-final-

3K 205 161
                                    

"Film mükemmeldi!"

"Korku filmi olması hariç her şey güzeldi." diye söylendi Nino. Hepimiz gülerken Adrien kolunu omzuma atmış, hepbirlikte çıkışa ilerliyorduk.

"Keşke film saatini bu kadar geçe almasaydık. Nino eve giderken korkabilir." dedim. Nino kıstığı gözleriyle bize bakarken gülmeye devam ettik. "İstersen elinden tutup götürebiliriz." Adrien'ın dediği şeye kıkırdayıp üstelememesi için göğsüne hafifçe vurdum.

"Siz ne kadar gıcık bir çift oldunuz böyle!" diyerek söylendi Nino. "En azından artık çiftler." Alya'nın dediğiyle onlara bakmayı kesip önüme döndüm.

Haklıydı, artık 'biz'dik. Sevgili olmamız üzerinden birkaç ay geçmişti, hem biz, hem ailemiz, fanlar, magazinler derken herkes durumumuza alışmış görünüyordu. Her şey gayet iyi gidiyordu, Adrien'ın babasıyla bile tanışmıştım. Çizimlerimi beğenmiş, beni şirketinde görmekten mutluluk duyacağını söylemişti. Tabii çıldırmıştım, ama içimden.

Anne ve babam zaten tanıyordu Adrien'ı. Ama sevgilim olarak karşılarına getirdiğimde daha mutlu ve heyecanlılardı. Sözümü tutup kruvasan yaptırmıştım ve o an bazen bir yemeğe bile tercih edilebileceğinizi anladığım andı. Adrien kruvasan için hayatımın aşkı derken dalga geçmiyordu sanırım.

Son birkaç ay gözlerimin önünden geçerken Alya ve Nino içecek bir şeyler almak için markete gireceklerini söyleyip bizi marketin önünde yalnız bırakmışlardı. Aramızda garip bir sessizlik hakimdi, ama bu sessizliğin huzurdan kaynaklandığını bildiğim için sesimi çıkarmamıştım.

Tek koluyla sarmaladığı bedenimi ona iyice yaklaştırdım. Kokusu burnuma gelirken gülümsedim ve omuzumdaki elini tutup sıktım. Başıma kondurduğu öpücükle çoktan kapattığım gözlerimi açtım ve içi gülen gözleriyle karşılaştım. Kolunu omzumdan çekip elime getirdi ve beni kendisine çevirdi. "Seni hak edecek ne yaptım?" Ellerini belime getirdi, belimden tutarak kendi bedenine yaklaştırdı vücudumu. Kollarımı boynuna sarıp, dudaklarını öpmeden önce yanıtladım sorusunu.

"Gülümsedin."

-

@adrienagreste: Bu fotoğraf gibi siyah beyaz olan hayatıma tüm ışığınla girdiğin için sana olan sevgim, beraberinde getirdiğin renkler kadar sonsuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@adrienagreste: Bu fotoğraf gibi siyah beyaz olan hayatıma tüm ışığınla girdiğin için sana olan sevgim, beraberinde getirdiğin renkler kadar sonsuz.

marinette_dc dahil 1,017,781 beğeni
526,716 yorum

@marinette_dc: Seni hak edecek ne yaptım? ♡817
@adrienagreste: Gülümsedin. ♡817

@alyacesaire: Hala bu fotoğrafı çekmiş olmanın gururunu yaşıyorum :) ♡626
@adrienagreste: Ben de bu fotoğrafı çektirmenin :) ♡616

@redalix: Nesiniz siz, en iyi çift falan mı?
♡415
@justkim: O biz değil miyiz ya? ♡313

@mahsuwıd: Hayır dur kalbim, ağlamak yok. ♡272

@_boola_: offf bu ikisinden çok iyi hikaye olur, ben yazmaya gidiyorum. ♡100

again [adrienette instagram] [tamamlandı]Where stories live. Discover now