₃₀

746 70 3
                                    

Киното отиде по дяволите в мига, в който Техьонг преметна ръката си през раменете на по-малкия, който след миг се озова отгоре му и поглъщаше устните му страстно. Искаше да направи това, още когато се върнаха в Сеул, но все нямаше време за това.

- Напредваш! - похвали го русокосият през целувките и другият се засмя.

Плъзна ръцете си надолу по тялото на Техьонг докато го целуваше и се усмихна срещу устните му. От кога искаше да усети тялото му до своето. Докато се усети се намираше под Техьонг и оголваше врата си, искайки да усети още от устните му върху меката си кожа.

- Чуваш ли нещо? - попита Техьонг задъхано докато оставяше лилави петна по ключиците на Джънгкук.

- Шшт продължавай! - отговори му идола и зарови пръстите си в меката коса на по-големия.

- Телефон.

- Какво? - попита объркано Джънгкук, все още със затворени очи. Тогава се опомни. Телефонът му звънеше.

- Мамка му, не! Това не е добър знак! - измрънка той и избута леко Техьонг от себе си, за да достигне телефона си от шкафчето до леглото. Върна се в предишното си положение и позволи на русокосият да го прегърне.

- Хьонг, какво има?
- Случайно да си..мм поглеждал в интернет?
- Какво пак?
- По-добре виж сам.

- Какво има? - попита Техьонг, вдигайки главата си от гърдите на гаджето си.

Джънгкук не отговори, а само отдалечи телефона от себе си, така че и Техьонг да го вижда и отвори първата статия, в която видя името си.

"Сигурни сме, че всички знаят кой е Джеон Джънгкук, но какво всъщност знаем за него? Има ли си приятелка или може би...приятел?
Скоро идолът бе забелязан от фенове в Инчон. Според тях той е бил там с някакво момче, за което не знаем нищо, освен как изглежда. Двамата са били снимани на лунапарка и изглеждат доста близки:

Изглежда доста се забавляват! Къде ли са снимките, които са си направили?

Изглежда доста се забавляват! Къде ли са снимките, които са си направили?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Дали са гаджета или просто много близки приятели?"

- Мамка му.. - прошепна Техьонг, когато прочете и последното изречение от статията.

- Дам..хьонг-ним ми прати съобщение. - каза Джънгкук.

Утре е първата ти среща с Ън Би.

- По дяволите! Защо не ме оставят намира? - изхленчи Джънгкук и затвори очите си.

Техьонг го погледна и се натъжи при мисълта за това, през което преминава момчето. Той бе млад и трябваше да се забавлява, да прави каквото си поиска, когато си го поиска. Но вместо това живееше по график, следвайки заповедите на хората.

- Защо го правиш? - попита изведнъж русокосият. - Имам предвид защо реши да станеш идол?

- Оу...предполагам, че още от малък знаех, че това е моето нещо. Винаги съм обичал музиката! Когато майка ми е била бременна с мен е пускала музика всеки ден дори докато ражда, но не знам дали е заради това. Музиката е начина ми да се изразявам. Помага ми. И въпреки че знаех какъв е животът на един идол...реших, че това искам. И ето ме тук! Прегърнал момче в леглото му в една страна, която постоянно следи известните личности и им се бърка в личния живот.

Техьонг се усмихна и постави целувка на бузата на певеца. Радваше се, че го срещна, такъв страхотен човек. Само се надяваше да не провали живота и кариерата му, която е наистина важна за него. Неговата страст.

- Една среща няма да навреди. - каза му Техьонг и се сгуши още повече в него.

И почвам да пиша бате

ʙᴇ ᴍʏ ʀᴇᴀsᴏɴ ғᴏʀ ʙʀᴇᴀᴋ × ᴛᴀᴇᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now