş ki.

"Hey," Pepper ağlamamak için kendini sıksa da pek başarılı olamadığı açıkça ortada, Tony gülmek istiyor ama ancak bir tebessüme yetecek kadar gücü var. Bir zamanlar insanların onun öldüğüne bu kadar üzüleceğini hayal bile edemezdi ama hayatın onu getirdiği yer hayallerinden çok daha farklı, hayal edemeyeceği kadar, her şeyi sığdırabildiği o kafasında kuramayacağı kadar güzel bir hayat yaşadı.

Göğsünde her zaman hissettiği o boşluk olmadan yaşadı Tony. Hayat ona bu insanları bir ödül olarak verdi, bazıları ucundan, bazılarıysa en derinden dokunuşlar bıraktılar.

Ve şimdi her şey bitiyor, en azından onun için.

Diğerleri içinse hala yaşanacak kocaman bir hayat, kurtarılması gereken bir dünya var.

Tony anlıyor, hayat her zaman yaşamaya değer. Ne yaşamış olursanız olun, ne hissederseniz hissedin. Size bir noktada gerçek mutluluğu tattıracağına emin olabilirsiniz, sadece Tony gibi çabalamaya devam etmeniz gerek. Ne kadar çok çabalarsanız o kadar güzel sonuç alırsınız.

Tony Stark hayatı boyunca birçok duygu tattı ama hiçbir anından pişman değil.

Tony Stark geri dönmeyecek ama hepimizin kalbinde silinemeyecek bir iz bıraktı.

•••

Tony Stark'ın anısına.

•••

Çok uzun zaman oldu 2018 gibi sanırım, 2017 de olabilir emin değilim başka bir kurgunun konusuydu bu ayrıca, justin bieber kurgusuydu hatta. O kitabı bulamadım ama konu tamamen o yazara ait, bulursam cr veririm. 2019'un sonlarına doğru End Game'i tekrar izlerken aklıma geldi ve bu çıktı ortaya.

Bir arkadaşım var, aramız pek iyi değil ama o olmasaydı bu kitabı asla tamamlayamazdım, olur da okursan bu kitap sana. Hayatımda hiç hissetmediğim kadar gerçek hissettirdiğin için teşekkürler. Seni hep seveceğimi bilmeni isterim.

Umarım beğenmişsinizdir, düşüncelerinizi bırakırsanız çok mutlu olurum.

En az Tony'ninki kadar güzel bir hayat yaşamanız dileğiyle.

seven minute-TONY STARK [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now