-18-

2.5K 187 90
                                    

Orada ne kadar durmuştuk bilmiyordum. Tek hatırladığım nefessiz kalana kadar öpüştüğümüz ve benim utancımdan kıpkırmızı kesilmemdi. Adrien ise eski muzip haline geri dönmüştü tabii, çünkü beyefendinin beni daha çok utandırması gerekiyordu.

Eve doğru yaklaşmışken arabayı durdurmuş ama fotoğraf çekmek için inmemiştim. "Fotoğraf çekmek için harcadığımız zamanda daha çok eğlenebilirdik." Beğenmediğim fotoğrafları silerken homurdandım. "Susar mısın? Her fotoğrafta mükemmel çıkmışsın zaten sinirlerim bozuldu." Gülüşü kulağıma gelirken açık olan kamerayı hemen ona çevirdim. Gülümseyerek çekerken, onun gerçek gülümsemesini yakalamanın mutluluğunu yaşıyordum.

Çektiğim fotoğrafa bakarken sesini çıkarmadan beni izliyordu. "Bunda bile iyi çıkmışsın. Şuna bak!" diyerek fotoğrafını gösterdim ve gülerek kendi telefonunu çıkardı. "Ben hemen bize kahve alıp gelirken sen de hemen gülümsediğin bir fotoğraf çekiyorsun." dedi. Uzattığı telefonu aldım, o arabadan indikten sonra kamerayı açtım. Dediği gibi gülümsediğim bir fotoğraf çektikten sonra kameranın ne kadar güzel olduğunu fark edip birkaç poz daha verdim.

Adrien arabaya elinde iki kahve bardağıyla binerken telefonu ona uzattım. Bana uzattığı kahveyi alıp içmeye başladığımda telefonunu cebine koydu. Birkaç dakika sonra kahvelerimizi bitirince telefonuma gelen bildirime baktım. Annem gelmem gerektiği hakkında bir şeyler yazmıştı.

"Sevgilim, gitmek zorundayım. Annem mesaj atmış." Ona baktığımda dudaklarını büzdü. Kıpırdayıp uzanarak dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum ama o geri çekilmeme izin vermeden öpücüğü devam ettirdi. Ayrıldığımızda birbirimize gülümsedik ve ben bu anı yaşamak için uzun zamandır ne kadar çok beklediğimi düşündüm. Onu sevmek ve en önemlisi onun beni sevmesi bana verilen en büyük hediyeydi.

Son kez yanağına bir öpücük kondurup inerken kulağına fısıldadım. "Seni seviyorum Adrien. Her şey için teşekkür ederim." Saçıma bir öpücük kondurup derin bir nefes aldı. "Seni seviyorum Marinette. Her şeyin için teşekkür ederim."

-

@adrienagreste: Güzel gülüyorsun, gamzeni seviyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@adrienagreste: Güzel gülüyorsun, gamzeni seviyorum.

marinette_dc dahil 982,726 beğeni
615,516 yorum

@hqıdhaky: Şu seviyeye tahminen ne zaman geliriz? ♡192

@askqhdwh: Sanırım ağlayacağım. ♡131

@akdowkhd: Kahretsin, bir yakışıklı çocuk daha kapıldı... ♡292

@kaldkyaud: Gençler sakin olun. Bunlar da bir aya kalmaz ayrılırlar, biz evlilik hayali kurmaya devam edelim. ♡525

@hapan: Sanırım sonunda gülüşünü hak eden birini bulmuş. ♡110

@namzngsxy: GERÇEKMİŞ HAHAHAHHA KUDURUN ♡415

-

@marinette_dc: Güzel gülüyorsun, seni seviyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@marinette_dc: Güzel gülüyorsun, seni seviyorum.

adrienagreste dahil 30,627 beğeni
11,516 yorum

again [adrienette instagram] [tamamlandı]Where stories live. Discover now