53. ride

753 50 1
                                    

--// 𝗂 𝗅𝖾𝗍 𝗒𝗈𝗎 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾 𝗆𝗒 𝗁𝖾𝖺𝖽 𝖺𝗇𝖽 𝗂 𝖼𝖺𝗇𝗍 𝗀𝖾𝗍 𝗒𝗈𝗎 𝗈𝗎𝗍 𝗈𝖿 𝗂𝗍, 𝗆𝖺𝗇, 𝗂 𝗍𝗁𝗂𝗇𝗄 𝗂𝗆 𝗅𝗈𝗌𝗂𝗇𝗀 𝗂𝗍

--// 𝗂 𝗅𝖾𝗍 𝗒𝗈𝗎 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾 𝗆𝗒 𝗁𝖾𝖺𝖽 𝖺𝗇𝖽 𝗂 𝖼𝖺𝗇𝗍 𝗀𝖾𝗍 𝗒𝗈𝗎 𝗈𝗎𝗍 𝗈𝖿 𝗂𝗍, 𝗆𝖺𝗇, 𝗂 𝗍𝗁𝗂𝗇𝗄 𝗂𝗆 𝗅𝗈𝗌𝗂𝗇𝗀 𝗂𝗍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



- Valgei kažką? - paklausiu akimirkai dirstelėdamas į susiraukusią Addy. Tik dabar pastebiu, kad sesuo vis daugiau laiko praleidžia namuose.

- Ne, - burbteli ji padėdama savo telefoną ant stalo. - Mama dar negrįžo?

- O ji kartais nesakė, kad praleis porą dienų pas Vienna? - paklausiu mestelėdamas jai obuolį. Addy net nesistengia jo sugauti.

- Wyatt, - lėtai taria ji keistai į mane pasižiūrėdama. - Ji tai sakė prieš savaitę.

Keliom minutėm nutylu.

- Tikriausiai nusprendė pasilikti ilgesniam laikui. Jos geriausios draugės, o ji sunkiai išgyvena skyrybas, tiesa? - trūkteliu pečiais.

- Gal ji skambino tau? - Addy balsas sunerimęs.

- Taip, - lėtai linkteliu. - Vis randu nuo jos... praleistų skambučių, - kietai sučiaupiu lūpas.

- Neįtikėtina, - Addy pakrato galvą sunerdama rankas sau ant krūtinės ir piktai prunkšteli. - Taip įnykai į savo merginos manipuliavimą, kad net pamiršai apie savo paties motiną?

Pasijuntu lyg gavęs kumščiu į krūtinę. Lėtai atsisuku į seserį ir kilsteliu antakius.

- Visų pirma, koks tavo reikalas? - atšaunu piktai į ją pasižiūrėdamas, Addy akimirksniu susigūžia. - Visų antra, ar bent žinai, kas yra manipuliavimas? Visų trečia, ji man melavo nuo pat dienos kada gimiau. Man nusišikt ant kieno sofos ji miega.

- Tu manai, kad niekas nemato ką tu darai? - tyliai paklausia ji atsistodama ir nesuspatoginusiais judesiais perbraukia per savo tamsius plaukus. - Tiesiog paskambink mamai, gerai?

Linkteliu. Spoksodamas į indų prikrautą kriauklę laukiu, kol Addy užlips laiptais į viršų ir užtrenks savo kambario duris.

Kažkodėl pirmas dalykas apie kurį pagalvoju tai Misha. Staiga prisiminęs kaip niekingai Addy kalbėjo apie manipuliaciją, padedu ragelį vos po kelių signalų. Aš nemanipuliuoju jos. Mano problemos manipuliuoja.

Kelias minutes tuščiu žvilgsniu spoksau į mamos adresatą.

Tiesiog paskambink mamai, gerai?

- Atsiknisk, Addy, - burbteliu užversdamas akis.

Ji tikriausiai nekentė manęs nuo pat pirmos dienos. Jei manęs nebūtų, ji su Clinton dabar laimingai gyventų santuokoj besidžiaugdami savo vunderkinde dukra Addy. Jokio naktimis namo grįžtančio girto paauglio. Jokio apgavystės įrodymo. Tik suplanuota dukra, kuri šiuo metu baubia į pagalvę ir tikriausiai trokšta, kad nesidalintumėm ta pačia pavarde.

purgatory [church 4] [✔️]Where stories live. Discover now